• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

aynen canım yaa cinsiyetlerini bile öğrenemiyorlarmış ne kötü... biz şanslıyız şimdi:))
annem bi kaç kere gitmiş doktora bana hamileyken hatta evde ebenin eline doğmuşum ben. annem ultrason vardı ama çook pahalıydı diyo gücümüz yetmedi diyo zenginler giriyomuş ancak. ama şimdi ohhh gittikmi hemen görüyoruz yavrularımızı gerçekten çoook şanslıyız...

pek yazmıyorum artık. bakıp çıkılyorum. sen ne drurmdasın. 32. de oldun maşalah.
eni konu agırlaştım, o haftalarımı düşünemiyorum bile :)

yerimden kalkamiyorum desem abartmis olmam okadar agirlastim ben de canim. goren bugun- yarin doguracam saniyor karnim fuze gibi :))

annem bi kaç kere gitmiş doktora bana hamileyken hatta evde ebenin eline doğmuşum ben. annem ultrason vardı ama çook pahalıydı diyo gücümüz yetmedi diyo zenginler giriyomuş ancak. ama şimdi ohhh gittikmi hemen görüyoruz yavrularımızı gerçekten çoook şanslıyız...

aynen canım çok şükür.. şimdi durumu olamayanlar bile gidip görebiliyor.. bende evde doğmuşum teyzem ebe o doğurtmuş :1:

Back
X