• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

benımde ılkınde kolum cok agrı yapmıstı 2 de aksıne hıc agrım olmadıı bende sasırdımm nıe agrımıo dıe dusundum bıle ıns senınde oleolur ccnmm ewt zonguldak merkzdeyımm benn 1 yıldır ızmırlıyım aslen esımın ısı nedenıyle burdayız kkımsem yok ama zor oluoo sen bartındamısınn sımdı :)) yakınızz

ewt cnm ya zatenn 2o tane hastaneye koyucm 3 gun kalınıo burda.. eve gelıncede kullanıırızz 6 kg hemen gecmez herhalde tosun anası olursak gecerr:)) amaann gecsın alıverırızz buyugunu kucukler bana kalır :1::1::1::1::1:orkıd nıyetıne heheee

öğle yemeğine çıkmıştık geldik kızımla :) ben de ailemden memleketimden uzaktayım canım 2 yıldan fazla oldu sivasa atandık eşimle hatta farklı ilçelerdeydik 6 ay önce eş durumundan geldim yanına :) izmirden sonra zorlanmışsındır ama gezme fırsatın olduysa güzel sahilleri, gezilecek yerleri var zonguldağın olsun bartının olsun..en azından sivasta deilsin :( hala çok zorlanıyorum sivasta

yok cnm yaa ırı deıl benımbebegımde 32 haftaya esıt cıktı dr gayet saglıklı hamurısını kes dedı zaten cok yemıyorumkı son bıhaftadır dıkkat edıyorum hıc kg almadımm 77 hala top 1o kg almıstım basından berı.. dıkat edınce almıosun bebege faydalı seyler yıyorum yumurta sut yogurt muz cevızz meyve dondurmayı kestım meselaa o cok kg yaptı baana sımdı ııyız sukur bakalım son kontrole kadar kac kg alıcamm ben almasamm bı bebek alırsa super cnmm .. bebegın ırı dıe uzulme gelısımlerı herhafta degısebılıoo .. saglıklı olsunlarrdaa ..:nazar::nazar:tabıkıde normal bı geebesınn takma hıc kımseyı cnm benımm takarsakk ooooo sonu gelmezz

aol cnm...dıkkat edıcem bende artık.su ana kadar 7 kg aldım ama ben zaten kıloluydum 67 ıle hamıle kaldım.aslında bu haftaya kadar dısıplınlıydım ekmek b ıle yemıyodum.ama ıcıme dogmus olacakkı bu hafta azıtmıstım.dıkkat edıcem artık.sebz meyve ve senın dedıklerın...napalım az tosun olmus kızım yerım kı ben onuuu.....

Allah hepımızınkını korusun ıns.

yaaaaa bende rrandevu almadım hftaya gıdınce alcam, ozaman bende 26 sına alıyımmm ne dersiniz :)))

donmsutur cnm sıkma canınıı benımde 26 kontrlum :)) aynı gunn

hg cnmm
ıyızz kzıımlaa oturuyoruzz
sen nasılsınız nurceylının nasıl :)) dogru yazdm ıns :1:

:)) benımde 26 sında cnmm :nazar::nazar::nazar:

kızlar toplu halde 26 tem da gidelim :)) :49::49:

kızlarrrrrrrrr doktordan geldim, emirim büyümüşş :))))))))))
1603 gr 41 cm olmuş, kuzum benım, ama hala normal dogum pozısyonuna ters duruyooooooooooo :(

maşallah emır bebegeee.....donmesı ıcın henuz gec degıl bence takma hıc.bugun bızde dr daydık ama boyunu bıle solemedı.doya doya goremedım bıle kızımı :(

aol cnm...dıkkat edıcem bende artık.su ana kadar 7 kg aldım ama ben zaten kıloluydum 67 ıle hamıle kaldım.aslında bu haftaya kadar dısıplınlıydım ekmek b ıle yemıyodum.ama ıcıme dogmus olacakkı bu hafta azıtmıstım.dıkkat edıcem artık.sebz meyve ve senın dedıklerın...napalım az tosun olmus kızım yerım kı ben onuuu.....

