• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

peki çalışan annelere sorum var?? ben raporu 37+0 a kadar çalışabilir olarak alıcam. bebiş 37+0 değilde 36 da geliyorM derse toplam 16 haftalık izine bişey olmıcak dimi ???:59:

evet olacak 3 haftalık iznin dogum öncesi olan yanıyor direk doğum iznine geçiyorlar malesef sonrasında eklenmiyor.

Kızlar merhaba

Desteklerinize çok ihtiyacım var gerçekten...:14:

Biliyorsunuz bir haftadır diş ağrısı çekiyorum uykum yok kaç gündür haliyle bu bütün günümü etkiliyor, işe zor gidiyorum, bütün düzenim alt üst oldu, geçmek bilmeyen bir ağrıyla dolaşıyorum leyla gibi kaç gündür....

Dayanamayıp diş doktoruna gittim dişimin içten çürüdüğünü çekmektense kanal tedavisini uygun gördüğünü ama hamile olduğum için röntgensiz işlem yapacağını daha öncede yaptığını 8 aylık yani 3. dönemimde olduğum için hiçbir etkisinin olmayacağını iletti, doktoruma da sormam gerektiğini söyledi...

Bende düşüneyim dedim hani belki o arada ağrılarım geçer diye...Ama geçmek bilmedi doktorumun da onayıyla bugün 2 seans olacak kanal tedavisine başladım...

Ama herkes bana " Nasıl cesaret ettin, ya bebeğe birşey olursa sonuçta iğne vuruyor, ben olsam asla düşünmezdim ağrıyı çekerdim, helal sana" gibi laflar etti...:50:

Bende Allahım büyük başka türlü birşey olmayacağını nerden bilebiliriz diye yanıtlar verdim ama ....

O kadar canım sıkıldı ki anlatamam yanlış birşey mi yaptım çekemezmiydim bu ağrıyı diye kendimi suçluyorum şimdi halbuki çok saçma biliyorum ama psikolojimi bozdu millet ya ben bebeğimi düşünmez miyim yani ben kendimi düşünmedim ki hayatımı idame ettirememeye başladım ben iyi olmazsam bebeğim nasıl iyi olacak ki hem:43::43:

evet olacak 3 haftalık iznin dogum öncesi olan yanıyor direk doğum iznine geçiyorlar malesef sonrasında eklenmiyor.

yani geriye 8 haftalık mı izin kalıyr yoksa 13 mü o zaman azmedip çalışmanın ne manası var nede olsa maaşımı da alıcam direkt izne çıkarım:26:

Kızlar merhaba

Biliyorsunuz bir haftadır diş ağrısı çekiyorum uykum yok kaç gündür haliyle bu bütün günümü etkiliyor, işe zor gidiyorum, bütün düzenim alt üst oldu, geçmek bilmeyen bir ağrıyla dolaşıyorum leyla gibi kaç gündür....

Dayanamayıp diş doktoruna gittim dişimin içten çürüdüğünü çekmektense kanal tedavisini uygun gördüğünü ama hamile olduğum için röntgensiz işlem yapacağını daha öncede yaptığını 8 aylık yani 3. dönemimde olduğum için hiçbir etkisinin olmayacağını iletti, doktoruma da sormam gerektiğini söyledi...

Bende düşüneyim dedim hani belki o arada ağrılarım geçer diye...Ama geçmek bilmedi doktorumun da onayıyla bugün 2 seans olacak kanal tedavisine başladım...

Ama herkes bana " Nasıl cesaret ettin, ya bebeğe birşey olursa sonuçta iğne vuruyor, ben olsam asla düşünmezdim ağrıyı çekerdim, helal sana" gibi laflar etti...:50:

Bende Allahım büyük başka türlü birşey olmayacağını nerden bilebiliriz diye yanıtlar verdim ama ....

O kadar canım sıkıldı ki anlatamam yanlış birşey mi yaptım çekemezmiydim bu ağrıyı diye kendimi suçluyorum şimdi halbuki çok saçma biliyorum ama psikolojimi bozdu millet ya ben bebeğimi düşünmez miyim yani ben kendimi düşünmedim ki hayatımı idame ettirememeye başladım ben iyi olmazsam bebeğim nasıl iyi olacak ki hem:43::43:
canım doktorun onay vermiş sonuçta ve dünyaa kadar iğne ilaç olmayacaksın kii alt tarafı bi tane. hem ben şöyle bişey duymuştum ilk 3 ay kesinlikle bu tarz tedaviler yasakmış bebeklerin organları geliştiği için ki biz doğurmak üzereyiz neydeyse bu aylarda da doktor onayı olduğu takdirde bi sorun olmuyo üzme tatlı canını sen boşver milleti.
bi anne tabiki kendisinden önce bebeğini düşünür o kadar düşüncesiz insanlar değiliz ama çaresiz kalınca mecburuz bazı şeylere..

