• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar isim mevzusu geçmişken kızımın ismi zeynep burçak olacak nasıl sizce???bu arada soyadımız çakır;sadece burçak çakır olacaktı ama yoğun bir şekilde yakınlarımızdan burçak için tepki alınca iyi bari zeynep de olsun demek zorunda kaldık:S

Zeynep ismi okadar cok varki ssahssen bana artik oog geldi:)cevremde 10 tane zeynep bebek var enaz:)okulda herkes zeynep olcak 6 sene sonra:)klasik diye ve dini diye issmin suyu cikarildi gibi geliyor bana..burcak guzel serra burcak. Iclal burcak-vera burcak asli burcak hanzade burcak olabilir..

kızlarrrr naberrsinizzzz ben okuyorum ama yazmaya hiç mecalim yokk:50::50: çok sıcakkk oğlumla mayışmış durumdayız 10 da kalktık tekrar uykumuz geldiiiii:53::53:

Topigin isim uzmani oldum hehhh:)isimlerle cok ilgiliyim merakim var arastiririm genelde.kizimin ismide zor ama seviyorum.ama kucuk adamin adina hala karar veremedik:)dogcak hala karar veremedik.

canımm naber gıttınmı dun doktora ben gttım, oglusum 1603 gr 41 cm maşallah. bende 1 ayda 1,5 kılo almısım:)))

kızlar netten araştırıyorum iism bulduklarım hoşuma gidenler bunlar nasıl sizce hangileri güzel bana akıl verinnn :1:
ece,burcu,damla,derin,yağmur,eylül,doğa,gökçe,ırmak,inci

Topigin isim uzmani oldum hehhh:)isimlerle cok ilgiliyim merakim var arastiririm genelde.kizimin ismide zor ama seviyorum.ama kucuk adamin adina hala karar veremedik:)dogcak hala karar veremedik.

terzı kendı sokugunu dıkemezmıs o mısal senıınkıdee dogunca kararverın sızde degısıklık olsun :)))

bende öyle düşünüyorum bir de kundak sıkı yapıldığı için allah korusun eklem yerlerinde ,kalçada filan çıkıklak yapıyormuş.
canım kundak eskilerdeki gibi sopa yapmak değil ki.. internetten bakın çapraz çıtçıtlanan penye kumaşlar var kundak diye sevimli tavşanlı falan.. yani kollarını hareket ettirirken kendini uyandırmasın diye uyku tulumu gibi birşey düşünün.. ben onlardan alacağım sımsıkı sopa gibi asla bağlamam ben de onaylamıyorum ama kollarının hareketiyle kendi kendine sıçrayıp uykusu bozuluyor 2 yeğenimde gördüğüm ve ablamın tavsiyesi bu.. paylaşayım dedim ;))

kızlar ben dün bebeğimin ismini kullandım bile.hastanede kadınlar kulübüne üye olmak için form doldutturuyorlar eve hediye geliyormuş.formda bebeğin isminide soruyorlar.bebişimin isminide yazdık teyzeleri.
ayyyy ne güzeeelllll :)) ben de jokerden alışveriş yaparken joker kartını aldım forma kızımın adını yazdım Lara soyadımız da ilginç olduğundan köken neresi diye sordular :))) yabancı isim gibi gelmiş :))))))))))

kızlar isim mevzusu geçmişken kızımın ismi zeynep burçak olacak nasıl sizce???bu arada soyadımız çakır;sadece burçak çakır olacaktı ama yoğun bir şekilde yakınlarımızdan burçak için tepki alınca iyi bari zeynep de olsun demek zorunda kaldık:S
neden burçak güzel isim neden tepki yapmışlar ne diye ??? güzel isim bence burçak ;) o sizin kızınız siz karar vereceksiniz :)

bizde isime bi türlü karar veremedik, yani ben karar verdim bera olacak inşallah, ama eşim pek ısınamadı, ben de başına bir isim bul ozaman dedim. Hala arıyoruz.

Adına yakışır şekilde yaşasın ismi gibi güzel olsun inşallah zeynep ismi peygamber efendimizin kızının da ismidir çok güzel bi isim hayırlı olur inşallah tanıdığım zeyneplerin hepsi çok güzel bende kızıma merve ismini koymayı istiyorum yanına bi isim arıyorum erva düşündük bakalım oğlum iki isimli kızıma tek isim koysam ilerde nasıl olur bilemiyorum onada iki isim koymak istiyorum bütün kuzular isimleriyle yaşasın sağlıkla gelsin inşallah

Hoşbuldum canım. Senin kızını takip ediyorum maşallahı var o da önden gidiyordu sanırım. Bana da 3. ve 4. ayda kız demişti doktorum, sonra erkeğe döndük. Biraz zor oldu iki ay boyunca kızım diye seslendiğim delikanlı bir oğlum olacakmış meğerse :)

Mommy'nin esprisinin farkındayım:) ama gerçek olsaymış fena olmazmış :)

hg cnm aramızaa benımde cımcıme bı kızımolucak hayyırlısıylaa ısmıde elıff :=) kaan da cok gsel bır ısım
basarılar cnm ..umarım bebısın sana sans getırrır..
araba konusuna gelıncee :1::1::1::1::1::1:allahh ıyılıgını versın mommy guldurdun benıı .. ole bısey yok :9::9::9::9::9:

ben dolma biber yapıcam yanına erişte makarna var belki çorba yaparım semizotu salatası var yeter herhal

