• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

günaydın eylül anneleri uzun zamandır aslında burayı takip ediyorum artık ne kadar da büyüdü bebeklerimiz çalışmak ve sabahları erken kalkmak çok zor geliyor..ben en son geçen hafta gördüm bebeğimi maşallah sağlığı iyiydi bugün kontrole gidecekler vardı sanırım heyecanlarını anlayabiliyorum:))
sayfanın başında bi liste var bende bilgilerimi vereyim bi kızım olacak inş. ismi ece ilk bebeğim ve 27 yaşındayım :)) Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin

Kız aynı tonda pıt pıt pıt atıyo ortalama 1-2dk sürüyo. benim günde 3_4 kere oluyo anlamıyorum ilginç

benim de hemen hemen her gün 2 kez tutar,ritm tutuyor pıt pıt pıt...bazen içimi gıcıklıyor bi tuhaf oluyorum.ablamda da olurmuş normal canım yani...

kızlar ya canım sıkkın benim dün şube müdürüm aradı bizim haziran dönemi terfi dönemimiz. ben 18 haziran doğum iznin ayrıldım. terfi listeleri gelmiş adımın karşısında doğum izninde olan personel bekleme süresini doldurmamıştır yazıyormuş yani 30 hazirana kadar çalışsam alıcakmışım ben de bilseydim 2 hafta daha çalışırsım dedim böyle bir saçmalık olabilir mi ya terfi vermemek için her türlü bahaneyi kullanıyorlar gitti 1 yılım ya :50:

canım ya bişeyler yapma ihtimalin yok mu değiştirmezler mi raporunun süresini uzatsan falan. bizimde yükselme sınavım 16 eylül doğum 12 eylül raporlu olucam ama yinede giriyorum sınava.

günaydın kızlar herzaman yazamasamda sürekli takip ediyorum sizleri size bişey soracam aranızda magnezyum ilacı kullanan var mı varsa ilacın ismi ne söyleyebilir misiniz?

günaydınlarrr herkese nasılsınız bakalım evet canım ben kullanıyorum adı magnorm portakal aromalı suda eritip içiyorum zorlanmıyorum içerken kasılmalar için verdi doktorum

canım ya bişeyler yapma ihtimalin yok mu değiştirmezler mi raporunun süresini uzatsan falan. bizimde yükselme sınavım 16 eylül doğum 12 eylül raporlu olucam ama yinede giriyorum sınava.

yok canım ya ben verdim 18 haziranda raporu iş işten geçti müdür ben yine de isteyeceğim terfini dedi ama vermezler biliyorum zaten bahane arıyorlar :((

yok canım ya ben verdim 18 haziranda raporu iş işten geçti müdür ben yine de isteyeceğim terfini dedi ama vermezler biliyorum zaten bahane arıyorlar :((

kızlar ya canım sıkkın benim dün şube müdürüm aradı bizim haziran dönemi terfi dönemimiz. ben 18 haziran doğum iznin ayrıldım. terfi listeleri gelmiş adımın karşısında doğum izninde olan personel bekleme süresini doldurmamıştır yazıyormuş yani 30 hazirana kadar çalışsam alıcakmışım ben de bilseydim 2 hafta daha çalışırsım dedim böyle bir saçmalık olabilir mi ya terfi vermemek için her türlü bahaneyi kullanıyorlar gitti 1 yılım ya :50:

12 gün için 12 ay yakılırmı yuh diyorum başka bir şey demiyorum,ki senin kanuni hakkın keyfi rapor ya da izin almıyorsun.İnşallah yapılacak birşeyler vardır canım araştır mutlaka.mesela benim de eylül ayında 1 yılım doluyor ve asaletimin tasdik olacak.şube müdürümüze sordum 1 ay öncesinden izne çıkıyorum,1 ay için 1 yılını doldurmadı denilmez değil mi dedim,o da hayır tabiki doğum iznide senin hakkın öyle bir şey yok asaletin tasdik olacak dedi.

:1::1::1:

hmm anladım sımdı sonunda.. heheee. kusura bakma cnm yaa .. anlasamadık .. ıı sen dusun bakalım

Kız listede yokum bende ilk sayfadaki ;((((( şuan esila ağlıyo elifin annesi üzdü ;) hemen yazıyorum tatlım ekle
Selinselinn
19aralık sat
25eylül bdt
22 yaş
1.68 boy
50kilo
Ankara
Ilk bebişm
Kız
Esila ismi

Son düzenleme:
$168841_394446087269793_1287744856_n.webp
:1::1::1::1::1::1:

Kız listede yokum bende ilk sayfadaki ;((((( şuan esila ağlıyo elifin annesi üzdü ;) hemen yazıyorum tatlım ekle
Selinselinn
19aralık sat
25eylül bdt
22 yaş
1.68 boy
50kilo
Ankara
Ilk bebişm
Kız
Esila ismi

maşallaaaaaahhh kiloya bak muhtemeleen hamile kalmadan önceki kg ama zapzayıfmışsınnnn nazar değmesinnn

:nazar::nazar:

günaydın eylül anneleri uzun zamandır aslında burayı takip ediyorum artık ne kadar da büyüdü bebeklerimiz çalışmak ve sabahları erken kalkmak çok zor geliyor..ben en son geçen hafta gördüm bebeğimi maşallah sağlığı iyiydi bugün kontrole gidecekler vardı sanırım heyecanlarını anlayabiliyorum:))
sayfanın başında bi liste var bende bilgilerimi vereyim bi kızım olacak inş. ismi ece ilk bebeğim ve 27 yaşındayım :)) Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin

Hoşgeldin canım aramıza, güzel paylaşımlara :) Allah kızını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

kızlaarr bebek bezi ne aldınız eşimle markette bezlerin önünde 15 dk durduk karar veremedik :(( siz ne aldınızz hangi marka kaç numara ve kaç tanee

:49::49:

Back
X