2012 eylul annelerı bebeklerıne hedıye gonderıyorlar
evet bayanlar katılmak ısteyenler bu baslık altında yazsınlarr.. lıste olusturupp ona gore cekıılıs yapılacak max 2o tlye kadar cekılıs sonucunda cıkanlar bırbırlerıne alıcaklar..

katılanlar lıstemız

Suksuk ( bendenız)
Zevzekbayan
Fufa6o
Peluska06
Sıbelyuce
Cadıcuk
Elıfılhan
Kundera
İfet7882
Mumble
Buttrfly

KATILIM KURALLARI

Kargo ucretı hedıyeyı gonderen kısıye aıt olucak karsı odemelı yapılmıycak
Çekiliş yapıldıktan sonra bellı bir tarih belırlenıcek ozaman zarfında hedıyeler teslım edılecek
Çekılısten sonra anne adayları ozel msj gondererek bırbırlerıne adres bılgılerını verıcek bu sekılde ıletısım saglanıcak
Hediye seçme isi tamamen sıze kalmıs herkez ıstedıgı bırsey alabılır.

Kızlar merhaba

canım hiç kafana takam, ben de 4,5 aylık hamileyken dr.uma dedim dişimde çürük var diye, o da bana yaptırabilirsin, iğne de olabilirsin dedi, hatta reçetesine 4 aylık hamiledir, lokal anestezi olabilir yazdı, bunu dişçine ver dedi. Ben yaptırdım hiç de bişey olmadı. Hatta yakında bir dolgum daha yapılacak.

Kızlar merhaba

gecmıs olsun canım ya dr sonucta tedavıye baslamıss .. bı sakınca gorse yapmazdı zaten ıcını ferah tut sen herkezın dedıgıne bakma cnm banada daha bır aylık hamıleyken portakal nar yeme dusuk yapıo demıslerdı bende onları cok aserıodumm .. yedımde bırakmadımm .. herkez herseyı soluo anlıycan ınsanın sınırlerını bozuolarr
benim kayınvalidem herşeyeeee karşıyo sağolsunn yani benide sinir ediyor tabi özel hayatımızın içine bile giren insandan ne beklenir..valla allah kimse ye öle kayınvalide vermesinn

amın mı demelıyım :1::1::1: ole ınsanları hıc sevmem benım kayınvalıdemm annemden bıle daha ıyıdırr cnmm okaadar yanı 2 annemde melek gıbıler.. allah bozmasın ınss:nazar::nazar:

gecmıs olsun canım ya dr sonucta tedavıye baslamıss .. bı sakınca gorse yapmazdı zaten ıcını ferah tut sen herkezın dedıgıne bakma cnm banada daha bır aylık hamıleyken portakal nar yeme dusuk yapıo demıslerdı bende onları cok aserıodumm .. yedımde bırakmadımm .. herkez herseyı soluo anlıycan ınsanın sınırlerını bozuolarr

amın mı demelıyım :1::1::1: ole ınsanları hıc sevmem benım kayınvalıdemm annemden bıle daha ıyıdırr cnmm okaadar yanı 2 annemde melek gıbıler.. allah bozmasın ınss:nazar::nazar:

aynen canım ALLAH bozmasınnnn:nazar::nazar:

32 de başlatıpta 38 de doğum yapanın kalan iki haftasını doğumdan sonrakine günlere ekliyor.yeni yapılan düzenleme böyle.37 ye kadar calısabilir alıp ta daha önce doğum yapanın durumu ne olur onu bilmiyorum

kızlar merhaba
biz şimdi geldik doktordan. Biraz canım sıkıldı bebişlerimin kilosu gelişimi iyi biri 1600-diğeri 1625 olmuş ama yavrularım iyce sıkımış pek yerleri kalmamış 37. Haftayı görmezsin dedi doktor heran tetikte ol doğum için dedi dua edin hemen gelmesinler 35 geçelim inşallah:50:
hiç canını sıkma sen ikiz annesisin bizlerin bile her an doğumu olabilir
allah tan hayırlı zamanı iste doğsalar bile gayet iyi haftalardayız hepimiz tevekkül et canım

