• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

günaydunnn ben varım:DDD
haziran annelerini okuyorum hazirna ayının bşaından başladım neler yapmışla ro ay nasıl gemiş hehe merak ettim:D

bugun nıe kımse yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk haftasonu dıemı sınav var dıyemı anlamadım ah topıce yıne nazar degdi

günaydın kızlar ve onların güzel kuzucukları :16: keyifler nasıl bakalım herkes yatışta tabiii :1: bense iştee:47:zamanı gelsede izne ayrılsam artık yaaa... iyice zor gelmeye başladı:(((

günaydunnn ben varım:DDD
haziran annelerini okuyorum hazirna ayının bşaından başladım neler yapmışla ro ay nasıl gemiş hehe merak ettim:D

tatlım onu arada bende yapıyorum :1: merak ediyorum kim nasıl doğurmuş napmış bebişler ne alemde nasıl bakıyorlar??? merak ediyorum walla şimdide temmuz annelerine dadandım :1:

herkese merhabalarrr,,, off gece 1,30 da anca yattım, sabahta 7.30 da kalktım işteyım, püfff canm sıkıldı uykum var, gece gelmıyoo gundüz gelıyoo uyuyayımmı sımdı ofiste :))))
ctesi işmi olur ya,, ayy bugun nekadr negatıfım püff

Selamun aleykum anneler:)kiz annelerine bı öneri teklifim olcak isim konusunda:40: gorumcemin kızının ismi asel Nil..ben bu ismi cok beğenirim ayricada cok orijinal öyle kimsede de yok:)anlamıda cok güzel..Asel cennette akan bal irmagiymis..Nil de kaynağı cennetten çıkan nehrimiz..

selam ayyy çok yedim gene uffffffffffff yiyip yiyip ipşman ol sinir oldum kendime:4:

yaa kızlar benim karnım sipsivri erkek karnı gibi gören senin oğlun olacak diyor :)
3 doktor da kzı dedi baan değişir mi yaavvvv :)))

erkekelrri de çok maa çok severim Allah içimi biliyor hiç fark etmezzdi benim için ama bu satten sonra değişrise şok etkisi yaratır ,

Selamun aleykum anneler:)kiz annelerine bı öneri teklifim olcak isim konusunda:40: gorumcemin kızının ismi asel Nil..ben bu ismi cok beğenirim ayricada cok orijinal öyle kimsede de yok:)anlamıda cok güzel..Asel cennette akan bal irmagiymis..Nil de kaynağı cennetten çıkan nehrimiz..

asel biizm okulda bir hocanın kzının ismi ceneneti bilmem ama asel farsçada bal demek
güzel isim kulağa hoş geliyor

yaa kızlar benim karnım sipsivri erkek karnı gibi gören senin oğlun olacak diyor :)

erkekelrri de çok maa çok severim Allah içimi biliyor hiç fark etmezzdi benim için ama bu satten sonra değişrise şok etkisi yaratır ,

aynı durumbende de var. eşimle hergün konuşuyoruz acaba doktor yanlışlık yapmış olabilir mi diye?? ayın 27 sinde kontrolüm daha çoooookkkkk var. bir önceki kontrolümde ultrasonda göstermişti bu da şeysi diye:))) ( biz her ne kadar eşimle anlamasakta) ama yanlışlık olabilir mi bilemiyorum ki:44:

kızlarr ya bu gecelikler ne kadar pahalı....ben gecelik istiyorum takım sabahlıkla beraber yani. 100 küsür diyor her yer:50: kıyamıyorum valla o kadar vermeye :27::27:
bir de aksilikler üst üste geldi bu aralar baya sıkıştık. offf bilemdim ki:50::50:

aynennn benmde sivri karnım gören erkek desede kızz 4 doktorda ayrıntılıdada hep kız dedıler %100 hemde ama bakalım erkek olmaz herhalde :))) özel dr dedı bıde devletemı gıtsem :)

aynennn benmde sivri karnım gören erkek desede kızz 4 doktorda ayrıntılıdada hep kız dedıler %100 hemde ama bakalım erkek olmaz herhalde :))) özel dr dedı bıde devletemı gıtsem :)

banada goren kız mı dıyor, ama erkek, bizim velet ters durdugu için sasırtıyor herkesi :))))

bız geldık elıfımleee temızlık yaptık cok yrulduk bıcımızı yaptık sımdı dınlenıyoruzz.:))sız nasılsınızz:16:
bakıyım dun gece neler kaynatılmıss..

kızlarr ya bu gecelikler ne kadar pahalı....ben gecelik istiyorum takım sabahlıkla beraber yani. 100 küsür diyor her yer:50: kıyamıyorum valla o kadar vermeye :27::27:
bir de aksilikler üst üste geldi bu aralar baya sıkıştık. offf bilemdim ki:50::50:

canım ya lohusa gecelik takımı olunca çok pahalılar ama sen normal gecelik takımlarına bak.onların fiyatı daha uygun.benim çeyizimde gecelik takımım çoktu.hiç açmadıklarım var.onlardan iki takım koyacağım valizime.birtanede picama takımı alacağım yeter.zaten birsürü alınacak şey var.bu sıkışıklığın arasında 100 tl geceliğe verilirmi.

banada goren kız mı dıyor, ama erkek, bizim velet ters durdugu için sasırtıyor herkesi :))))

:)))) benm kız 2 gun terstı bugun yıne farklı yerde atıyo anlamıorm dönme dolap gıbı dönüo sureklı :)) karnm kucukmu gelıo dıe korkuorm yaaa $27+0.webp

Back
X