- 4 Ocak 2012
- 852
- 13
- 68
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm ben 23 haftada ayrıntılıya gırdıgımden bu zmana kadr bugun 30+4 uz hıc degısmedı masallahh kızımmdogumm pozısyonunda.. esıme dıyorum bende bızım kızımızz tepe taklak dıyorumm oda gülüo banaanneyım ben o ne anlar
oh ohh masalahh![]()
git tabı canım, ac bırakma kuzuyu :)))
oyle valla ogluma yarasnda, bana yaramasada olur
buarada 26 snda kontrole gıdecek 7 kışı olduk, ada da katıldı aramıza :))
maşallah ne güzel, demek ki seninki doğmaya pek hevesli.![]()
nasıl yani ya sksuk
Bizim bebelerin ayakları aşağıda .
Ilk ayaklarımıdoğacak tövbe tövbe . Ne zaman dönecek kızz daha 28+4 deyim ben
dün hastanedeyken kitap dağıttılar kızlar.ismi gebelik ve doğum.prof doktorlar yazmış.herşey okadar güzel anlatılmışki a 'dan z'ye aklımıza takılan birçok şeyi açıklamış.hastanedeykende eğitim videosu izlettiler.bebek doğduktan sonra annenin karnına yüzüstü yatırıyorlar.bebek yarım saat içinde kendisi araya araya memeyi bulup emmeye başlıyor.çok etkilendim.
nasıl yani ya sksuk
Ikizlerden sonra suksuk doğuracak zaten maşallah elif kıza
heheee benım elıfımm gelmeye razı anlasılan erkenden.. azcık daha drsunn 35 ten sonra gelebılır :)) yok cnm ya daha doner merak etme.. bıdakı kontrolunde degısmıs bıle olabılırnasıl yani ya sksuk
cok gusellldün hastanedeyken kitap dağıttılar kızlar.ismi gebelik ve doğum.prof doktorlar yazmış.herşey okadar güzel anlatılmışki a 'dan z'ye aklımıza takılan birçok şeyi açıklamış.hastanedeykende eğitim videosu izlettiler.bebek doğduktan sonra annenin karnına yüzüstü yatırıyorlar.bebek yarım saat içinde kendisi araya araya memeyi bulup emmeye başlıyor.çok etkilendim.
maşallah ne güzel, demek ki seninki doğmaya pek hevesli.![]()
canım 37. haftaya kadar yolu var diye biliyorum.benim 21.haftada ayrıntılı ultrasonda bebeğim ters duruyordu.doktor sezeryan doğum diye yazmıştı.ama bu şimdilik böyle 37.haftaya kadar çok değişir.37.haftada nasıl duruyorsa ona göre belli olur doğum şeklin demişti.
canım benım oglumda dogum pozısyonuna ters duruyo suanda, yanı ayaklar asagıdadün kontrolum vardı halada oyle... doktorum 36.hftaya kdar donebılır dedı, donmeyebılırde dedı,, donmesse sezeryan yapıolar
(( kı ben sezeryandan korkuyorum hayırlısı bakalım
kızlar ya bebeğinizi kundak yapacakmısınız.annemler kundak hazırladılar.kundakmı yapıcakzyazık bebeğe canı acımazmı dedim burun kırın yaptım ama oralı olmadılar.kundaksız bebekmi olur diyorlar.hastaneden dağıtılan kitaptada kundak yapmayın diye yazıyor.şaştım kaldım ya.
kızlar azonce saglıkocagından aradılar.. cuma gunu kontrol vardı nıe gelmedınız dedı..bende sıcaklarda cıkamıyorum artık cok agırlastım dedım.. telden halledemezmıyızz. asımda yok nede olsa dedım bı tansıyon olcturmek ıcınde kalkıp gıdılmezkı .. bıde oraya gıden dolmus cok sallıoo :)) elıfımı alıcam kucagımaa o derrece yanı.. tmm ozaman telden halledelım deıd.. kg sordu en son gıttıgımde 67 dım sımdı 77 dedım:))
tansıyon dedıı esım tansıyon aletı aldı hrgun olcuyoruz 11 7 ddedım.. bebek nasıl dedı masallah buyudu artık ara ara bıcak saplannıoo dedım odaaa vucut kendını dogum hazılıo dedı..:)) dedıde dedı :) hehee... agustosunn 9da cagrdı .. geleemesende arayın dedı.. tmm dedımgıdebılecegımı sanmamm bakalımm ..
ılgılenıyolar aama ultrason cıhazı yok yoksa kosa kosa gıderım
![]()
Oh uyanık seni. Sağlık ocaginız okadar uzak olması ne saçma burda 4mahalle sonra sağlık ocağı. Aman gitme birşey yapmıyorlar zaten![]()
selam kızlarrrrr biz geldik nurceylinimle :)) nasılsınız bakalımmm