herkz ıstıomuu bunuuu
ben istiyorum canım ya çok mantıklı bence...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkz ıstıomuu bunuuu
ewt yaa bısey olmasaydıı yazardı ole yada bole dogurdumu acabaaa![]()
facede grup mu acalımm .![]()
cnm bu konuyu açmak yasak. bunun yüzünden üyelikten uzaklaştırılanlar oldu burada:18:
Hanımlar face de 2012 eylül anneleri diye grup var zaten :)
ewt yaa bısey olmasaydıı yazardı ole yada bole dogurdumu acabaaa![]()
evet canım katıldım walla isteyenler gelsin bence kızlarr.....
ciddi birşey yoktur inş. kaçıncı haftasındaydı yaaa
bir sorun yoktur inş. Allahımy ardımcısı olsun inş.
sağol tatlım sanada günaydınnnn![]()
cnm mrtylz in cumartesi günü su gibi akıntısı oldu.saat başı günlük ped değiştirmek zorunda kalmıştı. ağrıları yoğundu ve ayağa kalktığında bebeği düşecekmiş hissi vardı.gece 10 gibi hastaneye gittiler. gelince yazacaktı ama hala hbr yok:18::18::18:
fıstıklar günaydınn... hepimize bebişlerimizle beraber iyi haftalar diliyorumbu arada mrtlyz dan haber yok dimi hala
(( iyice endişelenmeye başladım walla............
bugün dr randevum var canım bugün alacağım inş.maşllh maşllh cnm rapor aldınmı ??
inş. inş. yaaa çok tuhaf oldummminşallah vaktinde sağlıklı bir şekilde kavuşur bebeğine. ama bu haftalarda doğsa da bir sorun olmaz inşallah. hemen hemen tüm organ ve işlevlerini tamamaladı zaten.
cnm yanlış söylemişim pardon. yani burada konuşmak yasak bu konuyu.başlarda 3 arkadaş uzaklaştırıldı bu konuyu burada konuştukları içinonerıde bulunmuslarrr bende ıstıomusunuz dıe sordum ole bı grup varsa ozaman acmaya gerek yokkı
ciddi birşey yoktur inş. kaçıncı haftasındaydı yaaa
bir sorun yoktur inş. Allahımy ardımcısı olsun inş.
ole bısey olcaksada bence bızım kızların oldugu ozel bıgrup olmalı
29 du sanırım cnmm hala habervermedı merak etıkk
cnm mrtylz in cumartesi günü su gibi akıntısı oldu.saat başı günlük ped değiştirmek zorunda kalmıştı. ağrıları yoğundu ve ayağa kalktığında bebeği düşecekmiş hissi vardı.gece 10 gibi hastaneye gittiler. gelince yazacaktı ama hala hbr yok:18::18::18:
cnm çok ağrısı ve su gibi akıntısı vardı(((((((( doktorun nisanın gelmiş olabilir demiş hemen kontrole çağırmış... 2 gündür haber yok
(((