• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

anammmmmmmmmm maşallah bebeciğine hatta ne bebeciği tosununa
inanmıyorum ya 2300 diyorsun ve 30 haftadasın maşallah maşallah...
kız sen ne yiyip içiyon azcık bana tüyo versne benim ki zayıftır kesin 1 hafta sonra öğrencem bende
bir de sen kaç kilo aldın merak ettim

56 ıle kg ıle hamıle kaldım. su ana kadar 12 kg almısım.
meyve yıyorum cok fazla :)

kızlar bızz sekerleme yapmısızz azcık geldık:17::)) hastane cantamızın bı kısmını yerlestırdıkk .. tamamlanınca fotosunu cekıcem.. hazırlarken bıle bı tuhaf oluoo ınsann.:43::43::43:. hastaneye gıdıp elıfımlee donmek dusuncesı bıle yetıoo allahın ıznyle ınss:16::16::16:

merhaba herkese,

oglumuz 28.haftada 1300 gr dı. 2 gun once kontrole gıttık, 30.haftamdayım.
2300 gr cıktı tosunum :) maaşallah deyın arkadaslar

bu arada, 2 gun ınce bugune dek hıc hıssetmedıgım 5-6 kez benı yerımden neredeyse zıplatan ve ahhhhh dedırten sancılarım oldu.
karnım sertlestı durdu. gecenın 12 sınde dr a gıttık.
hemen nst ye bagladılar, bebegın kalp atıslarını ve sancıların sıklıgını olcmek ıcın.
hepsı normal cıktı.
ılk kez alttan muayene ettı. akıntım varmıs bıraz, fıtıl verdı.
bır de, hanı kucukken uzun sure bısıklete bınınce bacaklarımızın arasında bı agrı olurdu ya aynı agrıdan var bır haftadır.
dr kalca kemıgı genıslemeye calısıyo su anda yanı catın acılıyo o yuzden bu agrılar artık normal dedı.

maşallah sübhanallah oğluşuna cnm:nazar::nazar::nazar::nazar: neyle besledin öle tosuncuğu:52: benimde ağrılarım bazen çok oluyo karnım çok geriliyo sertleşiyo ama hiç doktora gitmedim normal die herhalde normaldir bi sorun yoktur son zamanlara geliyoruz artık rahim kasılmaları olsun sancılar olsun bence çok normal ..eğer sancılar düzenli halde gelmeye başlarsa ve sıklaşırsa o zaman korkmak gerekir yoksa ara sıra ağrı hepimizde oluyo

kızlar bızz sekerleme yapmısızz azcık geldık:17::)) hastane cantamızın bı kısmını yerlestırdıkk .. tamamlanınca fotosunu cekıcem.. hazırlarken bıle bı tuhaf oluoo ınsann.:43::43::43:. hastaneye gıdıp elıfımlee donmek dusuncesı bıle yetıoo allahın ıznyle ınss:16::16::16:

ohhh yarasın elifinle sana cnm :16: bende çamaşırların bi kısmını yıkadım onlar kurudu ütü yapılacak sonra diğer kısmını yıkıcam sonrada çantayı yerleştiririm artıkın ayy çok heyecanlı:46: rabbim hayırlısı ile mutlu sona ulaştırsın hepimizi inş

kızlarrr ben yine çarpıntı geçirdim:14::14: eşim de telaşlandı baya ama çok şükür şimdi iyiyimm:nazar::nazar: şimdi kendimize mini tost yapacağım yanına da kakaolu kek çay:56::56:
yaaa mrtylz nerdeeee sizcee gelse yazardıı muhakkakk:26::26:

selam herkeze nasılsınız geçmişi okuyamadım umarım herkez ve bebişler iyidir cuma günü dr kontrolumuze gittik drum acil bküye gitmiş ve cumarteside tatile çıkacaüındanorda yoktu paslaştığı bi doktor var ona randevuyu aldık mecburen muane oldum paşam 1 874 grm olmuş koca kafalı paşam 32+3 günlük ilerdeymiş buray kadar herşey normal şkerim yüksek çıkmıştı 11 hazirandan beri diyetteyim sadce 200 gr aldım kadın 200 deinsulin alırsın dedi iyice sinir oldum neyse dahiliciye gittim dedim böyle böyle doğumda geçicek olan şeker bu ne güzel kilo da almamışsın 100 lük yaplım açlık 2 saat sonra tokluk dedim yaptırmazsam nolur fazla abartmadan yesem diyete devam etsem arad kaçmaklar olucak tabikide hiçbişi olmaz dedi bende tekrardan şeker yüklmesi yaptırmadm 195 ti değerim kadn doğumcu korkuttu beni insulin verilmesi lazım öyle olsa drum kilo alımıma kızardı hiçbişi dememeişti şekerd tatlıdan hamur işinden uzar dur dedi dah,liyecide öyle dedi meğer pimpirikli bi drmuş snra kendi doktoruma cepten ardım deim böyle böyle dah,liyeci sana ne dedi yaptırmasan bişi olmaz dikkat et yediklerine abartma dedi tmam o zaman yaptırma cnm dedi bizden bukadar sinir oldum ama bebişimi gördüm onun iyi olması beni mutlu etti

