• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

selam kızlar günaydın...
çok kötü bir gece geçirdim migrenim tuttu baş ağrısından uyuyamadım...kabus gibi bir geceydi...
bugün de çok halsizim kolumu kaldırmaya mecalim yok

26 temmuza mı ? 32. haftadan sonra genellikle 2 haftada bir çağırıyor doktorlar. süre uzun gibi geldi:26:ben 16 temmuzda gidicem. çalışabilir raporumu alıcam ve tam bayram haftasına kadar çalışıcam :52::53:yapabilecekmiyim acaba:37:

cnm eşim tatilsiz çalışıyor bi tek o gün uyuyo o da sabah 8 de çıkıcak işten o şekilde gidicez ondan sonra 2 hafta da bir alıcak bizi bi de ben yalovadayım hastane bursada gitmek biraz sıkıntılı oluyor ama ylv da hastane beğenmedik..

Ben sizin aldıklarınıza bakıp yorum yapacam anca. Ev yokuş ptt,kargo yerleri uzakda

yada solede bı sansın var meselaa bana cıkan kısıye ben dırek netten alıp gonderıcemm ozaman ptt kargoya gerek kalmıo adresını yazıpp gonderıolar cok ıstersen bu sekılde anca katılabılırsın cnm

benim kız çok hıçkırıyo sizce bu kadar çok olması normalmi????
ben hıc anlamadım cnm yaa bendede oluomu acaba.. nette bu donemde olabılr yazıoduu
ben hıc hıssetmedımm ne anlayıssız anneyım bendee:1::1::1:
selam kızlar günaydın...
çok kötü bir gece geçirdim migrenim tuttu baş ağrısından uyuyamadım...kabus gibi bir geceydi...

gecmıs olsun cnm yaa
ıns hemen gecer annemdede var mıgren cok pıs bıseyy kadıncık harapp oluo ızmırın sıcagında.. gusel bıkahvaltı yap sut ıcc sona uzann cnmmm

selam kızlar günaydın...

Geçmiş olsun tatlım migren kötü .dikkat et canım Allah şifa versin

ben hıc anlamadım cnm yaa bendede oluomu acaba.. nette bu donemde olabılr yazıoduu
ben hıc hıssetmedımm ne anlayıssız anneyım bendee:1::1::1:

gecmıs olsun cnm yaa
ıns hemen gecer annemdede var mıgren cok pıs bıseyy kadıncık harapp oluo ızmırın sıcagında.. gusel bıkahvaltı yap sut ıcc sona uzann cnmmm

Kız aynı tonda pıt pıt pıt atıyo ortalama 1-2dk sürüyo. benim günde 3_4 kere oluyo anlamıyorum ilginç

yada solede bı sansın var meselaa bana cıkan kısıye ben dırek netten alıp gonderıcemm ozaman ptt kargoya gerek kalmıo adresını yazıpp gonderıolar cok ıstersen bu sekılde anca katılabılırsın cnm

Dur bakalım tatlım ev adresi vermiyorum evde tekm komşu felanda yok o yüzden ben netten aldıklarım eşimin iş yerine geldi hep.eşim iş değiştiriyo iş yeri nasıl daha bilmiyoruz ona göre katılırım haber ederim sana

Günaydın anneler ve bebişler. Biz de yeni geldik işe kızımla, gece uyuyamadığımızdan sabah da uyanamadık. Öğleden sonra 14:30'da doktor kontrolümüz var, hayırlı haberler alırım inşallah. Biz bi geçmiş yapıp gelelim.

günaydın canım bizimde bugün saat 15.00 de dr randevumuz var. bebişlerimi görücemmmm :52:

Dur bakalım tatlım ev adresi vermiyorum evde tekm komşu felanda yok o yüzden ben netten aldıklarım eşimin iş yerine geldi hep.eşim iş değiştiriyo iş yeri nasıl daha bilmiyoruz ona göre katılırım haber ederim sana

hedıye alıcagın kısının ev adresını yazıcaksın cnm senınle alakası yok sanırım ben anlatamadım .. netten aldıgını dırek hedıye edıcegın arkadasının evıne gonderıceksın hepsı bu .. karar verırsen yazarsın cnm

hedıye alıcagın kısının ev adresını yazıcaksın cnm senınle alakası yok sanırım ben anlatamadım .. netten aldıgını dırek hedıye edıcegın arkadasının evıne gonderıceksın hepsı bu .. karar verırsen yazarsın cnm

