Doğru söylüyorsun canım ama bazen çok kurtarıcı olduğunu da söylüyorlar. Susturucu niyetine :) Ama boş bir alışkanlık haklısın.
Canım o kadar düşüncesiz insan var ki inan aklım almıyor bazen. Diyorum ki bir insan bu kadar vicdansız olamaz. Seni çok iyi anlıyorum. Özellikle hamile olduğumuz için her şeyden çok kolay etkileniyoruz. Oysa böyle insanlar hep var, hep de var olacaklar. Ben de birkaç gün önce başıma geleni anlatayım,
Cumartesi kpss ye girecektim. Çok stresliyim. Özellikle sırt ağrım olduğu için uzun süre aynı pozisyonda duramıyorum çok canım yanıyor, doğal olarak da odaklanamıyorum. Şu hamile halimle elimden geldiği kadar çalıştım da sonuç iyi olsun istiyorum tabi. Neyse belim için hamile destek kemeri aldım, onu kullanırım bir de girmeden ağrı kesici yutarım dedim. Ama aksilik bu ya bir önceki gece parmağımı kestim. Çok derin kestim, tam yüzük parmağımın eklem yeri. Kanı zor durdurduk, sonra yara bandı yapıştırdım. Sınav yönetmeliğinde de girişte alyans dışında diğer yüzüklerle sınava girmek yasak yazıyor. Benimde alyansımın yanında ince bir tek taş yüzük var. Ama bir ay önce ALES e girdiğimde sorun olmadığından bir şey demezler diye düşündüm. Her neyse sabah gittik tabi girişte tel tokalarımı çıkarttırdılar, sonra yüzüğünü çıkar dedi kadın. Çıkaramıyorum elimi kestim dün dedim. Çıkar dedi. Açtım yara bandını çıkarmaya çalışıyorum deli gibi canım yanıyor çıkması mümkün değil şişmiş zaten. Kadına tekrar söyledim. Ben bir şey diyemem bina sorumlusu ile görüş dedi. Gittim anlattım suratsız bir adama derdimi güzel güzel. Adam demez mi beni ilgilendirmez, size her şey yazılı geliyor git kestircekmisin napacaksan yap dedi. Neye uğradığımı şaşırdım tabi. Çok anlayışlısınız teşekkürler dedim çıktım odadan. Sonra başladım ağlamaya. Adam şaka gibi kestir yüzüğü diyo bana :) Sonra görevlilerden biri tuvalette sabunla çıkar dedi. O yaraya bir de sabun deydiricem. Tam girerken tuvalete biri geldi de allahtan, hanfendi siz hamilesiniz ondan şişmiştir parmağınız girin dedi de öyle girdim. Ama yarım saat ağladım resmen, tabi sınava odaklanamadım da. O adamı hayatım boyunca unutmam herhalde. Çok da ahımı aldı. Bir insan kötü olmak için bu kadar uğraşır mı ya.
Uzun lafın kısası böyle insanlar hazırda bekliyo bir yerlerde sinir bozmak için. Biz de zaten hazırız ağlamaya :) Allah onları bildiği gibi yapsın. Çok sinirlendim yine. Sen de düşünme canım, boşver de geç artık..