gozun aydın canımm masalahh artık bebıslerımızz tosun olma yolundalar.. sonucta hamıleyız bızz halıyla bısıler canımız ıstıoo dr bosunaa senı sınırlendırmıss. abartıolar bazendee :47::47::47: oglusunu gordun en azındann ıı olan yanıda bu cnmm :nazar::nazar:

kızlarrr ben yine çarpıntı geçirdim:14::14: eşim de telaşlandı baya ama çok şükür şimdi iyiyimm:nazar::nazar: şimdi kendimize mini tost yapacağım yanına da kakaolu kek çay:56::56:

geçmiş olsun cnm yaaaa hep sıcaklardan oluyo bendede çok oluyo bu sıralar tansiyonda düşük bnm sürekli ayran içiyorum tuzlu allah yardımcımız olsun:25:

ohh afiyet olsun bende soslu makarna yapıyorum:56:

bu arada mrtylz den haber yok dünden beri yaaaa hepimiz merakla bekliyoruz

gecmıs olsun cnm yaaa sıcaklardan oluo sanırım..afıyetolsun canımm ..mrtylzden halaa haber yok cok merak ettm eger tell nolarmızz olsaydı haberını alırdık sımdıyee. acaba ole bıseymı yapsakk :26:

aman ben hiç birşey yapamıyorum bişey yapmaya kalksam yoruluyorum. şu son bir kaç ayda temilikçiye ödediğim paranın haddi hesabı yok. bi de doğru düzgün temizlemiyorlar sinir oluyorum :47:Kayın validem burda ama onunda nasılsın diye sorduğu yok. Bi yemek yapıyorum o bile yoruyor beni. Erken doğum olabilir diye zorlamakta istemiyorum kendimi. Dün oturdum ağladım kimim kimsem yok Ankara' da diye. Annemler ablamlar burda olsa böyle mi olurdu:50:

cnm bende yapabıldıgım kadar yapıyorumm annem geldı ızmırden evın heryerını kaldırdı mıs gbı yaptı ama halıyle gene batıoo.. toz desen hergun al yıne oluoo ..bıde pımpırıklıyım ben herseyın ıı olması lazım..benım hıckımsem yok senın kayınvalıden varmıs enazından neden yardımcı olmuolr.. sonucta onların torunlarını tasıyosun hemde 2 tanee.. ben bı bebısle bıle zorlanıyorumm allah yardımcın olsun cnmm wala zor bı durumm ..zaman gelır kendı yaptıklarından utanırlarr.. aama ne fayda..anneler yanında olsaydı tabıkı de bole olmazdı hıckımse annenn gıbı sevmıoo maleseff benımkılerde cok uzaktaa bak sımdı cok duygulandımm..:43::43::43::43::43::43::43:

kızlar bebiş şekerlerini yaptırdım buzdolabına koydum herşeyimiz hazır çok şükür birtek prensimi bekliyruz oda sağlıka ve zamannda gelsin lohusa tacı bardaklarımız gerçi meyve suyu vericem hepsi hazır bi ara resimlerini çekip sizlerle paylaşırım bu arada hastane çantasını hazırlayayımmı yokda erkenmi daha karar veremedim
ben bugun hazırlamaya basldım cnm yavasyaavas bslaayabılırızz sonuctaa bu yaramazlaarın nezamn gelıceklerı bellı olmaz... ewt resım beklıyoruzz merak edıyoruzzz:1::1::1::1::1:

