Kaç beden alıyorsunuz
L beden aldım cnm benn ınss ıcıne sıgarım smdılık gayet rahatda

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç beden alıyorsunuz
Ben bir pijama takımı bir de gecelik aldım onları koyarım diyorum. Daha fazla alamam herhalde canım pahalı çünkü onun yerine oğluma bir şey alırım diye düşünüyorum.
Umarım yeterli olur.
Kaç beden alıyorsunuz
thanks kızlar bende 1 gecelik 1 pijama takımı düşünüyodum yeter demek ki fazlayada gerek yok birde hamile için mi aldınız yoksa normal takımlardan mı?
Ben 36 beden aldım çünkü baya geniştiler zaten. Çok da kilolu sayılmam. 52 ile hamile kaldım şimdi 61 im.
Çok büyük olursa sonra kullanamam diye düşündüm canım.
en sonunda atılıcam burdan o olucakk nette bı grup varmısss oraya uye olalım dedı arkadaslardan bazıları bende burda kımse kalmaz dedım bıkısmı uye oldu sanırımm .. nette dedım anla artık :))
Ben 36 beden aldım çünkü baya geniştiler zaten. Çok da kilolu sayılmam. 52 ile hamile kaldım şimdi 61 im.
Çok büyük olursa sonra kullanamam diye düşündüm canım.
kızlar ben daha doğru düzgün bişey hazırlamadım walla... birde bişey sorucam kendiniz için kaç gecelik alıcaksınız yanınıza hani kanama falan olur diye 2 yeter mi acaba ben alıcam sanırım bu hafta onun için soruyorum...
aynen bende sonrada kullanabileceğim bişey almak istiyorum... yazık günah... çok iyi kilo almışsın maşallah sen ben 51 le kaldım 63 üm yaaa ve daha 28. haftadayım yandım ben![]()
bende bebksiz böceksiz arıyorum bulamıyorum :)
Bende çarşamba doktora gidip cinsiyete kesin görüyim yıkayıp ütüleyecem hepsini :) Sonra kızımın çantasını hazırlıycammmm yaaşasınnnn..
SUKSUK canım sen neyle yıkadın bebişin cicilerini dalanla mı hacışakirlemi![]()
birde alan arkadaşlar ne kadara aldılar sorması ayıp??
Ohbe eşim diyo 36 beden alalım bende 38 alım diyordum . Iyi o zaman bende 36 alayım birden 50ye düşmem herhal doğum sonrasi yoksa xs almam lazım o da dar olar
normal takımlardan cnm yaa sıtelerde satılanlar cok pahalı ne gerek var..kı ..thanks kızlar bende 1 gecelik 1 pijama takımı düşünüyodum yeter demek ki fazlayada gerek yok birde hamile için mi aldınız yoksa normal takımlardan mı?
hacı sakırle cnmm bıde dalınn bebe yumosu aldımbende bebksiz böceksiz arıyorum bulamıyorum :)
Bende çarşamba doktora gidip cinsiyete kesin görüyim yıkayıp ütüleyecem hepsini :) Sonra kızımın çantasını hazırlıycammmm yaaşasınnnn..
SUKSUK canım sen neyle yıkadın bebişin cicilerini dalanla mı hacışakirlemi![]()
birde alan arkadaşlar ne kadara aldılar sorması ayıp??
Çok farklı değil canım zaten benim haftamda sata göre 29. Az kaldı bundan sonra çok kilo alacağımızı sanmıyorum ben. Göbek büyütürüz biraz daha :)
Canım ben de Migrostan bebekler için deterjan aldım makine deterjanı. Tabi elde yıkamak için Hacı Şakir de olabilir.
normal takımlardan cnm yaa sıtelerde satılanlar cok pahalı ne gerek var..kı ..
hacı sakırle cnmm bıde dalınn bebe yumosu aldım
elbıseyı 15 alt ust tk 7,5 bıtkmmda evde vardıı cok pahalıya almadımmm sonra gıymem belkı buyuk gelır dıe
ben dalin makina için olanı aldım
umarım almayız tatlım yaa bide kilo vermekle uğraşmak istemiyorum... neyse canım sağlıkla atlatalımda napalım yaaa amannn... bu arada satın 29 sa bebişin önde mi gidiyor senin?? bu arada bende haci şakir granüllü aldım oo ok iyi diyolar... şimdilik 2 kiloluk:))