Günaydıııınnn,hayırlı cumalarrrrrrr
artık çalışmadığımdan cumamıymııış,pazarmıymııışşşş bana farketmiyor

Kızlar espri falan valla ama gerçek olsa ne güzel olurmuş ben de ev kazanmak için çatır çatır doğururdum valla:9::9:

selin ben de dün biber dolması yaptım anacım içlerini fazla tıkıştırmışım heralde pirinçlerim takır takır kalmıştı
ben çok beğenmedim de kocam aç gelmiş happuuur huppuuur götürdüü

Günaydıııınnn,hayırlı cumalarrrrrrr
artık çalışmadığımdan cumamıymııış,pazarmıymııışşşş bana farketmiyor

Kızlar espri falan valla ama gerçek olsa ne güzel olurmuş ben de ev kazanmak için çatır çatır doğururdum valla:9::9:

selin ben de dün biber dolması yaptım anacım içlerini fazla tıkıştırmışım heralde pirinçlerim takır takır kalmıştı
ben çok beğenmedim de kocam aç gelmiş happuuur huppuuur götürdüü

heheee.. ozaman herkezz once dogurmaya calısırdı cnm.. aazcık suyla tekrar tıkırdatt . ozaaman sorun kalmaz bazen benımde ole oluoo .. esın kabız olmasa iii:1::1::1::1::1:

sabahtan beri kötüyüm kızlar şimdi biraz geçti, kahvaltı ettiğimden beri nefes alamıyorum, çok az yemem lazım yoksa hep böyle oluyor, bi de çok sırtım ağrıyordu, sağolsun kocacım ovaladı da geçti biraz. Sıcaktan kendimi soğuk suyun altına atıyorum sonra da böle her yerim ağrıyor. Yarın misafirim var, hem evi temizlemem hem de yamak yapmam lazım ama canım hiç istemiyor.:37::37::37::37::37::37:

senınkıde buyumustur annesı:nazar::nazar::nazar::nazar:amın allah kımsye evlat acısı vermesın ..

saol cnmm

elbıse gıbı yoksa cnm 1resımdekı gusel elbıseyı gıymek daha kolay olmazmı

hepınıze gunaydın kızlarr

canım ben de birinci ve ikinciyi almayı düşündüm dün bakmıştım. bunları almasam bile bunun gibi almayı düşünüyorum. bi arkadaş doğum esnasında pijamanın rahat olmadığını söylemişti alttan kontrollerde. banada mantıklı geldi.ama bi tane de önden düğmeli pijama şart 2 olursa dahaiyi :51:
kızlar 1.resimdeki geceliği ve 2.resimdeki sabahlığı aldım bileeee.
yaaa herkes oğlun olacak pembe giyme dediler ama pijama takımım var maviş maviş onu giyerim bende ziyaretçiler fln geldimi olmaz mııı..
nerden baktınız arkadaşlar ben henüz almadım tavsiyelerinize acıgım
vipdükkandaydı canım ama bitti sanırsam kampanya..
güzellikler hepinizeee günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

YÜkSEK DOzDA MuTLULUk HorMONUUUU İStiYOrUMMMMMMMMMMMM ÇOkkk ACİLLLLLLLLnerden nasıl tmein edebilirim bilen varmıdır:DDD
bende fazla mutluluk var bugün yarısını göndereyim sana feda olsun ayol:16:

hanımlar merhaba.. nasılsınız?? ben ve kızım bir konuda sizden dua isteyecektik.. :17::17::17: malum hamişlerin duaları daha makbuldür.. benim eşim imam kızlar.. geçen sınavı kaybetmiştik ve bütün imamlar giderken biz kalmıştık.. çok üzülmüştüm hani ben.. belki hatırlayan vardır. :14::14: işte eşimin kpss puanı 74. aydın üniversitesinde memurluk için tercih yaptık. sonuçlar bu gün yarın açıklanır. kpss puanı 85 - 90 olanlar varken bize gelmez ama yinede umut ediyoruz işte.. ne olur bize dua edin.. memlekete 17 saat uzaklıktayım.. hiç değilse aydın 3 saat. annemleri falan göremiyorum çook özlüyorum.. :14::14: hepinizden kızımla ben dua bekliyoruz.. bizde size dua ediyoruz rabbim sağlıklı sıhatli kolay doğumlar nasib etsin diye.ne olur sizde bizi unutmayın.. dualarınızı bekliyoruuz kuzum ve ben..:49::49:
şu mübarek cuma günü yüzü suyu hürmetine canım inşallah hayırlısı olur hakkınızda. ALLAHIM dualarınızı kabul etsin inşallah olur...
bizde efe koyacağız bayan isim uzmanı nasıl sizce:21:
kızlar netten araştırıyorum iism bulduklarım hoşuma gidenler bunlar nasıl sizce hangileri güzel bana akıl verinnn :1:
ece,burcu,damla,derin,yağmur,eylül,doğa,gökçe,ırmak,inci
eylül.. eylül..... eylüüüllll:16:

Back
X