Kızlar hepinizden Allah razı olsun...:16:

İnanın içimi çok rahatlattınız ya, kötü düşüncelere kulak tıkamak gerekiyor gerçekten, bu dönemde insan herşeyi takıyor işte :50:

Allahım büyük O en iyisini bilir, birşey olacağı varsa olur zaten, Allahım bizi de bebeklerimizi de korusun ...

kızlar merhaba

desteklerinize çok ihtiyacım var gerçekten...:14:

Dayanamayıp diş doktoruna gittim dişimin içten çürüdüğünü çekmektense kanal tedavisini uygun gördüğünü ama hamile olduğum için röntgensiz işlem yapacağını daha öncede yaptığını 8 aylık yani 3. Dönemimde olduğum için hiçbir etkisinin olmayacağını iletti, doktoruma da sormam gerektiğini söyledi...

Bende düşüneyim dedim hani belki o arada ağrılarım geçer diye...ama geçmek bilmedi doktorumun da onayıyla bugün 2 seans olacak kanal tedavisine başladım...

Ama herkes bana " nasıl cesaret ettin, ya bebeğe birşey olursa sonuçta iğne vuruyor, ben olsam asla düşünmezdim ağrıyı çekerdim, helal sana" gibi laflar etti...:50:

Bende allahım büyük başka türlü birşey olmayacağını nerden bilebiliriz diye yanıtlar verdim ama ....

çok geçmiş olsun bu diş ağrısı başka şeye benzemez herkes çok biliyor sen ferah ol hiç bir şey olmaz

Selam annişler biz geldik kızımla :))) bebişim Lara'm 1565 gr olmuuuuşşşş :)) :16: :16: boyu 41 cm olmuşşşşş... 41 kere maşallah kızıma :nazar: :nazar: benim de 27'sinde kontrol :)) çoğunluk 26sına almış galiba ama benim doktor yıllık izne çıkıp gelecek o arada :))))) bebişim kafa aşağıda duruyormuş yani normal doğum gibi zaten meclis tatile girmeden yasayı onayladı...! :(( vallahi eşim diyor ki bir hamile kaldın yasayı değiştirttin :)))))))

Selam annişler biz geldik kızımla :))) bebişim Lara'm 1565 gr olmuuuuşşşş :)) :16: :16: boyu 41 cm olmuşşşşş... 41 kere maşallah kızıma :nazar: :nazar: benim de 27'sinde kontrol :)) çoğunluk 26sına almış galiba ama benim doktor yıllık izne çıkıp gelecek o arada :))))) bebişim kafa aşağıda duruyormuş yani normal doğum gibi zaten meclis tatile girmeden yasayı onayladı...! :(( vallahi eşim diyor ki bir hamile kaldın yasayı değiştirttin :)))))))

masalahh canım kuzucuk buyumus ewt benımde 26 sındaa 6 kısı olduk en son senınde 27 deymıs negusell ... :))

kızlar az once kotu bı haber aldık :43::43::43::43:esımın kuzenı 4 aylık hamıleydı bugun dr kontrolune gıtmıs bebegınkalp atısları durmus kurtaj yapılmıs cok uzuldukk allahım herseyın hayırlısı versın .. :14::14:

tv 8 de sezeryandan bahsedıllıo dogumdan korkana sezeryan serbestmıs

canım ben izleyemedim doktordaydım ne anlattılar ben de merak ediyorum ama meclis de yemedi içmedi yasayı onayladı tatile girmeden......!! neyse sağlık olsun... normal gibi benim de doğum bakalım allah nasıl nasip edecek?

canım ben izleyemedim doktordaydım ne anlattılar ben de merak ediyorum ama meclis de yemedi içmedi yasayı onayladı tatile girmeden......!! neyse sağlık olsun... normal gibi benim de doğum bakalım allah nasıl nasip edecek?

onaylanmıs cnm artık anneye danısmanlar normal dogum hakkında ıknaa konusmaları yapıcaklarmıss ama cok korkan panık olan annelere ıstedıklerı halde sezeryan olma hakkı oldugundan bahsedıldı.. gerek duyulmadıgı surece yasaklanmıss cnmm ..

Back
X