• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

walla hesaplı mı bilmi,yorum ama dikmen iidir ama çok yokuş varrr:52::52: zaten ankaranın heryeri yokuşş:47::47: ben etimesgut tarafındayım ankaranın diğer bir ucu:1::1:
kızlar bende ankaradayım etlik de benim evimde...ama şimdi nallhandayım eşimin tayiinini aldırmaya çaılıyoruz gelince falan görüşelim olur mu yaaa:4:

bende evlenip de yanlız olan bir benim sanıyordum.bende çok üzülüyorumm..kimsem yok.eşimin ailesi de yok...evleneli 3 yıl oldu hiçbişey anlamadım inanın kii..evime bi taşınsam diyorum of offf...:ssz::ssz::ssz: inanın şöyle süslenip püslenip topuklu ayakkablarımı giyip gezmeyi özledim arkadaşlarımlaaaa burası köy gibi bi güzel bişey giy azcık makyaj yap nasıl bakıyorlarrr:1::1::1: kendimi turist gibi hissediyorummmm:51:

kızlar ben şimdi 70 kilodayım doğum yapana kadar 75 olsam 75 le doğuma gitsem normal doğum yapsam acba 65 e düşermiyim 1 ay sonra falan hani doğumdan sonra 10 kiloya yakın gidiyor diyolar 10 kilom gitse hiç kilo almamış oluyorumm gidermi sizce yaaa:49:

aynen aynen :46:
eşim ilk evlendiğimiz de kız sana babanın evinde hç ekmek vermedilermi falan diyodu gülerek:26:
aynı diyalog daha dün akşam eşimle benim aramda geçti yine kilo konusu açıldı zapzayıfdın diyo demekki ekmek vermiyodu baban diyoo yook dedim ondan değil kimse almaz beni diye yemiyodum zayıf kalıyodum dedim e sende beni alınca dedim nasılsa koca buldum diye bıraktım gittim dedim ahh ahh diyo inandık o inceciik hallerine diyo kandırdın beni diyo böyle olacağını bilsem hiç alırmıydım diyoo:52::52: kendiside tığ gibidir yaaniii taam 95 kilo bende ona dombili diyorum oda bana diyo sensin dombili diyee..
hadi ben zayıflayacağım ama sende en az on kg vereceksin yoksaa avcunu yalarsın dedim tamam birlikte zayıflarız dedi bakalım duracak mı sözünde:24:

kızlar ben şimdi 70 kilodayım doğum yapana kadar 75 olsam 75 le doğuma gitsem normal doğum yapsam acba 65 e düşermiyim 1 ay sonra falan hani doğumdan sonra 10 kiloya yakın gidiyor diyolar 10 kilom gitse hiç kilo almamış oluyorumm gidermi sizce yaaa:49:
demin gül yazmıştı sanırsam canım 1 sene içinde bütün kilolarını vermiş eski haline dönmüş..
mesela haziran annelerinden birisi var çook kilo vermiş şu anda hamile kalmadan önceki kilosundan bile daha zayıfmış halada veriyomuş bünyeyle alakalı galibaa.
geçende arkadaşa gittim 50 gün önce doğum yaptı 15kg almış sadece 7kg vermiş gerisi duruyoo dedi ama çok yiyo hamurişi fln götürüyo yani..

aynı diyalog daha dün akşam eşimle benim aramda geçti yine kilo konusu açıldı zapzayıfdın diyo demekki ekmek vermiyodu baban diyoo yook dedim ondan değil kimse almaz beni diye yemiyodum zayıf kalıyodum dedim e sende beni alınca dedim nasılsa koca buldum diye bıraktım gittim dedim ahh ahh diyo inandık o inceciik hallerine diyo kandırdın beni diyo böyle olacağını bilsem hiç alırmıydım diyoo:52::52: kendiside tığ gibidir yaaniii taam 95 kilo bende ona dombili diyorum oda bana diyo sensin dombili diyee..
hadi ben zayıflayacağım ama sende en az on kg vereceksin yoksaa avcunu yalarsın dedim tamam birlikte zayıflarız dedi bakalım duracak mı sözünde:24:

kız zaten bütün erkekler aynı sen yine iyi cevap vermişsin ben eşim ilk söylediğinde nasıl bozulmuştum...utandım resmen:17:
benimkinin kilo problemi yok 180 boyunda 80 kilo ideal yani benim işim zor:ssz:
bir de hiç sevmez kilolu hatun...tosunum naber falan diyo bana :36:

demin gül yazmıştı sanırsam canım 1 sene içinde bütün kilolarını vermiş eski haline dönmüş..
mesela haziran annelerinden birisi var çook kilo vermiş şu anda hamile kalmadan önceki kilosundan bile daha zayıfmış halada veriyomuş bünyeyle alakalı galibaa.
geçende arkadaşa gittim 50 gün önce doğum yaptı 15kg almış sadece 7kg vermiş gerisi duruyoo dedi ama çok yiyo hamurişi fln götürüyo yani..

ya doğumdan sonra 65 e geri dönsem kafi o 10 kilo fazlayı ben sporla falan veririm...diyet yapmam ama hamurişi tatlı makarna pilav ekmek bana yasak emzircem sonuçta diyet yapamam bunları yemesem yeter zatenn...

