• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bende dalın makına ıcın olandan ve dalin yumusatıcı aldım, ama yumuşatıcıyı kullanmayın dıoyolar,yumusatıcıyı kullanacakmıyım karar vermedım

Canım yumuşatıcı çamaşırlardan durulanmadığı için bebek cildine zarar verebilir,en azından ilk zamanlar kullanmasak içimiz daha rahat eder diye düşünüyorum

aynen canım haklısın walla giyemyiz falan bir daha yazık günah yeter o kadar bakalım ben kaynanamla gidicem muhalefet sabahlıklı bişey alalım gösterişli olsun diyip duruyo bir dünya para verdiricek şimdi bana gereksiz millete hava atmak için........

hava atmaksa nıyeti kendısı alsın kuzum, sen verme parayı;)) ooooo gene kotü gelın olduk ;)

merhaba kızlar biz geldik

2 gün izin aldık iş yerinden...

Dün bebişin odası kuruldu eşimle arkadaşı kurdu ama beşik kısmı bayağı bir zorladı onları 5-6 saat uğraştılar bende onlara bakıcam yemek felan derken epey yorulmuşum pert halindeydim bugün, yarın da doktor kontrolüm var utana sıkıla 2 gün izin aldım işte, dinlenmem gerek biraz. her yerim ağrıyor, Bize yorulmak yaramıyor artıkın. :50:

Teyzeleri oğluşumun odası çok güzel oldu:nazar:

Halı da biraz problemimiz var pek içime sinmiyor uyumlu değil fazla, evdeki halıyı değerlendireceğim ama napim bu sıkışıklıkla birde halı derdine düşmeyim dedim olanla idare edicem artıkın, resim çekim de beraber karar verelim teyzoşları:16:

Hayırlı olsun oğluşunun odası. Halısı da nazarlık olsun annesi.

Bu arada ben ütülerime döneyim bari. Tembellik yapmıyım :) size iyi muhabbetler..

selam hrkeze dün akşam 22:00 de öle bir sancı geldiki hıçkıra hıçkıra ağladım resmen klima açık olmasına rağmen patır patır ter döktüm sağ tarafım uyuştu adet sancısının daha agır bi sancısını çektim nfes alamadım hemen hastaneye gittik nst aldılar çk şükür paşam iyiymiş erken doğurucam diye çok krktum drum ayın 16sında geliyo tatilde bebeğim daha küçük her bitirdiğimiz güne şükrediyorum

Ben pijama sabahlik takimi aldim sahinlerin zorla 100 liraya onu birde kizimda aldigim kirmizi pijama sabahlik takimini koycagim.yrica evde giymek icinde gecelik sabahlik takimim var 2 tane kizimda almistim.

Hayırlı olsun oğluşunun odası. Halısı da nazarlık olsun annesi.

Bu arada ben ütülerime döneyim bari. Tembellik yapmıyım :) size iyi muhabbetler..

sağol canım Allah razı olsun...

Kolaylıklar versin Allahım:21:

selam hrkeze dün akşam 22:00 de öle bir sancı geldiki hıçkıra hıçkıra ağladım resmen klima açık olmasına rağmen patır patır ter döktüm sağ tarafım uyuştu adet sancısının daha agır bi sancısını çektim nfes alamadım hemen hastaneye gittik nst aldılar çk şükür paşam iyiymiş erken doğurucam diye çok krktum drum ayın 16sında geliyo tatilde bebeğim daha küçük her bitirdiğimiz güne şükrediyorum

Geçmiş olsun canım, aklına kötü şeyler getirme Allahın izniyle hiçbişicik olmaz tosuncuklara :emir_bebek::nazar:

kızlar bu arada mrtlyz dan hala haber yok farkında mısınız:18: ayy meraktan çatlicam çıkmıyor kızcağaz hiç aklımdan iyilerdir inşallah 2 gündür ses çıkmıyor bişey mi oldu acaba??

cok gecms olsn cnm ıns zamnnda saglıkla gelır yavrun

$Fotoğraf0452.webp$Fotoğraf0509.webp$Fotoğraf0508.webp$Fotoğraf0510.webp$Fotoğraf0511.webp$Fotoğraf0512.webp

aybülkem bebişinin cicileri çok güzel.. Bende yapacam o bardaklardan.. bi krelik mi o bardaklar yıkayıp sonra tekrar gelen msafirler için kullanılabiliyor mu?

Günaydın kızlar nasılsınız ben iyiyim çok şükür oğluşum kıpır kıpır öyle sert hareketler yapıyorki sağ tarafta legen kemiğine kafa atıyo sanki resmen acı hissediyorum o tarafta şikayet etmiyorum ama öyle işte. zaten bu haftalardan sonra bu kadar cok hareket edemicekmiş garibim.:50:
benim son iki haftadır kilo artışım durdu 63 ten yukarı cıkamıyorum bebişim kücük kalıcak diye korkuyorum yaa ama sıcaktan herhalde hiç iştahım yok gündüz bişeyler yiyiyorum ama akşam yemeği yemesem aramıyorum bile birde çok yoğun geçiyor günler gündüz iş akşam düğünler kendime zaman ayıramadım oğluma bakamadım gibi hissediyorum.
seni pek yaramaz gördüm oğlişini neden ihmal ediyorusn beslenmene dikkat etmen lazımmmmm çok yemek iyi bir meziyet değil ama az yemekte bir okadar sağlıksızzzz bebeğin için beslen yoksaa sana kızarızzz tüm kızlarrr:20::20::20::20:

yok tatlım doğumdan sonra biraz zor fırsatımız olmaz bence ama:))
yaaaa olur olurr geliriz:DD

bende merk edıyorum dogumdan snra bıukadr konusabılcekmıyız;))
bebişler ilk doğduklarındaa çok uyuyorlar onla uyudukça bizde aara ara girer yoklarız birbirimizi

mrtylz den hala haber yok dimi ? Keşke adını soyadını bilseydik acıbademde çalışan arkadaşım var sordururdum en azından.

Back
X