- 4 Ocak 2012
- 852
- 13
- 68
kizlar gunaydin gecmis yapamadim henuz mrtylmz dan haber var mi
Günaydın. Yok tatlım haber arayalım demişler ama bakalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar gunaydin gecmis yapamadim henuz mrtylmz dan haber var mi
kızlar ben çıkıyorum sağlık ocağına gideceğim sonra annemle buluşacağım akşama ancak gelirim heralde umarım gezmekten ayaklarım şişmez hehe![]()
Kizlar boyle merakta kaliyoruz her rkadassimizi birbirimize telimizi versek iyi olur sanirim.ydfa fac.grup haberlessmesimi yapilsa oraya telden herkes giriyor boyle zor oldu y...
Günaydın hanımlar...
Serin bir Ankara sabahından herkese günaydınnn
Ya dün ayaklarım çok şiştiği iiçin ayaklarımın altında yastık rahat olduğu içinde bacaklarımın arasında yastık koydum sabah ağrıyla uyandım kasıklarımda baya bi ağrı vardı. Bacaklarımın arasına da koyuyorum diye mi ağrıdı acaba...
Sizler nasısınız?
Bu arada kızlar mrtylz den haber olmaması endişelendiriyor beni.. Kızlar aradığınız içinde teşekkürler duyarlılığınız için.. İnşaallah iyidir bir sıkıntı yoktur.
Ben bi geçmişe bakayım..
günadın kızlar,hamileliğimin ilk aylarında mide bulantısı yasamadım ama son aylar burnumdan geliyor. sürekli midem bulanıyor.Birsey yemediğim sürece sorun yok ama yediiğim andan itibaren sürekli cıkarma isteğiumarm en kısa zamanda geçer.Bugun babamız görevden dönüyor.Belki iyi gelir babamıza kavusmak
![]()
ewt cnmm aynı kısı ama arada kg farkı var..
Eki Görüntüle 459886 Eki Görüntüle 459887
ılk fotoda 55 kgyumm ..dıgerıde evlendıkten sonra tatıle gıtmıstık ordan bı foto ozamanda 65 kgdumm 67hamıle kaldım sımdı 77 yımm normal deılmı yanı okadar şişmiş olmam![]()
afıyet olsun cnmm haklısın banada gelen gıden yokta ben bıraz takıntılıyımm .. yapmıycam artık bukadar co k![]()
Canım sen ankarada mısın?
ben de eylülde taşınıcam oraya inş...
Adın ne mirage??Benim adım Gül
Yaa benim bi teklifim var hani nick lerimizin altında çiçek isimleri yazıyor ya orayı değiştirip kendi
adımızı yazalım,herkes birbirinin essahlı adını öğrensin olma mı???
Bak ben Gül yazacam sonra çiçek adı zannetmeyin hee adım Gül![]()
selam herkeze nasılsınız geçmişi okuyamadım umarım herkez ve bebişler iyidir cuma günü dr kontrolumuze gittik drum acil bküye gitmiş ve cumarteside tatile çıkacaüındanorda yoktu paslaştığı bi doktor var ona randevuyu aldık mecburen muane oldum paşam 1 874 grm olmuş koca kafalı paşam 32+3 günlük ilerdeymiş buray kadar herşey normal şkerim yüksek çıkmıştı 11 hazirandan beri diyetteyim sadce 200 gr aldım kadın 200 deinsulin alırsın dedi iyice sinir oldum neyse dahiliciye gittim dedim böyle böyle doğumda geçicek olan şeker bu ne güzel kilo da almamışsın 100 lük yaplım açlık 2 saat sonra tokluk dedim yaptırmazsam nolur fazla abartmadan yesem diyete devam etsem arad kaçmaklar olucak tabikide hiçbişi olmaz dedi bende tekrardan şeker yüklmesi yaptırmadm 195 ti değerim kadn doğumcu korkuttu beni insulin verilmesi lazım öyle olsa drum kilo alımıma kızardı hiçbişi dememeişti şekerd tatlıdan hamur işinden uzar dur dedi dah,liyecide öyle dedi meğer pimpirikli bi drmuş snra kendi doktoruma cepten ardım deim böyle böyle dah,liyeci sana ne dedi yaptırmasan bişi olmaz dikkat et yediklerine abartma dedi tmam o zaman yaptırma cnm dedi bizden bukadar sinir oldum ama bebişimi gördüm onun iyi olması beni mutlu etti
aman ben hiç birşey yapamıyorum bişey yapmaya kalksam yoruluyorum. şu son bir kaç ayda temilikçiye ödediğim paranın haddi hesabı yok. bi de doğru düzgün temizlemiyorlar sinir oluyorumKayın validem burda ama onunda nasılsın diye sorduğu yok. Bi yemek yapıyorum o bile yoruyor beni. Erken doğum olabilir diye zorlamakta istemiyorum kendimi. Dün oturdum ağladım kimim kimsem yok Ankara' da diye. Annemler ablamlar burda olsa böyle mi olurdu
![]()
walla hesaplı mı bilmi,yorum ama dikmen iidir ama çok yokuş varrrzaten ankaranın heryeri yokuşş
ben etimesgut tarafındayım ankaranın diğer bir ucu
![]()
hg cnmmm ayakalrımızz sısıolar artık ben evden cıkmasamda sısıoo anlamadım gıttı gercı son aylardayız artık okadar olucaktaa.. koca ayaklı olmakta hos deıl![]()
maviş selam bak biz isimlerimizi yazdık senin adın ne ki
herkesleree günaydııınnn güzel annelerr
annem aradı buraya geliyomuş çarşıya gel de alışveriş yapalım diyoo oğluşuma bişeyler alırız belkii
bende birazdan sağlık ocağına gideceğim arayıp arayıp duruyolar yaa illa gitmem lazımmış takip yapıyolarmışş falan filaaannn
neşecim maalesef mrtylzden haber yoook![]()
Güzel annelere ve tatlı bebişlerine günaydınlaaarr :)
Umarım herkes iyidir.