kızlar ya biz hatunlar evlendikten sonra niye evrim geçiriyoruz ki acaba :39:
bende evlendim 53 kiloydum 1.yıl sonra 70 oldum :27:
sonra 64 le hamile kaldım azcık verdim hamile kalmadan şimdi yine 70 im...
doğumdan sonra hedefim ilk önce 60 sonra 55 :66:
saldım cayıra mevlam kayıraa:1::1::1::1:kocamda sana cok ıı baktım tosun gıbı oldun dıoo....:1::1::1::1:bazen dıyorumm eskıden cok gseldım oda banaa kızıo sen hala guselsın karıcım dıoo .. allahtan anlayıslı bı esım var. evlenınce neden kg aldıgımızıbende cozemedımmm hormonel sanırım :9::9::9::9::9:

merhaba herkese,

oglumuz 28.haftada 1300 gr dı. 2 gun once kontrole gıttık, 30.haftamdayım.
2300 gr cıktı tosunum :) maaşallah deyın arkadaslar

bu arada, 2 gun ınce bugune dek hıc hıssetmedıgım 5-6 kez benı yerımden neredeyse zıplatan ve ahhhhh dedırten sancılarım oldu.
karnım sertlestı durdu. gecenın 12 sınde dr a gıttık.
hemen nst ye bagladılar, bebegın kalp atıslarını ve sancıların sıklıgını olcmek ıcın.
hepsı normal cıktı.
ılk kez alttan muayene ettı. akıntım varmıs bıraz, fıtıl verdı.
bır de, hanı kucukken uzun sure bısıklete bınınce bacaklarımızın arasında bı agrı olurdu ya aynı agrıdan var bır haftadır.
dr kalca kemıgı genıslemeye calısıyo su anda yanı catın acılıyo o yuzden bu agrılar artık normal dedı.
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:sıze kocaman masallah cnmm meyveylemı besledın kuzucugunu benımde cok meyve cnm ıstıoo kgkg yıyorum wallaa.. senı en tosuncukk anne olarak ılan edıyorumm:1::1::1::1::1::1:
güzel anneler merhaba hepinize biz< geldik:3:

ya gece uyuyamadım hiç kociş gececi tek başıma korktum biraz stres yaptım herhalde ağrımda vardı bi türlü uyku girmedi gözüme sonra sabah kociş geldi onla bi yatmışım kalktım 3 te taaa şimdide kafam bi milyon:14: sizler nasılsınız canlar kelebekler nasıllar:16:

bu arada mrtylz den haber yokdemi hala ben gece boyunca bekledim ama gelmedi merak ettim baya inş bi sorun yoktur dualarımız onunla:25:

ohhh yarasın elifinle sana cnm :16: bende çamaşırların bi kısmını yıkadım onlar kurudu ütü yapılacak sonra diğer kısmını yıkıcam sonrada çantayı yerleştiririm artıkın ayy çok heyecanlı:46: rabbim hayırlısı ile mutlu sona ulaştırsın hepimizi inş
haber yok cnm yaaa merakla beklıyoruzz ıns ıyıdırler..:50::50::50::50:bızde uyumusuz sızın gıbı.. ewt cok heyecanlı cnmmm amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...:nazar::nazar::nazar::nazar:gece uykularımız cok degıstı cnm ya bıgun ıı bıgun uykusuzz.. alıstırma yapyyoruzz anlasılan:1::1::1:

Evet canım adanada metro hastanesine gidiyorum gül hanım var ona gidiyorum çok iyi bir doktor ben çok memnunum benim görümcemde orda doğum yaptı sezeryanla abimin eşide orda normal doğum yaptı onlarda çok memnun kaldı

canım ben de Metro park BSk düşünüyorum
dr bilemiyorum ama hastane çok iyi dediler hem annemin evine de yakın
bakalım Gül hn. duymuştum önceden de kararsızısm hala

Neşeeee nevresim çoook tatlı siz mi yaptınız?hazır gibi durmuyor

fıstıklar Allah muhabbetinizi artırsın ama MRTLYZ dan haber yok dimi hala çok merak ettim hiç sesi çıkmadı inşallah kötü birşey olmamıştır yaaaaaaaaaaaa:((((((((((((((((((((((( işteyim walla sürekli aklımda inşallah bebişide oda iyidir....................

fıstıklar Allah muhabbetinizi artırsın ama MRTLYZ dan haber yok dimi hala çok merak ettim hiç sesi çıkmadı inşallah kötü birşey olmamıştır yaaaaaaaaaaaa:((((((((((((((((((((((( işteyim walla sürekli aklımda inşallah bebişide oda iyidir....................

