• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

aslında evet bu haftaları göreceğime bile inanamıyordum ama napıyım artık olsun bitsin istiyorum hayırlısıyla. Ama Haziran anneleri diyor ki meğer bebekler karnımızdayken ne kadar rahatmışız haberimiz yokmuş. Belki biz de öyle dicez ama olsun.
:34::34::34::34::34::34:
demıı ozamanın tadıda ayrı olur cnm yaa benbebekk sevmek ıstıyorumm :21::21::21::21:

kızlarrrrrrrrr doktordan geldim, emirim büyümüşş :))))))))))
1603 gr 41 cm olmuş, kuzum benım, ama hala normal dogum pozısyonuna ters duruyooooooooooo :(

oyyy maşşallah emirine :nazar::nazar::nazar: daha erken değil mi tatlım sıkma canını bana doktor pozisyonundan bahsetmedi bile daha erken diye

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:oy kuzucukk kocaman olmus masallah cnm pozısyonu daha degısır cnm sıkma canını zamanı var...bıdakıne nezaman cagırdı

bende bebeeekk istiyorum, oynamak ıstıyorum oglusumla artık, bugun sadece kafasını ve ayagını gorebıldık, ahh ayaagını yerım ben onun, minik parmaklarınıda :)))
Kontrole 3 hafta snra cagırdı canım,
benim SAT a göre bugun 31 hfta bitmiş, haftayada gel, calısabılır raporu yazayım dedı..

oyyy maşşallah emirine :nazar::nazar::nazar: daha erken değil mi tatlım sıkma canını bana doktor pozisyonundan bahsetmedi bile daha erken diye

:)) ay kuzum benim kafasıyla, ayagını gördük, minik parmaklarını, ayagını yapıstırdı ekrana:))
bende takmıyordum aklıma ama bugunde ters dıyınce takıldım doktorda 36 hftaya kadr doner dedı,ama bakalım hayırlısı artık canmm

bnm oğluşumda dönmüştür inşallahh 26 tem.dan önce de öğrenemiorummm :((
donmsutur cnm sıkma canınıı benımde 26 kontrlum :)) aynı gunn
selam kızlarrrrrrrrrrr nasılsınız bakalım bebişleriniz nasıllllarr
hg cnmm
ıyızz kzıımlaa oturuyoruzz
sen nasılsınız nurceylının nasıl :)) dogru yazdm ıns :1:
bende bebeeekk istiyorum, oynamak ıstıyorum oglusumla artık, bugun sadece kafasını ve ayagını gorebıldık, ahh ayaagını yerım ben onun, minik parmaklarınıda :)))
Kontrole 3 hafta snra cagırdı canım,
benim SAT a göre bugun 31 hfta bitmiş, haftayada gel, calısabılır raporu yazayım dedı..

:)) benımde 26 sında cnmm :nazar::nazar::nazar:

maşallah oğluna canım. Şimdiden dönmesi zorunlu değil ki daha çok zamanı var.

:)) aslında bende takılmıyordum doner dıyordum ama bugunde ters deyınce biraz daha kırıldı normal dogum umudum, ama dedıgınız gıbı daha 36.hftaya cook var :) belkı döner yaramazz

donmsutur cnm sıkma canınıı benımde 26 kontrlum :)) aynı gunn

hg cnmm
ıyızz kzıımlaa oturuyoruzz
sen nasılsınız nurceylının nasıl :)) dogru yazdm ıns :1:

:)) benımde 26 sında cnmm :nazar::nazar::nazar:

yaaaaa bende rrandevu almadım hftaya gıdınce alcam, ozaman bende 26 sına alıyımmm ne dersiniz :)))

Back
X