• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Toplam 25 kullanıcı konuyu okuyor. (16 üye ve 9 ziyaretçi)
suksuk, mattika, tubica, elifilhan, fatmaemr, MavisMavis+, berlika, ecrin1001, bebekc+, selinselinn+, sessizfirtina91, karar77, laplace, sibelyuce, mihracee, ifet7882
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kızlar ben dün bebeğimin ismini kullandım bile.hastanede kadınlar kulübüne üye olmak için form doldutturuyorlar eve hediye geliyormuş.formda bebeğin isminide soruyorlar.bebişimin isminide yazdık teyzeleri.

hanımlar merhaba.. nasılsınız?? ben ve kızım bir konuda sizden dua isteyecektik.. :17::17::17: malum hamişlerin duaları daha makbuldür.. benim eşim imam kızlar.. geçen sınavı kaybetmiştik ve bütün imamlar giderken biz kalmıştık.. çok üzülmüştüm hani ben.. belki hatırlayan vardır. :14::14: işte eşimin kpss puanı 74. aydın üniversitesinde memurluk için tercih yaptık. sonuçlar bu gün yarın açıklanır. kpss puanı 85 - 90 olanlar varken bize gelmez ama yinede umut ediyoruz işte.. ne olur bize dua edin.. memlekete 17 saat uzaklıktayım.. hiç değilse aydın 3 saat. annemleri falan göremiyorum çook özlüyorum.. :14::14: hepinizden kızımla ben dua bekliyoruz.. bizde size dua ediyoruz rabbim sağlıklı sıhatli kolay doğumlar nasib etsin diye.ne olur sizde bizi unutmayın.. dualarınızı bekliyoruuz kuzum ve ben..:49::49:

canım Allah yar ve yardımcın olsun gönlünün muradını versin inşallah(amin)

Elifilhan dedigim netteki manasi dogru degil emin ol.koymaman en guzeli olur bence..netteki cogu ismin manasi yanlis zaten...hemen bir cennet uyddurmuslar:)

suksuk ben önümüzdeki hafta ev taşıma işinden dolayı izinde olacağım. sürekli takip edemem muhtemelen sayfayı, bana kur'ada kim çıktı neolduyu mesaj atabilirsen çok sevinirim. hani katılıyorum dedi kayboldu ortadan demeyin arkamdan :):)
he tmm cnmm ben sana msj atarım zaten herkze yazarım ozeldenn.. lısteyıde yayınlarım merak etme demeyızz:))
ben dolma biber yapıcam yanına erişte makarna var belki çorba yaparım semizotu salatası var yeter herhal
yeter cnm yaa ben kararsız kaldım pılav kaldı dunden yanına corba yapsam sıcakta cekılırmıkı :) zaten terlıyorum hepp hamılelıkten sanırım buharlasıpp ucucam yakında hehehee semız otu salatasına bayılırım yakıında manav olsaydı alırdım yarın pzdan alırım artık
Allah razı olsun kızlar.. öpüyorum hepinizi..:16::16::16:

bızde elıfımle optukk cnm:16::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

Elifilhan dedigim netteki manasi dogru degil emin ol.koymaman en guzeli olur bence..netteki cogu ismin manasi yanlis zaten...hemen bir cennet uyddurmuslar:)

Esila koyucam bende. Ama bazı yerlerde anlam farklı. Kuran bilmiyorlar mi anlamadım. Elif harfini A diye oluyorlar Asila diyorlar. Biliyorsan bi baksana

hım merhaba canım
Hayırlı olsun güle güle kullan,
Biz çok beğendik arabamızı çok konforluuu arabanın seperi falan çok rahat ergonomikk tasarımı çok güzelll, biz heryere eşimle gidiyoruzz arabad aoluncaaçok sıkıntı olacağını düşünmedimm,
sepeitni ana kucağını falan takıp çıkarmak çok pratik öyle kasmıyrsunn çıkarıp takarken istediğin yöne çevirebilme özelliği süper, biz çok baktık piyasadaa araba inan evet bir çoğu daha küçük ama ergonomik değill bebeğin omurga gelişimini falan destekleyen yapıları yokk hele o bastonlarr pehhh sertlerr pratik olsun diye yawruya işkenceden başka birşey değl biraz büyüdükten sonra kullanılacak arabalar.
benc ekullandıkça çok seveceksin emin ol biz kullanmadan sevdikk eşimde bende gidip gidip takıyruz çıkarıyorz pratik yapıyoruz falan :D