kızlar bebek şekerimizi ve nevresimimizi ekliyorum $094.webp$095.webp:49:

adana da mı gidiyosun kontrollere Fatoşcum?
hangi hastane?hangi dr?
Ben Adana da doğum yapıcam da:32:
Evet canım adanada metro hastanesine gidiyorum gül hanım var ona gidiyorum çok iyi bir doktor ben çok memnunum benim görümcemde orda doğum yaptı sezeryanla abimin eşide orda normal doğum yaptı onlarda çok memnun kaldı

kızlar merhabaa gecmısı okuyordum baya cok ankaralı varmıs bende ankarada tandoganda oturuyorum koltuk altımda sıcaktan mantar olustu yarın dr gıdıcem bırde ben bebek bakım urunu dalın aldım mustela alıcaktım eltım hıc memnun kalmadı bende dalın aldım yıllarcaa kullanılan bır urunn dıe bır denıycem eger memnun kalmaz ısem degıstırırım epılasyon aletı alıcam demıstım yaa aldımmm amaa acayıp can yakıyorr agdaa daha ıyı yaa ama malum goremıyorum koca gobekten

merhaba herkese,

oglumuz 28.haftada 1300 gr dı. 2 gun once kontrole gıttık, 30.haftamdayım.
2300 gr cıktı tosunum :) maaşallah deyın arkadaslar

bu arada, 2 gun ınce bugune dek hıc hıssetmedıgım 5-6 kez benı yerımden neredeyse zıplatan ve ahhhhh dedırten sancılarım oldu.
karnım sertlestı durdu. gecenın 12 sınde dr a gıttık.
hemen nst ye bagladılar, bebegın kalp atıslarını ve sancıların sıklıgını olcmek ıcın.
hepsı normal cıktı.
ılk kez alttan muayene ettı. akıntım varmıs bıraz, fıtıl verdı.
bır de, hanı kucukken uzun sure bısıklete bınınce bacaklarımızın arasında bı agrı olurdu ya aynı agrıdan var bır haftadır.
dr kalca kemıgı genıslemeye calısıyo su anda yanı catın acılıyo o yuzden bu agrılar artık normal dedı.

kızlar merhabaa gecmısı okuyordum baya cok ankaralı varmıs bende ankarada tandoganda oturuyorum koltuk altımda sıcaktan mantar olustu yarın dr gıdıcem bırde ben bebek bakım urunu dalın aldım mustela alıcaktım eltım hıc memnun kalmadı bende dalın aldım yıllarcaa kullanılan bır urunn dıe bır denıycem eger memnun kalmaz ısem degıstırırım epılasyon aletı alıcam demıstım yaa aldımmm amaa acayıp can yakıyorr agdaa daha ıyı yaa ama malum goremıyorum koca gobekten
merhaba canım geçmiş olsun....
ben epilasyonla bacaklarımı zor alıyorm düşün öbür yerleri düşünemiyorum bile...gerçekten bi kaç kere denedim ama yok dayanılcak gibi değil...

kız zaten bütün erkekler aynı sen yine iyi cevap vermişsin ben eşim ilk söylediğinde nasıl bozulmuştum...utandım resmen:17:
benimkinin kilo problemi yok 180 boyunda 80 kilo ideal yani benim işim zor:ssz:
bir de hiç sevmez kilolu hatun...tosunum naber falan diyo bana :36:
o 60 gün sonra görsün tosunu! :)))))

merhaba herkese,

bu arada, 2 gun ınce bugune dek hıc hıssetmedıgım 5-6 kez benı yerımden neredeyse zıplatan ve ahhhhh dedırten sancılarım oldu.
hemen nst ye bagladılar, bebegın kalp atıslarını ve sancıların sıklıgını olcmek ıcın.
hepsı normal cıktı.
bır de, hanı kucukken uzun sure bısıklete bınınce bacaklarımızın arasında bı agrı olurdu ya aynı agrıdan var bır haftadır.
dr kalca kemıgı genıslemeye calısıyo su anda yanı catın acılıyo o yuzden bu agrılar artık normal dedı.

oyyyy maşallah maşallah!..... :nazar: ben de 29+6'da gittim benimki 1565 gr'dı.. :nazar: seninki baya tosuncukmuş :)) :nazar:

merhaba herkese,

hepsı normal cıktı.
anammmmmmmmmm maşallah bebeciğine hatta ne bebeciği tosununa:nazar:
inanmıyorum ya 2300 diyorsun ve 30 haftadasın maşallah maşallah...:nazar:
kız sen ne yiyip içiyon azcık bana tüyo versne benim ki zayıftır kesin 1 hafta sonra öğrencem bende :49:
bir de sen kaç kilo aldın merak ettim:26:

kız forumdaş nasılsın nasıl gidiyo hamişlik:emir_bebek: tatlım dalin almasaydın keşke bana doktorum dalini fazla tercih etme eskisi kadar ii değil bozuldu artık dedi içindeki kimyasallar artmış sanırsam bana 2 doktorda sebamed önerdi ben onu alıcam çoğu kişide onu alacak bi sölim dedim bu arada ağda son aylarda rahim kasılmalarına sebeb olabiliyomuş bide o anki can acısından yapılan stres bebeği geriyomuş uzmanlar mümkün olduğu kadar acısız yolları deneyin diyo bende braun kullanıyorum öle idare ediyorum

güzel anneler merhaba hepinize biz< geldik:3:

ya gece uyuyamadım hiç kociş gececi tek başıma korktum biraz stres yaptım herhalde ağrımda vardı bi türlü uyku girmedi gözüme sonra sabah kociş geldi onla bi yatmışım kalktım 3 te taaa şimdide kafam bi milyon:14: sizler nasılsınız canlar kelebekler nasıllar:16:

bu arada mrtylz den haber yokdemi hala ben gece boyunca bekledim ama gelmedi merak ettim baya inş bi sorun yoktur dualarımız onunla:25:

Back
X