- 4 Ocak 2012
- 852
- 13
- 68
aynısından elıfımede aldım bendegulegule kullanın cnm
![]()
Anca böyle çıtçıtlı badilerde yazar hakları doğururken hak yokki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynısından elıfımede aldım bendegulegule kullanın cnm
![]()
cnm bnm ağustos senin eylül görünüyo ama bdt muhtemel doğum tarihi oluyo dimi ??
Anca böyle çıtçıtlı badilerde yazar hakları doğururken hak yokki) başbakan olsun bebelerimiz doguranlara özel yasa özel oda özel doktor herşey dört dörtlük olsun hastaneler ayrı kalabalık olmasın suit odalarda yatalim oh
cnm bnm ağustos senin eylül görünüyo ama bdt muhtemel doğum tarihi oluyo dimi ??
negusel olurdu walahaaa:129::129:
Günaydın hoşgeldiniz .
Bucart sen ve ben Bdt aynı![]()
Ay bayram şekerlerimiz geliçek bizim topicde . Ben iki bayram arası doğuracam hehe
Bende okudum şok oldum. Nekadar önem veriyorlar. Ankarada ki devlet hast basıyorlar suni sancı zorlamada yok birşey olsun sezeryan. Ah ah ne önem veriyorlar oralarda şaka gibi
Ayrıca bizim topic çifte bayram kutlucak gibi gibiside yok öyle olucak anam ne güzel
bucart takviminde yaklaşık 2000 gr diyor kocaman olmuştur bebişin 2000 üstüne çıktıkça bebişler gelmeye yaklaşıyor demektir.
![]()
tatlım sen benle bucart ı karıştırdın:) çevremde benim tarihe yakın hamile bulamazken benimle aynı bdt li 2 kişi daha var ne güzelll yalnız olmadığımı bilmek![]()
gunayadın cnm
ewt cnm ben onu okumustumm cok gusel anlatmıss turkıyedede ole olsa keskee ..cıfte bayram olur wallaahaa negusel olur bakalım tutturabılıcekmıyızz heheee
Beklenen doğum tarihi bdt evet tatlım biriyle karıştırdım ama kimle bilemedim![]()
ıns cnm o gunlerımızıde burda paylasıcazz yarın doguma gıdıyorum dıee.. yada dogurduktan sonraa bebısım oldu dıee
ayy negsll
dusunmesı bılee muhtesemm![]()
günaydın kızlar herzaman yazamasamda sürekli takip ediyorum sizleri size bişey soracam aranızda magnezyum ilacı kullanan var mı varsa ilacın ismi ne söyleyebilir misiniz?