Canım kilo aldık ya o yüzden mide bulantılarımız artıyodur bana da oluyor mde bulantılarından çok karnıma batmalar oluyor... Geçer inşaallah hepsi

Ay çok tatlıymışın bende aynı senin gibiydim.. 68 kiloyla evlendim sonra hopp 82ye çıktım sonracıma 73e düştüm 76 ile hamile kaldım :) Şimdide tosssuncuk gibi oldum 93e ayak bastımm :))

Al bendende o kadar bendede pimpirikliyim canım ya sen de başak burcu musun yoksa :)
Bende artık eskisi gibi yapamıyorum ama yine de bişeler yapıyorum yavaş yavaş kendimi yorsam ayaklarım fena oluyor

maşaallah canımmm...
Canım sen gel tanışırız inşaallah bende angaradayım :))
Benim adımda Hilal..
Canım doktorlar herşeyi büyütüyorlar özeller ya ne var ne yok tahlildi şuydu buydu bi kaşınıyorum diye 500tlik tahlil verdim.. Tabi kurum karşıladı benden para çıkmadı :)
Maşaallah bebişine canım... Allah şifa versin inşaallah şekerinde geçer....
Boşver canım takma kafana kaynaananı... Benimde kimsem yok ankarada.. komşularım var sağolsun.. Sen Ankaranın neresindensin canım? Ben eryamandayım..
Canım Ankarada bi yokuş dikmende gördüm başka yokuş var mı çünkü Trabzondan geldğim için bana her yer dümdüz geliyor.. Sen etmiesgutta nerde oturuyon?

Güle güle kullanın canım güzelmişler....
Sorma tatlım ya ne ayakkabı ne terlik oluyor ayağıma

Hilal benim adım kuzum...
Günaydın kuzum... Ay ne güzel annenle gez doya doya... Ben annemi çok özledim bende geziyodum annemle ne güzel annemi özledimmm

Geçmişi bitirdim çok şükür :)