Evet canım bizde de araba oldugu için cok sorun yasayacagımızı düşünmüyorum ama benim eşim cok sık göreve gidiyor.Genelde yalınz olcam bebişimle. Ama olsun onun konforu için deger.Arabanın kalitesine diyecek yok gercekten taş gibi araba.Hele o tekerleri araba tekeri mübarek:1: Dediğin gibi zamanla alısıcaz artık. :49:

evet canım okadar araştırmadım bende..hoşuma gitti sadece anlamıda güzel olunca koyalım dedik şimdi isim düşünücez bakalım eşim kesinlikle nur olsun istiyor ama bende iki isim istiyorum

bızdeılk basta elıfnur koyalım dedık soyadımız masallah cok uzunn:1::1::1: kısa ısım olsunyarın oburgun sınav kagıdındaa ısım yerıne sıgmazsa bıze kızmasın dıee :9::9::9:elıfe karar verdık:1::1::1::1::1:
ne dusuncelıyz deme:9::9::9::9:

İsim konusunda biz de daha karar veremedik şu kpss geçsin eşim o zaman güzel bi araştıraam diyo bende ayşe çok istiyorum o da pek sıcak bakmıyor ayşeye bakalım ne olur adı :) Allah hayırlı evlatlar eylesin cümlemizin bebişini...

bızdeılk basta elıfnur koyalım dedık soyadımız masallah cok uzunn:1::1::1: kısa ısım olsunyarın oburgun sınav kagıdındaa ısım yerıne sıgmazsa bıze kızmasın dıee :9::9::9:elıfe karar verdık:1::1::1::1::1:
ne dusuncelıyz deme:9::9::9::9:
ha hah.. :1::1: baya ileri görüşlü bi çift olduğunuz ortrada canım :9::9: güzel düşünmüşsünüz ama.. :49::49:

hanımlar merhaba.. nasılsınız?? ben ve kızım bir konuda sizden dua isteyecektik.. :17::17::17: malum hamişlerin duaları daha makbuldür.. benim eşim imam kızlar.. geçen sınavı kaybetmiştik ve bütün imamlar giderken biz kalmıştık.. çok üzülmüştüm hani ben.. belki hatırlayan vardır. :14::14: işte eşimin kpss puanı 74. aydın üniversitesinde memurluk için tercih yaptık. sonuçlar bu gün yarın açıklanır. kpss puanı 85 - 90 olanlar varken bize gelmez ama yinede umut ediyoruz işte.. ne olur bize dua edin.. memlekete 17 saat uzaklıktayım.. hiç değilse aydın 3 saat. annemleri falan göremiyorum çook özlüyorum.. :14::14: hepinizden kızımla ben dua bekliyoruz.. bizde size dua ediyoruz rabbim sağlıklı sıhatli kolay doğumlar nasib etsin diye.ne olur sizde bizi unutmayın.. dualarınızı bekliyoruuz kuzum ve ben..:49::49:

Allah gönlünüze göre versin canım,inşallah eşin atanır ve ailene yaklaşırsın.bol bol La havle vela kuvvete illa billah okudum şimdi,umarım dua saatine denk gelmiştir.

kızlar isim mevzusu geçmişken kızımın ismi zeynep burçak olacak nasıl sizce???bu arada soyadımız çakır;sadece burçak çakır olacaktı ama yoğun bir şekilde yakınlarımızdan burçak için tepki alınca iyi bari zeynep de olsun demek zorunda kaldık:S

Son düzenleme:
Esila koyucam bende. Ama bazı yerlerde anlam farklı. Kuran bilmiyorlar mi anlamadım. Elif harfini A diye oluyorlar Asila diyorlar. Biliyorsan bi baksana

Canim baktim sen soyleyince esila-asila ikindi vakti,akssam uzeri demekmis manasizdir isim olarak koyulmamali deniyor fetva net ssitesinde messela.fetva hattinada sorabilirsin..

Back
X