• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ben de 2 numara alıyım eğer zayıf bir bebek olursa hemen 1 numarasından alırızz artık
benim doktor bebek zayıf olacak dedi bende huggies 1 no 1 paket aldım 68li, 2. paketi 2 no alırım herhalde.

Aynen Ankara böyleyse .egedeki güneydeki hamislere sabır

evet bende dün onu düşünüyordum hava drumunu izlerken :(

Son düzenleme:
kızlaarr bebek bezi ne aldınız eşimle markette bezlerin önünde 15 dk durduk karar veremedik :(( siz ne aldınızz hangi marka kaç numara ve kaç tanee

:49::49:

Ben Primanın yenidoğanın' dan sadece bir paket almıştım memnundum o da yetmişti zaten sonra hemen bir üst numaraya geçmiştim. Sonra da hep prima kullandım zaten...

Ben Primanın yenidoğanın' dan sadece bir paket almıştım memnundum o da yetmişti zaten sonra hemen bir üst numaraya geçmiştim. Sonra da hep prima kullandım zaten...

yenidoğan premium care oluyo heralde onu alcam bnde .. herkes primayı tavsiye edıo zaten

yenidoğan premium care oluyo heralde onu alcam bnde .. herkes primayı tavsiye edıo zaten

bende prımanınn 3-6 kg aldım dırek ırı olucagı ııcnn :1::nazar::nazar:.. 66 lıpaketıde..1 paket aldım stok yapmadımm bıtıncebabamız alır

Son düzenleme:
merhaba annişler ve tatlı kuzucuklarııııı

bugun dr gıttık .kızımızı gorucez dıye cok heyecanlıydık ama hıc bı sey anlamadım goruntuden eskısı kadar zevklı olmuyo, doyamadım kuzucuguma.

haftaonu tatıle gıtmeye karar vermıstık kı.dr havuza gırme dedı.denız serbest ama.
olsun napalım babamız cok bunaldı ona degısıklık olsunda bızde kızımla golgede otururuz...

tatıle gıdıp havuza gıren var mı aranızda merak ettım

arkadaşlar farklı bi konu olacak ama 2. tetanoz aşınızı yaptırdınız mı??

oldum cnm ama çok olduu zaten onu 1 ay ara ile yapıyorlar 3. sü de hatta bnm eylülde 5 e tamamladın mı bir daha hiç vurulmana gerek kalmıomuş bn tamamlıcam

ben nezaman oldugunu bıle unutmusumm :)) cok oldu ama 2 aya yakın mayıstaydı sanrıım :26:

anladım canım benim ilkinde felaket baş ağrılarım olmuştu 2. yi yaptırmayacaktım ama sağlık ocağından arayıp duruyorlar sanırım öğleden sonra gideceğim bu arada zonguldaktamısın ben de bartınlıyım :))

bende prımanınn 3-6 kg aldım dırek ırı olucagı ııcnn :1::nazar::nazar:.. 66 lıpaketıde..1 paket aldım stok yapmadımm bıtıncebabamız alır

bende ole yaapıyım cnm 66 lı paket çok gelmez heralde hemen de 6 kg geçmez die düşünüyorum :))

benim de hemen hemen her gün 2 kez tutar,ritm tutuyor pıt pıt pıt...bazen içimi gıcıklıyor bi tuhaf oluyorum.ablamda da olurmuş normal canım yani...

Hıçkırıyorlar anneleri o bu dönemlerde başlar doğuma kadar sürer hatta artık dışardaki seslere de tepki verirler benim oğlum ona hamileyken babası yüksek sesle heyttt diye bağırırdı içimde sıçrardı kıyamammm.

anladım canım benim ilkinde felaket baş ağrılarım olmuştu 2. yi yaptırmayacaktım ama sağlık ocağından arayıp duruyorlar sanırım öğleden sonra gideceğim bu arada zonguldaktamısın ben de bartınlıyım :))
benımde ılkınde kolum cok agrı yapmıstı 2 de aksıne hıc agrım olmadıı bende sasırdımm nıe agrımıo dıe dusundum bıle ıns senınde oleolur ccnmm ewt zonguldak merkzdeyımm benn 1 yıldır ızmırlıyım aslen esımın ısı nedenıyle burdayız kkımsem yok ama zor oluoo sen bartındamısınn sımdı :)) yakınızz
bende ole yaapıyım cnm 66 lı paket çok gelmez heralde hemen de 6 kg geçmez die düşünüyorum :))

ewt cnm ya zatenn 2o tane hastaneye koyucm 3 gun kalınıo burda.. eve gelıncede kullanıırızz 6 kg hemen gecmez herhalde tosun anası olursak gecerr:)) amaann gecsın alıverırızz buyugunu kucukler bana kalır :1::1::1::1::1:orkıd nıyetıne heheee

bugun dr gıttık .kızımızı gorucez dıye cok heyecanlıydık ama hıc bı sey anlamadım goruntuden eskısı kadar zevklı olmuyo, doyamadım kuzucuguma.

haftaonu tatıle gıtmeye karar vermıstık kı.dr havuza gırme dedı.denız serbest ama.
olsun napalım babamız cok bunaldı ona degısıklık olsunda bızde kızımla golgede otururuz...

artık buyuduler cnm bende pek bısı anlamıyorumm .. denız ıı fıkır ama bız bu sne gıdemedık hıcc ıı eglenceler sızee .. kızcen nekadar olmuss anlatsana :1::1::1::1:

Ben 3 hafta önce tatildeydim. Ben girdim havuza sıkıntı yaşamadım. İlk hamileliğimde ayağımı sokmamıştım havuza ama öyle her zaman da denize gitmek mümkün değildi. Çok gördüm o zaman havuza giren hamile çok özenmiştim ama eşim sokmamıştı. Ama hiç te duymadım havuza girdim de şöyle oldu böyle oldu diyen eğer temizliğinin iyi yapıldığını düşünüyorsanız girebilirsini diye düşünüyorum.

Günaydın fıstıklar ben geldiiiiiiiim. Tatilimi yaptım enerjimi depolayıp deşarj oldum ve geldim.... Hatta bu sabah doktora gittim kızımı 3 haftadır görmemiştim hem de tatil ardından umarım bişi olmamıştır die merakla koştura koştura doktora gittim... çok şükür bnm prensesim 1600 gr olmuş.. :16: Doktor tatil yaramış dedi... Tatilde havuzada girdim denizede girdim soran arkadaşlar için... Hiçte bişi olmadı zaten havuz tertemizdi..hatta 9 aylık bayanlar hiç çıkmadılar havuzdan bnde iiice cesaretlendim .... Hem çocuğa su iii gelio rahatladı kuzucum bu sıcak günlerde ... Ay şaka maka 30. Haftadayız doktor bugün 2 hafta sonra yine gel dedi... Sonra nst ler .. Nst diyince heyecan basıyo beni... :3:

Back
X