Biz iyiyiz çok şükür.
Tanıştıklarım var ama beni yeni gören varsa herkese merhaba ve güzel bir 2 ay diliyorum. Sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah.
İlk aylar uykuya çok düştüm diye şikayet ediyordum şimdi ise uyumak ne mümkün. Bir taraftan diğer tarafa dönerken bile uyanıyorum.
Sanki şu iki günde daha bir şişmiş gibiyim. Gidere sivriliyor karnım. Geçen gün bir komşum bana fasulye yutmuş solucan gibisin dedi çok güldüm.
Erkek olduğundanmıdır nedir göbeğim benden baya önde gidiyor :)
Maviş benim de aynı şekilde yastık koyduğum zaman kasığa yakın bacaklarımın iç kısmında ağrı oluyor bazen. Endişelenme yani normaldir.
Mrtylz'i ben de çok merak ettim. İnşallah iyidir bebeği de kendisi de..
gunaydın annsler sabahtan berı nete gıremedmmm cunkı hep sımsekler cakıoduu oleykende nete gırmek ısteemedımm tv bıle acmadımm uzandımm ole uyuyakalmısımm .. derken sımdı uyandımmm hava acmıss guness cıkms sankı sabahhkı burasıı deıl :)) sızler nasılsınızz bakalımm![]()
günaydın annelerr..
günaydın annelerr..salı günü dr.a gittim ama çok yoğun bir hafta geçirdiğim için size yazamadım..bebişim 1173 gr 37 cm olmuş
herşey yolunda dedi dr. çok şükür..ondan sonraki 3 gün de evde deli gibi temizlik yaptım ama çok şükür mis gibi oldu evim
çok rahatladım..siz neler yaptınız,var mı önemli bi r gelişme???
![]()
Kimseden ses yok bugün.
Hala uyuyormusunuz annelerr..
Neyse benim de bir dünya ütüm var. Sınav var diye her şeyi ertelemiştim. İş çok bir yerden başlamalı..
Hadi kendinize iyi bakın.
Yorulunca geliriz biz :)
günaydın kızlar....
Güzel hafta diliyorum hepimize...
bende çok merak ettim mrtylzi. sağolun aramışsınız ama hbr yok yine de. umarım iyidir.
ben de geceleri çok fazla uyanıyorum.bebişler alıştırıyor bizleri.
bir de benimde sağ bacak aram aprıyor, acıyor hatta. gece bir taraftan bir tarafa dönerken falan. dün bir arkadaşa doktor çatı genişlemesi demiş.öyleyse süper:))))
Gunaydin kizlar dun sabah gunubirlik denize gittik aksam 10 da geldik pert olmusum. Hala yorgunum..sizler nasilsiniz?
Ay ne güzel benim abimlerde denize gitmişler dün trabzonda bende burda ağladım beni kimse sevmiyo diye( Bende Dün kpss a grubu sınavına girdim sınavda 2 saat zor oturdum Ayşem tekmeği bastı durdu.. Sonrada bi avm ye gittik dolaştık biraz ayaklarım şişti çok fena
![]()
Inc sende iyi puan alirsin canim aise sansli gelir size esinle.esin hangi kurumda senin ozelden yazabilirsin:)bizde dun kalabalik gittik arkadas grubu abimler kardesim falan 20 kisiydik zevkli gecti.