• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Günaydın kızlar nasılsınız ben iyiyim çok şükür oğluşum kıpır kıpır öyle sert hareketler yapıyorki sağ tarafta legen kemiğine kafa atıyo sanki resmen acı hissediyorum o tarafta şikayet etmiyorum ama öyle işte. zaten bu haftalardan sonra bu kadar cok hareket edemicekmiş garibim.:50:
benim son iki haftadır kilo artışım durdu 63 ten yukarı cıkamıyorum bebişim kücük kalıcak diye korkuyorum yaa ama sıcaktan herhalde hiç iştahım yok gündüz bişeyler yiyiyorum ama akşam yemeği yemesem aramıyorum bile birde çok yoğun geçiyor günler gündüz iş akşam düğünler kendime zaman ayıramadım oğluma bakamadım gibi hissediyorum.

hg canım:)) naber?
bizde dün denıze gıttık, abartmısız gece 12 de geldık,aksam çesmede gezelım dedık bıraz, suan yatsam uyurum bı halım var ama işyerındeyım, deniz iyi geldı ama;))

Bende denize gitmek istiyorumm :(:14::14:

benim tosuncuk kızım burdaki kiosundan fazla çıkıyor bakalım ne olmuş.. yarına arndevu alacaktım doluymuş çarşamaba saat 10 a aldım bende aslında gitmeme daha 10 gün var ama olsun doktor tatile çıkmadan ben gidiyim bi göriniyim ayşeme baksınnnn poposunu görelim :)
:) hehe sabırsız senii hehe:) gör canım ay az kaldı heycan doruktaa yaaa oy oy

ayyy ne guzel canım:) gıt gor bakalım oglusunu,,
inş. güzel sağlıklı görürüm bebeğimi.
bugün kalabalık gideceğizz eşimin kuzenleri gelecek iki kişi eşimde olacak
kayınvalidemde istedi ona birdhaakine birlikte gidelim dedim dr huysuzlanır falan belli olmuyor onlara dedim :D

hg canım:)) naber?
bizde dün denıze gıttık, abartmısız gece 12 de geldık,aksam çesmede gezelım dedık bıraz, suan yatsam uyurum bı halım var ama işyerındeyım, deniz iyi geldı ama;))

Hb tatlım. Oh serin serin ne güzel yapmışsınız. Işde olman kötü olmuş canım dünkü keyifden sonra şimdi neyse az kaldı kuzu çıkınca sende keyif yaparsın . Ama eskisi gibi uyku yok bize gece çok uyumadım şimdi aldım uykumu

$Görüntü0639.webp
2 tane ınce battanıyee bı tane kundak
$Görüntü0640.webp
bırı emzırme sutyenı dıgerıde hastaneden cıkarken gymekıcınn 95 numara sutyenım :1::1:pıjama tk ve gecelık elbsemm ..atlet..
$Görüntü0641.webp
bebıs ıcın belkı lazım olur kendı cıldımede surmek ıcın bebıs yagı

$Görüntü0636.webp

bebegın kıyafetlerı bezlerı alt acması ( tek kullanımlık 2 adet )
hasta alt acmaa,,ıslak mendıllerımızz bebıs ve kendım ıcın 1 er paket...cantadada gogus pedı ve orkıd var
$Görüntü0631.webp

logusa tacımm onu unutmmamaak lazımm :12::12::12::12:
$Görüntü0637.webp

lazım olursaa emzık ve bıberonn onları kaynatıpp ole koyucam en son

$Görüntü0642.webp

ve hazırızzzz dogurabılıırmm :1::1::1::1::1::1::1::1:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Hb tatlım. Oh serin serin ne güzel yapmışsınız. Işde olman kötü olmuş canım dünkü keyifden sonra şimdi neyse az kaldı kuzu çıkınca sende keyif yaparsın . Ama eskisi gibi uyku yok bize gece çok uyumadım şimdi aldım uykumu

vallahı canım ya, en sonunda gıdebıldık, koca gobegımle ;))
benım ızınde sıkıntılı, adam dogum ıznıne 2 hfta dıyo,ben onu 1 aya cıkarmaya calısıcam ama duydugumdan berı gıcık kaptım, seytan dıyo ayrıl ısten ama durumumuz musaıt deıl,, allahtan ev yakın yürüyerek gelebılıyorum ısyerıne, tek tesellım o:(
geceler oyle boluk porcuk oldu artık, havada sıcak burda,

selam şekeerleeer biz geldik kızımla :) biraz göz gezdirdim ama bi yandan gözlerim kapanıyor.. uyumuzsak buralardayız :) :122::122::122:

Eki Görüntüle 460645
2 tane ınce battanıyee bı tane kundak
Eki Görüntüle 460646
bırı emzırme sutyenı dıgerıde hastaneden cıkarken gymekıcınn 95 numara sutyenım :1::1:pıjama tk ve gecelık elbsemm ..atlet..
Eki Görüntüle 460647
bebıs ıcın belkı lazım olur kendı cıldımede surmek ıcın bebıs yagı

Eki Görüntüle 460649

bebegın kıyafetlerı bezlerı alt acması ( tek kullanımlık 2 adet )
hasta alt acmaa,,ıslak mendıllerımızz bebıs ve kendım ıcın 1 er paket...cantadada gogus pedı ve orkıd var
Eki Görüntüle 460643

logusa tacımm onu unutmmamaak lazımm :12::12::12::12:
Eki Görüntüle 460644

lazım olursaa emzık ve bıberonn onları kaynatıpp ole koyucam en son

Eki Görüntüle 460648

ve hazırızzzz dogurabılıırmm :1::1::1::1::1::1::1::1:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ay canım ne güzel hazılamışın maşallah:nazar: benimde hazırlamam lazım aha oldum 33 hafta :)

yok cnm senin adın ne bana istek gelmedi henüz....
ala alaa kıme gonerdımkı yanlıslıkla adın duygu deılmııı
Günaydın kızlar nasılsınız ben iyiyim çok şükür oğluşum kıpır kıpır öyle sert hareketler yapıyorki sağ tarafta legen kemiğine kafa atıyo sanki resmen acı hissediyorum o tarafta şikayet etmiyorum ama öyle işte. zaten bu haftalardan sonra bu kadar cok hareket edemicekmiş garibim.:50:
benim son iki haftadır kilo artışım durdu 63 ten yukarı cıkamıyorum bebişim kücük kalıcak diye korkuyorum yaa ama sıcaktan herhalde hiç iştahım yok gündüz bişeyler yiyiyorum ama akşam yemeği yemesem aramıyorum bile birde çok yoğun geçiyor günler gündüz iş akşam düğünler kendime zaman ayıramadım oğluma bakamadım gibi hissediyorum.
bendede ıstahsızlık var cnm yaa havadanmıdır nedır bılemdımm ...merak etme bebısler bızden negereklyse alıolar ncmmm kalsıyuma cok ıhtıyacları var bu zamanlarda onu eksık etmee..32 haftadan sonraa hareketlerı azalıcakmıss bende ole okudum ozamanda oynamıoo dıee panık olurumm benn :14:
Ne isteğiiiii aaaaaaa benden habersiz ;)

arkadaslık ıstegı gonderdım cnmm faceden :)

Back
X