Allah hepımızınkını korusun ıns.

bende 68 le hamıle kaldım canım, sımdı 76,5 kıloyum bu ay 1,5 kılo almısım :))) zaten yarısını oglum almış, amaann o alsında bende almaya razıyım :))))))))

maşallah emır bebegeee.....donmesı ıcın henuz gec degıl bence takma hıc.bugun bızde dr daydık ama boyunu bıle solemedı.doya doya goremedım bıle kızımı :(

inşallah döner bizim velet canım, daha var bakalım hayırlısı artık, ayy zaten sıgmıyolar ekrana, bi ara kafasını bı arada ayagını ve parmaklarını görduk, sizinki niye solemedı boyunu fılan canım??

kızlar temmuz anneleri topiğinde gördüğüm bir paylaşım :

Efendimiz şöyle tavsiye buyurmuştur:

l- doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, Önce Âyete’l-Kürsî okunur, sonra (Felâk ve Nâs) sûreleri okunur. Bunlardan sonra da şu âyet okunur:

"İnne rabbekümüllahüllezı halekas semavati vel erda fı sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasısev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemın.

(A'raf suresi 54. ayet)

Meali :

Gerçekten sizin Rabbiniz, altı günde gökleri ve yeri yaratan, sonra arşa istiva eden Allah'tır. Gündüzü, durmaksızın kendisini kovalayan geceyle örten, güneşe, aya ve yıldızlara kendi buyruğuyla baş eğdirendir. Haberiniz olsun, yaratmak da, emir de (yalnızca) O'nundur. Alemlerin Rabbi olan Allah ne yücedir. (A'arf suresi, 54)

Resul-i Ekrem Efendimiz kızı Fâtıma validemizin doğumunda bu duayı okutmuş, netice sevindirici şekilde huzurlu ve sıhhatli bir doğum olarak tecelli etmiştir, Mübarek nesil Hazret-i Hasan ve Hüseyin Efendilerimiz böyle dualarla dünyaya gelmişlerdir.

kızlarrrrrrrrr doktordan geldim, emirim büyümüşş :))))))))))
1603 gr 41 cm olmuş, kuzum benım, ama hala normal dogum pozısyonuna ters duruyooooooooooo :(

ohh maşşalahh :nazar::nazar:haftasına göre ne kadar uyumlu bebişin. 37. haftaya kadar normal canım benim de tersti en son halada ters hissediyorum tepikler hem aşağıda hissediyorum. ama zamanımız var hiç stres yapmayalım.:24::24:

Selam kızlar.. biz birazdan doktora gideceğiz.. bakalım prensesim kaç kilo olmuuuşşş.. boyu kaç olmuuuşşş? :)

mrb kızlar nasılsınız bakalım bizde bugün drumuza gittik bebişim 1700 grm olmuş:nazar: çok tatlıydı dr yutkunduğu anı gösterdi deli gibi oldum yaaa:16: yavrum benimmmm:16: bu arada artık meyve yemem yasaklandı çünkü ben aşırı meyve tükettiğim için bebiş çişini yapıp suyunu çoğaltıyomuş buda erken doğuma sebep olabilirmiş:50: o yüzden elveda tüm sevdiğim meyveler. sizler nasılsınız bebişler ne durumda

ohh maşşalahh :nazar::nazar:haftasına göre ne kadar uyumlu bebişin. 37. haftaya kadar normal canım benim de tersti en son halada ters hissediyorum tepikler hem aşağıda hissediyorum. ama zamanımız var hiç stres yapmayalım.:24::24:

ayy canm ınşallah doner bızım velet:)
bende stres yapmıyordum, bugunde ters deyınce umudum kırıldı bıraz, gercı daha cook var bakalım hayırlısı inşallah.

mrb kızlar nasılsınız bakalım bizde bugün drumuza gittik bebişim 1700 grm olmuş:nazar: çok tatlıydı dr yutkunduğu anı gösterdi deli gibi oldum yaaa:16: yavrum benimmmm:16: bu arada artık meyve yemem yasaklandı çünkü ben aşırı meyve tükettiğim için bebiş çişini yapıp suyunu çoğaltıyomuş buda erken doğuma sebep olabilirmiş:50: o yüzden elveda tüm sevdiğim meyveler. sizler nasılsınız bebişler ne durumda
waoowww maşallah canım maşallah :nazar:iyi beslenmiş kuzucuğun:46:
meyveyle ne alakası varmış ki canım ...
benim kızcağızım iyi maşallh bizde 32 haftamızda gitcem dr.a :49:

ay maşallah bebişlere bak sen yiyip içip yatıyorlar valla onlardan iyisi yok şimdi ... merak etme canım döner sen gün içerisinde döndüğünü hisstemiyormusun hp aynı pozisyon damıki acaba

Back
X