Benim alacagim değil de bana alacak için dedim tatlım. Ona adres vericemya

Aynen doktora rapor de herşeyi düşünür çatı darlığı bebeğe kordon dolandı yalan çok. Işte bende bundan korkuyorum .özelde yapıcam para almak için yalan çok . Allahdan doktorum dini yöndende sağlık yönündende çok güvendiğim biri ;)
ne güzel dr una güvenmen için rahatt, benim hiç öyle değil normal doğuma sıcak bakmıyor ama burada bütün iyi dr lar öyle yaa:(((
benim kız çok hıçkırıyo sizce bu kadar çok olması normalmi????
kız nasıl anlıyrsu hıçkırdığını helal olsun:D streteskopla falanmı dilnliyorsun:)) biz evde dinliyoruz bneim gurultularımdan başka birşey duymuyoruz:D kiki

kızlar ya canım sıkkın benim dün şube müdürüm aradı bizim haziran dönemi terfi dönemimiz. ben 18 haziran doğum iznin ayrıldım. terfi listeleri gelmiş adımın karşısında doğum izninde olan personel bekleme süresini doldurmamıştır yazıyormuş yani 30 hazirana kadar çalışsam alıcakmışım ben de bilseydim 2 hafta daha çalışırsım dedim böyle bir saçmalık olabilir mi ya terfi vermemek için her türlü bahaneyi kullanıyorlar gitti 1 yılım ya :50:

kızlar ya canım sıkkın benim dün şube müdürüm aradı bizim haziran dönemi terfi dönemimiz. ben 18 haziran doğum iznin ayrıldım. terfi listeleri gelmiş adımın karşısında doğum izninde olan personel bekleme süresini doldurmamıştır yazıyormuş yani 30 hazirana kadar çalışsam alıcakmışım ben de bilseydim 2 hafta daha çalışırsım dedim böyle bir saçmalık olabilir mi ya terfi vermemek için her türlü bahaneyi kullanıyorlar gitti 1 yılım ya :50:

Bu izin konusu hamilelerde tambi baş belası Rabbim yardım etsin çalışanlara. Anlamıyorum kul hakkına giriyolar nasıl hesap verecekler. Bide Allahın verdiği hediyeyi taşıyoruz bari hamilelere yapmayın bedeli ağır

ayyy fırsatçı köpekler yaaa :47: insanlık denen bişey kalmamış walla yaaa.... sıkma tatlım canını bebişinde üzülmesin herşeyde bir hayır vardır...

günaydınn kızlaar :3: uzun zamandır giremiyordum bi bakıyım dedim, dünden beri çook yorgunum düğün fln var yatılı misafirler geldi haftaya kadar kalacaklar ama ben şimdiden bittim biri de çıkıp yazık bu hamile halinle yormayalım seni demiyo :37: herşey benden bekleniyoo işim çok zor yanii allah yardım etsin bana ve benim gb olanlara. iki hafta sonrada doktor randevum var bakalım noolacak..
günaydın canım bana da görümcem gelmek istediğini söyledi 1 hafta falan kalcakmışş...kalması birşey değil de evime gelir istediği kadar kalır ama bi işe elini sürmez.yıllardır psikolojik tedavi görüyor hasta ...inş.gelmez diye dua ediyorum çünkü sohbeti bile o kadar sıkıcı ki...:50:

ne güzel dr una güvenmen için rahatt, benim hiç öyle değil normal doğuma sıcak bakmıyor ama burada bütün iyi dr lar öyle yaa:(((

kız nasıl anlıyrsu hıçkırdığını helal olsun:D streteskopla falanmı dilnliyorsun:)) biz evde dinliyoruz bneim gurultularımdan başka birşey duymuyoruz:D kiki

Kız anlaşılmıcak gibi değil baya tık tık yapıyo.sizde olunca farkedersin benim bünye zayıf bebeyi heranı hissediyom. Ebe 1ay önce kalbini dinledi. Şaşırdı niye bukadar net ses geliyo ddi .dedim zayıf olmanın avantajı ;)

Kız anlaşılmıcak gibi değil baya tık tık yapıyo.sizde olunca farkedersin benim bünye zayıf bebeyi heranı hissediyom. Ebe 1ay önce kalbini dinledi. Şaşırdı niye bukadar net ses geliyo ddi .dedim zayıf olmanın avantajı ;)

bende bebğin kalp atışını hissedıorum gbi gelıo ama acaba kendi nabzım da bana mı ole gelıo bilemıoruuum

Back
X