• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Sen ona 50-55 de ;)))

ayy sende bana bugun dogurturucann panıkletıosun sekerım .:)):1::1::1::1::1::1:haklısın cnm yaa agustosta her an olabılır ben ılk dogurmaya talıbım beklemeye tahammulum yok :1::1::1:

yurtdışındaaa normal doğuma gayet normal bakılıyor çok büyük birşey başarmış gibi değil:DD
biizm burada artık normal olan anormal karşılanıyor:DDD
çevremdekilerin çok büyük çoğunluğu hep sezeryan yaa köydeki kuzenlerim, amcalaırmın gelinleri falan hepsi sezeryanla olmuş yaa şok oldum bunla rköy kızı harekete çok alışıklarrr işe alışıklarrr peh

ben dogum sklını dahaa hıc konusmadımm bakalım devlet hastanesınegıdıyorum ne olucak .. normal ıstedıgımı solucem amaa.. banayok cocuk ırı falan derse baska dr gıdıcem

$553124_10151734062156677_1910426610_n.webp

buarada bu fotoyu cok begendım:43::43::43:

safak 69:nazar::nazar::nazar::nazar: baska yokk :1::1::1::1::1:

ay bende 59 a düşmüşüm:))))))))))) ay ay heycan ateş bastı birden:D
dün elışveirşe gititm haftasonu düğün var kıyafet bakim deidm almıştımda uygun güzle birşey bulursam başka bakayım dedim:D
kızzz elbise veriyorr ben büyük beden istiyorum
bakıyor bakıyor anlam veremiyor neyse büyük beden bir elbise verdi uçtu üstümden küçük bedenleride yokmuş ama penye ve bol dökümlüydü göbeğinizide örttü falan diyor çok güzle oldu dedim olmadı çok bol bu gögüsler falan hoş durmuyor eşimde beğenmedi
sahibi diyorki birşey soracağım ama diyor buyrun dedim
göbeğinizmi var hamilemisiniz diyor :D o bebek dedim:D
8 aylık kız şok oldu vede rahatladı içinden göbeği nasıl ypamış acaba biyordu sanırım hahaha.o göbek osla hiçhoş karşılamayacaktı müşteride olunca bişi diyemeyecekti hamilelik işin içine girince sevimliydi hehe

canım ben iki aydır kullanıyorum magnorm ilacın adı suda eriyor. 2günde bir alıyorum.bi gün kalsiyum bi gün magnezyum . birde hergün 1 tane demir hapı alıyorum. :129:

magnorm 365 mg mi canım?ya benim doktor izinli başka bir doktora gittim o da bunu yazdı bende size bi sorayım dedim

Günaydın anneler ve bebişler. Biz de yeni geldik işe kızımla, gece uyuyamadığımızdan sabah da uyanamadık. Öğleden sonra 14:30'da doktor kontrolümüz var, hayırlı haberler alırım inşallah. Biz bi geçmiş yapıp gelelim.
gunaydın canımm hgnızzz.. hayırlı haberlerle gelın ınss gelınce yazmayı unutmaa merk ederızz bızzz:nazar::nazar::nazar:
dün elışveirşe gititm haftasonu düğün var kıyafet bakim deidm almıştımda uygun güzle birşey bulursam başka bakayım dedim:D
bakıyor bakıyor anlam veremiyor neyse büyük beden bir elbise verdi uçtu üstümden küçük bedenleride yokmuş ama penye ve bol dökümlüydü göbeğinizide örttü falan diyor çok güzle oldu dedim olmadı çok bol bu gögüsler falan hoş durmuyor eşimde beğenmedi
8 aylık kız şok oldu vede rahatladı içinden göbeği nasıl ypamış acaba biyordu sanırım hahaha.o göbek osla hiçhoş karşılamayacaktı müşteride olunca bişi diyemeyecekti hamilelik işin içine girince sevimliydi hehe
hamılee gobegııı olunca rahatlıo ınsan :1::1::1::1: dugunden foto beklıyoruzz bızz:9:

sen benden once dogurursun kız:1:

Son düzenleme:
ayy sende bana bugun dogurturucann panıkletıosun sekerım .:)):1::1::1::1::1::1:haklısın cnm yaa agustosta her an olabılır ben ılk dogurmaya talıbım beklemeye tahammulum yok :1::1::1:

ben dogum sklını dahaa hıc konusmadımm bakalım devlet hastanesınegıdıyorum ne olucak .. normal ıstedıgımı solucem amaa.. banayok cocuk ırı falan derse baska dr gıdıcem

Eki Görüntüle 458271

;);)
Ama bu çok küçük yaw yerim yerim ayaçıklarini

ben sanki 40. haftalarımı doldururum gibi gelıo bi yandan da diorum bayramda ablamlar herkes burdayken bizim bebiş kuzenlerini görmek isteyip 38-39. haftalarında da gelebilir ayyy ayy bi an heyecanlandım öle alıştık ki kaç aydır sanki hep karnımızda kalıcaklar :))) bnm dr randevum 26 tem da o zamana kadar kimbilir kaç kg olcakk :55::55:

