hanımlar merhaba.. nasılsınız?? ben ve kızım bir konuda sizden dua isteyecektik..malum hamişlerin duaları daha makbuldür.. benim eşim imam kızlar.. geçen sınavı kaybetmiştik ve bütün imamlar giderken biz kalmıştık.. çok üzülmüştüm hani ben.. belki hatırlayan vardır.
işte eşimin kpss puanı 74. aydın üniversitesinde memurluk için tercih yaptık. sonuçlar bu gün yarın açıklanır. kpss puanı 85 - 90 olanlar varken bize gelmez ama yinede umut ediyoruz işte.. ne olur bize dua edin.. memlekete 17 saat uzaklıktayım.. hiç değilse aydın 3 saat. annemleri falan göremiyorum çook özlüyorum..
hepinizden kızımla ben dua bekliyoruz.. bizde size dua ediyoruz rabbim sağlıklı sıhatli kolay doğumlar nasib etsin diye.ne olur sizde bizi unutmayın.. dualarınızı bekliyoruuz kuzum ve ben..
![]()
allah yardımcın olsun cnm uzakta olmak cok zor senı cok ıı anlıyorum cunkı bende 12 saat uzaklıktayım aıleme.. bızde aydın nazılıye tayın ıstedık cıkmadı ama.. hayırlısı bolemıs demekkı ıns ıstedıgın olur mubarek gunn.. dualrımmm senınle cnmm ...