• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

hehe teşekkür ederiz nisan ayında başladık almaya aceleciyiz biraz ama kendisi aceleci olmasn dimi teyzesi

yok yok anniş olsun da bebiş olmasın o sakin olsun :1:

kızlar anakucağı almadıysanız turncu olanı hızlıal.com dan aldım paşababy markası 59 tl fonsiyonu fala yok ama içi çok rahat ve kullanışlı 2 farklı yönden sallayabiliyorsunuz yumuşacık olduğundan dolayı aldım fisherprice sallanan sandalye şelinde olanı kızıma aldım içi sert biraz 1 yaş sonrası uygun olduğu için bunuda aldık oyun parkımızı 1 yaşındayken kurucz şimdilik sunny baby beşikten aldık temmuz sonunda kurucz tek eksik hastane çantası hazırlıtyacaz bizden bukadr beğendiğiniz için teşekkür ederiz daha güzelleri sizin olsun

bende sunny baby beşik aldım canım acaba aynısı mı?

hatta cumartesi can sıkıntısından kendi başıma kurdum 2-3 saatte ıhlıya tıslıya:1::1:

$890107150841587793.webp
yok yok anniş olsun da bebiş olmasın o sakin olsun :1:

bende sunny baby beşik aldım canım acaba aynısı mı?

hatta cumartesi can sıkıntısından kendi başıma kurdum 2-3 saatte ıhlıya tıslıya:1::1:

bunu aldım cnm

Eki Görüntüle 460645
2 tane ınce battanıyee bı tane kundak
Eki Görüntüle 460646
bırı emzırme sutyenı dıgerıde hastaneden cıkarken gymekıcınn 95 numara sutyenım :1::1:pıjama tk ve gecelık elbsemm ..atlet..
Eki Görüntüle 460647
bebıs ıcın belkı lazım olur kendı cıldımede surmek ıcın bebıs yagı

Eki Görüntüle 460649

bebegın kıyafetlerı bezlerı alt acması ( tek kullanımlık 2 adet )
hasta alt acmaa,,ıslak mendıllerımızz bebıs ve kendım ıcın 1 er paket...cantadada gogus pedı ve orkıd var
Eki Görüntüle 460643

logusa tacımm onu unutmmamaak lazımm :12::12::12::12:
Eki Görüntüle 460644

lazım olursaa emzık ve bıberonn onları kaynatıpp ole koyucam en son

Eki Görüntüle 460648

ve hazırızzzz dogurabılıırmm :1::1::1::1::1::1::1::1:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
maşallahhhhhh maşalllahhhhh:nazar::nazar::nazar: süpersin darısı başımıza inş. canım:)

vallahı canım ya, en sonunda gıdebıldık, koca gobegımle ;))
benım ızınde sıkıntılı, adam dogum ıznıne 2 hfta dıyo,ben onu 1 aya cıkarmaya calısıcam ama duydugumdan berı gıcık kaptım, seytan dıyo ayrıl ısten ama durumumuz musaıt deıl,, allahtan ev yakın yürüyerek gelebılıyorum ısyerıne, tek tesellım o:(
geceler oyle boluk porcuk oldu artık, havada sıcak burda,
:(( döverim senin o patronunu ben yaaa ofssss:( nekadar vicdansızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
sorma canım, yazdıkca yazasım gelıyoooo, gıcık olıluyorum bende, seytan dıyo dogururken ayrıl gıt, bırıkmış para 3,5 bısey olsa cıkıp gtcem yanı, bunlarında savunması küçük ofis, bı işi tek kişi yapıyoo olması, ben gıdınce benm baktıgım ısler kalcak dıye uzun sürelı ızın veremıyo, evde yakın ya ona guvenıyolar, gıder gelırsın arada dıyo,
doktor kontrolune ızın almadan bıle gıt dıyo, yaptıkları ıyılıkler cok ama dügünde fılanda,, bu dogum ıznını düşününcee sinir oluyorum... allahtan annem bakıcak bebege nasıpse..
Allah yardımcın olsun canımmmm
merhaba kızlar biz geldik

2 gün izin aldık iş yerinden...

Dün bebişin odası kuruldu eşimle arkadaşı kurdu ama beşik kısmı bayağı bir zorladı onları 5-6 saat uğraştılar bende onlara bakıcam yemek felan derken epey yorulmuşum pert halindeydim bugün, yarın da doktor kontrolüm var utana sıkıla 2 gün izin aldım işte, dinlenmem gerek biraz. her yerim ağrıyor, Bize yorulmak yaramıyor artıkın. :50:

Teyzeleri oğluşumun odası çok güzel oldu:nazar:

Halı da biraz problemimiz var pek içime sinmiyor uyumlu değil fazla, evdeki halıyı değerlendireceğim ama napim bu sıkışıklıkla birde halı derdine düşmeyim dedim olanla idare edicem artıkın, resim çekim de beraber karar verelim teyzoşları:16:

canım bebişin güle güle kullansınn inş. mışıl mışıl uyuusn odasındaa

kızlar bugün dra gitmiştik 27+5teyiz kızım 1 kg 18 grmış doktor teyzesi haftasına göre normal dedi sizin bebişleriniz bu haftada kaç kiloydu

kızlar bugün dra gitmiştik 27+5teyiz kızım 1 kg 18 grmış doktor teyzesi haftasına göre normal dedi sizin bebişleriniz bu haftada kaç kiloydu

güzelmiş canım bnde kıurmak istiyorumda benim aybüke içine bine diye sonraya bıraktık zaten diyo benimde beşiğimi kurun yatıcam napıcaz bilmiyorum

sağol canım...

o zaman kurma tabi aybükeik şimdiden ufak ufak kıskançlığa başladı desene çok normal ama idrak edemiyordur şu anda ne oluyor diye :49:

kıızzlaarrr merabalar keyifler yerindedir kimsenin bi sıkıntısı yoktur inş bugün doktora gittik bebeğim 1400 gr olmuş :46: herşey çok güzel normal yolunda şükürler olsun baş aşada dönmüş meleğim şimdi zamanını bekliyorum doğurmak için :52:

Back
X