Eki Görüntüle 458030 eklendimi bilmiyorum
maşallaahh

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 458030 eklendimi bilmiyorum
uğurböcekli patik - Ürün Detayları
kızlar bunu sipariş vermiştim bugün geldi bide taç yapmış bayan hediye içine çok güzel :)))
selam şeker bomba gibiyiz hayırlı kandiller bu arada
Slm kızlar,
öncelikle hepinizin kandili mubarel olsun...İYi kandiller.........
keyifleriniz bebişleriniz nası?
biz iiyiz kızımla,habire ağırlık çöküyo ,uykumuz geliyoooo
uğurböcekli patik - Ürün Detayları
kızlar bunu sipariş vermiştim bugün geldi bide taç yapmış bayan hediye içine çok güzel :)))
Slm kızlar,
çok şekermiş canım güle güle kullansın bebişin
Selam kızlar......nasılsınız bakalım....bayadır yazmıyorum, gezmekten fırsat olmuyor vallah.....şimdi bol bol geziyorumki bir kaç aya zaten evden çıkamıcaz bir süre :)))
geçen pazar nışantaşında bir seminere katıldık eşimle....ebe asude oflazın doğum öncesi semineri, dormal doğum isteyenler icin bir seminer......Asude hanımla anlaştım, doğumumda yanımda olacak.....doğum öncesi, doğumde ve doğum sonrası koçluk yapacak......
sezeryan mecbur kalmadıkca istemediğim için, güvendiğim biri lazımdı. Doktorlar kolaya kaçıp kesip biçiyorlar hemen.....
erkeklere sancı esnasında eşlerine nasıl yaklaşmaları gerektiğini nasıl masaj yapmaları gerektiğini falan öğrettiler....çok iyi geldi bu kurs
benden çok eşim için iyi oldu, artık hergün öğrendiği masajları yapıyor :))))
herkes uyukluyo heralde heheevet aynen öyle kimse havasında değil zaar
ayy canım bende 79la hamile kaldım 89 olmuşum sabah tartıldım. kilolar gider diye ümit ediyorum haziran anneleri en az 6-7 kg vermişler eski kilosunun altına düşenler bile var benimde hedefim doğumdan sonra 65 kga düşmek en kötü 70 olmak istiyorumBende 74 le hamile kaldım ben normaldede balık etliyim:)) şuan 77 yim 3 kilo almışım inş doğumdan sonra eski kilomdan daha aşağı düşerim gidermi ki yaa ::)))
hoşgeldiniiizzz yuvarlanıp gidiyoruzselam kızlarrrrr ben geldimmmmmmmmm nasıl keyiflerrrrr![]()
bendede bugün bi ağırlık var anlamadım gittiSlm kızlar,
hoşgeldiniiizzz yuvarlanıp gidiyoruztoparlak olduk artık malum ne yapalım siz nasılsınız...
iyi akşamlar
Herkesin kandili mübarek olsun kızlar...
herkes uyukluyo heralde hehe
ayy canım bende 79la hamile kaldım 89 olmuşum sabah tartıldım. kilolar gider diye ümit ediyorum haziran anneleri en az 6-7 kg vermişler eski kilosunun altına düşenler bile var benimde hedefim doğumdan sonra 65 kga düşmek en kötü 70 olmak istiyorum
inşallah canım yaaa eski kilolarımızdan aşagı düşeriz :))) bende 60 olmak istiyorum evlenmeden önce 53 kiloydum ama sonra tombiş oldum :::((
kızlar ya benm oğluşmun tekmelerinn yerini artık acılı sert dönüşler aldı.. rahim kasılıyo gibi oluyo o dönerken normal mi acaba.
evet canım yaa geçen gece tam uykuya dalacağım öyle sert döndüki resmen bağırdım canımı yakmaya başladı artık benim oğlanda.kızlar ya benm oğluşmun tekmelerinn yerini artık acılı sert dönüşler aldı.. rahim kasılıyo gibi oluyo o dönerken normal mi acaba.
inşallah canım yaaa eski kilolarımızdan aşagı düşeriz :))) bende 60 olmak istiyorum evlenmeden önce 53 kiloydum ama sonra tombiş oldum ::::((([/QUOTE .!.:bende 60 dım canım evlenmeden ama bak 30 kg fark var heheama topikce elele verip zayıflayacağız hııııhhh kıskananlarda çatlayacak
önce sağlık tabi canım her gittiğimde doktorum kızıyo çok kilo aldın diye ama oğluşumu görünce hiiiç takmıyorum nasılsa zayıflarız doğumdan sonraaa hepimizede güveniyorum bu konudah.b canım bizde öyle olduk valla bebişler aldırdı bize kiloları :)) amann sağlıklı doğsunlarda varsın biz kilo alalım![]()
![]()
evet canım yaa geçen gece tam uykuya dalacağım öyle sert döndüki resmen bağırdım canımı yakmaya başladı artık benim oğlanda.
güçlü kuvvetli olacaklar heralde
bende 60 dım canım evlenmeden ama bak 30 kg fark var heheama topikce elele verip zayıflayacağız hııııhhh kıskananlarda çatlayacak
önce sağlık tabi canım her gittiğimde doktorum kızıyo çok kilo aldın diye ama oğluşumu görünce hiiiç takmıyorum nasılsa zayıflarız doğumdan sonraaa hepimizede güveniyorum bu konuda![]()
banada sağlık ocağından ebe kızdı geçen ay 4 kilo almışımdoktor pek bişey demedi herşey yolunda gidiyor dedi benimde randevum 9 unda inşş kızımı nasipse görücem :))
benimde ayın 10unda 9undada sağlık ocağından çağırdılar oradada var kontrol her ay benim sıkı takipteyim yanievet canım yaa geçen gece tam uykuya dalacağım öyle sert döndüki resmen bağırdım canımı yakmaya başladı artık benim oğlanda.
güçlü kuvvetli olacaklar heralde
banada sağlık ocağından ebe kızdı geçen ay 4 kilo almışımdoktor pek bişey demedi herşey yolunda gidiyor dedi benimde randevum 9 unda inşş kızımı nasipse görücem :))
![]()
evet canım yaa geçen gece tam uykuya dalacağım öyle sert döndüki resmen bağırdım canımı yakmaya başladı artık benim oğlanda.
güçlü kuvvetli olacaklar heralde![]()
ben bunları neredeyse 2 haftadır yaşıyorum galiba normal çünkü daha dün doktordaydım herşey yolunda görünüyordu