26 temmuza mı ? 32. haftadan sonra genellikle 2 haftada bir çağırıyor doktorlar. süre uzun gibi geldi:26:ben 16 temmuzda gidicem. çalışabilir raporumu alıcam ve tam bayram haftasına kadar çalışıcam :52::53:yapabilecekmiyim acaba:37:

Gunaydin kizlar nasilsiniz?ya bende kizimi 42 haftada doogurdum beklemek cok kotu gercekten. Telefonlar susmuyordu stres olmustum.bunda tarihimiz belli sezeryan olunca 39 da dogucak erken gelmezse aksilik olmazsa.

Eki Görüntüle 458271

foto çok şirin ayy yerim o ayaklarıı :)))
ay ay anne olacğaız ALlah izin verirseee yaa düşüncesi bile çok hoş.

hımsss devlet hastanesindee bence sıkıntı yapmazlar istediğin doğum şeklini uygularlar gibi geliyor
bu arada
sezeryan yasassı meclisten geçmiş dün okudum baktınızmı
diyorki anne ve bebeğin hayatı tehlikeye girmedikten sonraa herhangi bir anormali olmadıktan sonra kesinlikle sezeryan yasak ve tüm tıbbı tedbirler alınmasına rağmen normal doğumda sııntı olursaa bebekte falan hekim kesinlikle sorumlu tutulamayacakmış.
Yani birincisi
on kişi girmiyor doğuma 2 dr girse biri sıkıntılı dese diğeride onay verse tamam dedim ama dr annenin haytı riskli bebeğin hayatı tehlikede dese kim nasıl itiraz edecek nasıl müdehale edecek anlamış değilim iş olsun diye çıkarılmış bir yasa peh.
Yapan yine yapacğaını yapacaktır.:D

hımsss devlet hastanesindee bence sıkıntı yapmazlar istediğin doğum şeklini uygularlar gibi geliyor
bu arada
diyorki anne ve bebeğin hayatı tehlikeye girmedikten sonraa herhangi bir anormali olmadıktan sonra kesinlikle sezeryan yasak ve tüm tıbbı tedbirler alınmasına rağmen normal doğumda sııntı olursaa bebekte falan hekim kesinlikle sorumlu tutulamayacakmış.
Yani birincisi
on kişi girmiyor doğuma 2 dr girse biri sıkıntılı dese diğeride onay verse tamam dedim ama dr annenin haytı riskli bebeğin hayatı tehlikede dese kim nasıl itiraz edecek nasıl müdehale edecek anlamış değilim iş olsun diye çıkarılmış bir yasa peh.
bence yasa masa dınlemıcekler onune gelen ıstedıgını yapıcak yınee.. ewt dun haberlerde bende duydum onu.. hatta yemek yıyoduk esıme dedımm durdu durdu benı buldu dıee oda guldu..
;);)
Ama bu çok küçük yaw yerim yerim ayaçıklarini
sankı sen dogdunda ayakların kocamandı :34::34::34:ole olucakk tabı cnm benım en kucukk coraplarını bı gorssenn benım bas parmagım sıgmıoo:1::1::1::1::1:
Gunaydin kizlar nasilsiniz?ya bende kizimi 42 haftada doogurdum beklemek cok kotu gercekten. Telefonlar susmuyordu stres olmustum.bunda tarihimiz belli sezeryan olunca 39 da dogucak erken gelmezse aksilik olmazsa.
gunaydın cnm

ıyız sen nasılsın ınss cnm bı aksılık olmazdaa ole dogar.. hakkımızda hayırlısı.. ben telefonlara bakmıycamm dogurdum sansınlar:1::1::1:ne fenayımm benı bulanıma sokacaklarınaa onlar gırsın ne oldu buna dıee:9::9::9:

canım sana yine iyi hamile misiniz yoksa göbek mi diye sormuşlar;bana direk erkek mi diyorlar:1::1::1: hamile olmasam ne kadar pis bozulurum var yaa:52:

hamılee gobegııı olunca rahatlıo ınsan :1::1::1::1: dugunden foto beklıyoruzz bızz:9:
sen benden once dogurursun kız:1:
:))) evet
cumartesi düğünümüzz pazar eklerim inş. hehe:)))
kız içime zaten ben ağustosta doğurucam 38-39 gelecke miniğim içimden birses öyle diyor yaws:D

bu arada
Yani birincisi
Aynen doktora rapor de herşeyi düşünür çatı darlığı bebeğe kordon dolandı yalan çok. Işte bende bundan korkuyorum .özelde yapıcam para almak için yalan çok . Allahdan doktorum dini yöndende sağlık yönündende çok güvendiğim biri ;)

Back
X