• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Selam kızlar......nasılsınız bakalım....bayadır yazmıyorum, gezmekten fırsat olmuyor vallah.....şimdi bol bol geziyorumki bir kaç aya zaten evden çıkamıcaz bir süre :)))
geçen pazar nışantaşında bir seminere katıldık eşimle....ebe asude oflazın doğum öncesi semineri, dormal doğum isteyenler icin bir seminer......Asude hanımla anlaştım, doğumumda yanımda olacak.....doğum öncesi, doğumde ve doğum sonrası koçluk yapacak......
sezeryan mecbur kalmadıkca istemediğim için, güvendiğim biri lazımdı. Doktorlar kolaya kaçıp kesip biçiyorlar hemen.....
erkeklere sancı esnasında eşlerine nasıl yaklaşmaları gerektiğini nasıl masaj yapmaları gerektiğini falan öğrettiler....çok iyi geldi bu kurs
benden çok eşim için iyi oldu, artık hergün öğrendiği masajları yapıyor :))))

Slm kızlar,
öncelikle hepinizin kandili mubarel olsun...İYi kandiller.........
keyifleriniz bebişleriniz nası?
biz iiyiz kızımla,habire ağırlık çöküyo ,uykumuz geliyoooo

selam canım seninde kandilin mübarek olsun biz iyiyiz o uyku hali bendede var ama nedense bugün hiç uyuklamadım aferin bana

Slm kızlar,

sana da iyi kandiller canm.. bizim de aynı ağırlık basıyo hep bi de sıcak malum.. ama bi tek geceleri gelmiyo o uyku.. uykusuz gecelere başladık :(

Selam kızlar......nasılsınız bakalım....bayadır yazmıyorum, gezmekten fırsat olmuyor vallah.....şimdi bol bol geziyorumki bir kaç aya zaten evden çıkamıcaz bir süre :)))
geçen pazar nışantaşında bir seminere katıldık eşimle....ebe asude oflazın doğum öncesi semineri, dormal doğum isteyenler icin bir seminer......Asude hanımla anlaştım, doğumumda yanımda olacak.....doğum öncesi, doğumde ve doğum sonrası koçluk yapacak......
sezeryan mecbur kalmadıkca istemediğim için, güvendiğim biri lazımdı. Doktorlar kolaya kaçıp kesip biçiyorlar hemen.....
erkeklere sancı esnasında eşlerine nasıl yaklaşmaları gerektiğini nasıl masaj yapmaları gerektiğini falan öğrettiler....çok iyi geldi bu kurs
benden çok eşim için iyi oldu, artık hergün öğrendiği masajları yapıyor :))))

selam canım en iyisini yapıyorsun gez valla ben sıcaktan dışarı adım atmak istemiyorum anca akşamları yürüyüş falan negüzel canım normal doğum için kendini bayağı motive etme fırsatın olacak bu sayede herşey dilediğin gibi olur inşaallah

evet aynen öyle kimse havasında değil zaar
herkes uyukluyo heralde hehe:1:
Bende 74 le hamile kaldım ben normaldede balık etliyim:)) şuan 77 yim 3 kilo almışım inş doğumdan sonra eski kilomdan daha aşağı düşerim gidermi ki yaa ::)))
ayy canım bende 79la hamile kaldım 89 olmuşum sabah tartıldım. kilolar gider diye ümit ediyorum haziran anneleri en az 6-7 kg vermişler eski kilosunun altına düşenler bile var benimde hedefim doğumdan sonra 65 kga düşmek en kötü 70 olmak istiyorum:21:
selam kızlarrrrr ben geldimmmmmmmmm nasıl keyiflerrrrr:49:
hoşgeldiniiizzz yuvarlanıp gidiyoruz :1: toparlak olduk artık malum ne yapalım siz nasılsınız...
Slm kızlar,
bendede bugün bi ağırlık var anlamadım gitti:59:
ayrıca sizede iyi kandiller...:16:

kızlar ya benm oğluşmun tekmelerinn yerini artık acılı sert dönüşler aldı.. rahim kasılıyo gibi oluyo o dönerken normal mi acaba.

herkes uyukluyo heralde hehe:1:

ayy canım bende 79la hamile kaldım 89 olmuşum sabah tartıldım. kilolar gider diye ümit ediyorum haziran anneleri en az 6-7 kg vermişler eski kilosunun altına düşenler bile var benimde hedefim doğumdan sonra 65 kga düşmek en kötü 70 olmak istiyorum:21:

inşallah canım yaaa eski kilolarımızdan aşagı düşeriz :))) bende 60 olmak istiyorum evlenmeden önce 53 kiloydum ama sonra tombiş oldum ::::(((

kızlar ya benm oğluşmun tekmelerinn yerini artık acılı sert dönüşler aldı.. rahim kasılıyo gibi oluyo o dönerken normal mi acaba.
evet canım yaa geçen gece tam uykuya dalacağım öyle sert döndüki resmen bağırdım canımı yakmaya başladı artık benim oğlanda.
güçlü kuvvetli olacaklar heralde:1:
inşallah canım yaaa eski kilolarımızdan aşagı düşeriz :))) bende 60 olmak istiyorum evlenmeden önce 53 kiloydum ama sonra tombiş oldum ::::((([/QUOTE .!.:
bende 60 dım canım evlenmeden ama bak 30 kg fark var hehe:35: ama topikce elele verip zayıflayacağız hııııhhh kıskananlarda çatlayacak:63:
h.b canım bizde öyle olduk valla bebişler aldırdı bize kiloları :)) amann sağlıklı doğsunlarda varsın biz kilo alalım :49:
önce sağlık tabi canım her gittiğimde doktorum kızıyo çok kilo aldın diye ama oğluşumu görünce hiiiç takmıyorum nasılsa zayıflarız doğumdan sonraaa hepimizede güveniyorum bu konuda:21::16:

evet canım yaa geçen gece tam uykuya dalacağım öyle sert döndüki resmen bağırdım canımı yakmaya başladı artık benim oğlanda.
bende 60 dım canım evlenmeden ama bak 30 kg fark var hehe:35: ama topikce elele verip zayıflayacağız hııııhhh kıskananlarda çatlayacak:63:

önce sağlık tabi canım her gittiğimde doktorum kızıyo çok kilo aldın diye ama oğluşumu görünce hiiiç takmıyorum nasılsa zayıflarız doğumdan sonraaa hepimizede güveniyorum bu konuda:21::16:

banada sağlık ocağından ebe kızdı geçen ay 4 kilo almışım:1: doktor pek bişey demedi herşey yolunda gidiyor dedi benimde randevum 9 unda inşş kızımı nasipse görücem :))

banada sağlık ocağından ebe kızdı geçen ay 4 kilo almışım:1: doktor pek bişey demedi herşey yolunda gidiyor dedi benimde randevum 9 unda inşş kızımı nasipse görücem :))
benimde ayın 10unda 9undada sağlık ocağından çağırdılar oradada var kontrol her ay benim sıkı takipteyim yani:9:

sorma canm benmki de fena acıtmaya başladı.. bazen karnımda boydan boya ittirerek geçiyo ayağı herhalde :1:

ben bunları neredeyse 2 haftadır yaşıyorum galiba normal çünkü daha dün doktordaydım herşey yolunda görünüyordu

evet bende geçen hafta gittiğimde herşey yolunda gözüküyodu ama bunu sormayı unutmuştm.. hep iyi olsunlar inş..

Back
X