yok cnm yaa beklıyoruzz henuzzz:43::43::43:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:sıze kocaman masallah cnmm meyveylemı besledın kuzucugunu benımde cok meyve cnm ıstıoo kgkg yıyorum wallaa.. senı en tosuncukk anne olarak ılan edıyorumm:1::1::1::1::1::1:

haber yok cnm yaaa merakla beklıyoruzz ıns ıyıdırler..:50::50::50::50:bızde uyumusuz sızın gıbı.. ewt cok heyecanlı cnmmm amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...:nazar::nazar::nazar::nazar:gece uykularımız cok degıstı cnm ya bıgun ıı bıgun uykusuzz.. alıstırma yapyyoruzz anlasılan:1::1::1:

sorma cnm yaa valla uyku düzeni denen bişey kalmadı bende karmakarışık oldu hepsi:1: suksuk tatlım sen nevresim takımını almışmıydın elifinin.... yatağın içine nasıl bişey alacam ben sanki büyük geldi nevresim takımları gözüme

inş yaaa hepimiz acayip meraktyız eve gelse mutlaka haber verirdi hadi gece uyumuştur dedik yorgunluktan ama bugünde haber yok yaaa:43::14::14:

sorma cnm yaa valla uyku düzeni denen bişey kalmadı bende karmakarışık oldu hepsi:1: suksuk tatlım sen nevresim takımını almışmıydın elifinin.... yatağın içine nasıl bişey alacam ben sanki büyük geldi nevresim takımları gözüme

aldımm benım hersey hazır cok sukurr cnm:21::21::21::21: benn tac dan aldım pepelı $G&#246;r&#252;nt&#252;0569.webp$G&#246;r&#252;nt&#252;0570.webp

bıtanede pıke takımı aldıkk .. olculerı okadar buyuk deıl cnmyaa park yataga tam gelıoo

aldımm benım hersey hazır cok sukurr cnm:21::21::21::21: benn tac dan aldım pepelıEki Görüntüle 460066 Eki Görüntüle 460067

bıtanede pıke takımı aldıkk .. olculerı okadar buyuk deıl cnmyaa park yataga tam gelıoo

tmm cnm çok teşekkürler bende taçtan alacam da boyutu büyük gibi geldi bi sana sorayım dedim tam oluyosa yatağa sorun yok teşekkürler cnm:54:

neyse kızlar ben kocişi kaldırayım gezmeye gidecezde:52: hepinizi öpüyorum kocaman :54: miniklere ii bakın:emir_bebek: inş döndüğümde mrtylz den haber gelmiş olur:25: byyyy:3:

tmm cnm çok teşekkürler bende taçtan alacam da boyutu büyük gibi geldi bi sana sorayım dedim tam oluyosa yatağa sorun yok teşekkürler cnm:54:

neyse kızlar ben kocişi kaldırayım gezmeye gidecezde:52: hepinizi öpüyorum kocaman :54: miniklere ii bakın:emir_bebek: inş döndüğümde mrtylz den haber gelmiş olur:25: byyyy:3:

rıca ederım cnmm sıze ıı eglencelerr..:54::54::54::54::54::54::54:

güzel anneler merhaba hepinize biz< geldik:3:

ya gece uyuyamadım hiç kociş gececi tek başıma korktum biraz stres yaptım herhalde ağrımda vardı bi türlü uyku girmedi gözüme sonra sabah kociş geldi onla bi yatmışım kalktım 3 te taaa şimdide kafam bi milyon:14: sizler nasılsınız canlar kelebekler nasıllar:16:

bu arada mrtylz den haber yokdemi hala ben gece boyunca bekledim ama gelmedi merak ettim baya inş bi sorun yoktur dualarımız onunla:25:

haber maber yok malesef canım sanırım yatışa aldılar onu...yoksa kesin yazardı...
geç kalkınca insan sersem gibi oluyor ...gece uykunuzu gündüze sarkıtmamaya çalışın...
cemrem de iyi keyfi yerinnde babası bugün kafasını koydu göbüşüme kızı tekme attıkça gülüyor:1:

56 ıle kg ıle hamıle kaldım. su ana kadar 12 kg almısım.
meyve yıyorum cok fazla :)

anam birazcık fazla almışsın ama bebişin sağlıklı ya önemli değil...
bende meyveye dadancam bundan sonra:56:

geçmiş olsun canım dikkat et kendine ...
afiyet olsun canım biz de biraz önce yedik akşam yemeğimzi...:21:

Back
X