• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Bende hamiş kalmadan önce çok yerdim şimdide çok yiyorum. Ama su 1,5 lt anca içiyorum. Meyve karşılıyomu suyu .eksikliğim olmasa bari
dr ole bısey olsa solerdı cnm benım gayet ıı dedı
Merhaba kızlar. güne

Yeni Doğan Bebek ve Banyosu - YouTube

Yeni Doğan Bebek ve Banyosu - YouTube

bu video ile başladım. Çok hoşuma gitti :) yeni doğan bebeğin ilk banyosu... Sizinle de paylaşmak istedim.

hg canımm ...ay cok gusel nasılda aglıoo ıcımm parcalandı :43::43::43::43:

bir şeyi zorla yemek ne kötüymüş ya...bende kızım için bir kase yoğurt yedim şimdi...kendimi zorlaya zorlaya o da :50:her şey kızım :emir_bebek:için

Hiç sevmiyorum tek yoğurt yemeyi. O yüzden çok aksatıyorum ben. Ya meyve doğruyorum muz özellikle yada ayran yapıyorum. Yoksa zor geçiyo boğazımdan ;(

bnm bide öncesi de vardı kışın bol bol tutmak lazım ama emzirme döneminde de tutmama gibi bir durum var çok birikicek oruçlar

:25:

6dan sonra ek besinlere başlanıyo diye mart dedim hem bebiş aç kalmaz. O ara gündüzlerde kısa .borç bu ödemek lazım uzattikca uzar yoksa ;(

6dan sonra ek besinlere başlanıyo diye mart dedim hem bebiş aç kalmaz. O ara gündüzlerde kısa .borç bu ödemek lazım uzattikca uzar yoksa ;(

karsı komsumun 4 aylık bebegı var gecen gun dedım bende artık yavasyavas pure yogurt yer dıedee.. sutum yetıo dedı bana .. onunla alakası yokkı dedım bende yutmayı en cok bebek bu ayda ogrenıomus daha gec olursa agzından cıkarıomus dedım yaparsada yapmazsada kendı bılır ben bıldıgım bıseyı paylastım ..

kızlar merhaba
biz şimdi geldik doktordan. biraz canım sıkıldı bebişlerimin kilosu gelişimi iyi biri 1600-diğeri 1625 olmuş ama yavrularım iyce sıkımış pek yerleri kalmamış 37. haftayı görmezsin dedi doktor heran tetikte ol doğum için dedi dua edin hemen gelmesinler 35 geçelim inşallah:50:

evet canım bende şaşırdım kiloasuna üstelik ben 1 kg vermişim:1: benim şu sıralar çok ağrım oluyo onu söledim bilmiorum alakası var mıydı ama çok su içiyo musun dedi bende hayır dedim meyve çok yiyo musun dedi bende evet dedim mesela ne kadar dedi bi oturmada 1 kg kirazı yiyorum dedim:17: aç kalırım ama meyvesiz kalamm derim hep. oda artık keseceksiin meyveyi dedi yediğim meyve su olarak gidiyomuş oda bebeğin daha çok çiş yapmasına sebep olduğu için kesede ki sıvı miktarı artıyomuş karnım sıvıdan dolayı büyüyüp geriliyomuş ki hakketen çok gergin vücutta 32 haftalık bebeğini daha büyük tanımlayıp erken doğuma yol açıomuş. yani anlattığı böyleydi. hayırlısı bakalım azaltıcaz artık. sende iyi haberlerle gelirsin inş. :emir_bebek:

Bu duyduğuma çok şaşırdım valla bunu da ilk defa duydum. Böyle şey olur mu hiççç ya. Yediğin meyvelerin suları bebeğe çok çiş yaptırıyorsa içtiğin sular ne yaptırıyor kimbilir k gebelere hep bol su iç diyorlar senin doktor şekerin yükselmesin diye meyveyi kısman için senin gözünü korkutmuş gibi geldi bana. Hani yani o kadar araştırırım bu tür şeyleri bir doğum yaptım ikinci gebeliğim benim karnımın büyüklüğünü görseniz şaşarsınız ilk gebeliğimde de böyleydi ama hiç böyle şey duymamıltım valla...

kızlar merhaba
biz şimdi geldik doktordan. biraz canım sıkıldı bebişlerimin kilosu gelişimi iyi biri 1600-diğeri 1625 olmuş ama yavrularım iyce sıkımış pek yerleri kalmamış 37. haftayı görmezsin dedi doktor heran tetikte ol doğum için dedi dua edin hemen gelmesinler 35 geçelim inşallah:50:

cnm hakkınızda hayırlısı olur ınss.. bolbol dua et cnm benımm yaa kıyamam ben sana.. uzulme ..sen hazırlıklarını bır an once tamamlaa cnm masallahh kuzucuklarınaa annesı ıı bakmısınn.. ya zayıf olsalardı daha cok uzulurdn demı:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

karsı komsumun 4 aylık bebegı var gecen gun dedım bende artık yavasyavas pure yogurt yer dıedee.. sutum yetıo dedı bana .. onunla alakası yokkı dedım bende yutmayı en cok bebek bu ayda ogrenıomus daha gec olursa agzından cıkarıomus dedım yaparsada yapmazsada kendı bılır ben bıldıgım bıseyı paylastım ..

Aynen doğru söylemişsın tatlım bende 4.ayda başlarım tabi dr. sora sora

kızlar merhaba

inşallah 35 i hatta, 37 yi de geçersin sağlıcakla. üzme kendini ikizler üçüzler hep böyle oluyor, Allah bi kolaylık verir elbet.

Hem kuzularına ilk kavuşan sen olucaksın, atarsın bize havanı artık. Ama bizden önce b..k temizlemeye başlıcan ona göre.

kızlar merhaba

Oy maşallah bebişlerne .Rabbim sana yardım etsin tatlım. Inş sağlıklı doğurursun. Allahım şifa versin. Onların zamanı yazılı tatlım emin ol. Dualarim seninle .

inşallah 35 i hatta, 37 yi de geçersin sağlıcakla. üzme kendini ikizler üçüzler hep böyle oluyor, Allah bi kolaylık verir elbet.

Hem kuzularına ilk kavuşan sen olucaksın, atarsın bize havanı artık. Ama bizden önce b..k temizlemeye başlıcan ona göre.

Ay ne güzel . Kız hemde 2dene poklu toto ;)))

kızlar merhaba
inşallah 37yi görürler canım yaaa. dualarımız seninle..

kızlar merhaba

cnm merhaba ben ekım topıgındenım.benmde Allah nasıp ederse ıkı erkek oglum olucak ..
arada bu topıge bakıp senın kontrol sonuclarına bakıyorum...
Rabbım ınsallah yardım eder canım bol bol dınlerek ınsallah 35-37 lerı gorursun sen ıcını ferah tut...

suksuk, ohh maşallah sizeee :)))
6 kişi olduk buarada 26snda gıdecek :))

kızlar siz 26sında gideceğiz diyosunuz da hemen hemen hepimiz 31.haftadayız 32.hafta raporlarını ne zaman alacaksınız hiç çalışan yok mu aranız da rapor başlatan olmadı mı arkadaşlar.31+5 de mi gidicez doktora 32+1 de mi bilen aydınlatsın bizi

Back
X