- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
evet canım aynen dediğin gibi aslında oyuncağı ordan çıkarmasına da kızdımvallahi ben olsam bende kızardım, emanetin gözü yerde olurmuş ya bende çok korkarım eğer şaş kaza birşey olursa da kendimi yer bitiririm daha daha fazlasını telafi etmek için elimden geleni yaparım...
Senin aslında kızdığın oyuncağın kaybolması değil komşunun rahatlığı olmuş bence![]()
sonuçta o takımca bişey amaannn
neyse yaa,canı sağolsun gidicem ya burdan kimseye kötü duygular beslemek istemiyorum
selamss eylül anneleri,
momy, sen nerde yapmayı düşünüyorsun doğumu adanada?ben yok mok gitmem o sıcakta adana çekilmez diyordum ama yoğun baskılardan dolayı adana ya gidecez gözüküyor.bir sürü dr saydılar metropark,metro hast.,ortadoğu,... seçenek çok yani karar veremedim henüz![]()
Ben hastane olarak metro park BSK iyi diye duydum orda rıza Taze varmış çokMomy e sormuşsun ama bende adanada doğum yapacağım için cevap vermek istedim ben metro hastanesine gidiyorum gül hanıma çokta memnunum tavsiye edebilirim
tecrübeli bi dr muş
ama Gül hn da duydum
Adana da doğum alternatifi hem çok hem de fiyatlar çok uygun
butterfly sen nerdesin şimdi canısı?Aslen Adanalı mısın?
ilerki zamanlarda sorun olursa veya beni de bilgilendireceğin bişey
özelden msj at belki burdan görmem falan kaynamasın

ayy ne salak,ne anlayışsız insanlar var yaaselam kızlar biz geldikk bugün doktor randevumuz vardı... 31 haftalık kızım 1.300( 3 haftada 200gr almış fazla besleyememişim zayıf mı olcak
çok taktım kafaya bugün çokta yiyorum neden almadı acaba moralim çok bozuk birde hastanede kadının biriyle kavga ettik kan vermeye gitmiştim hamileler önceliklidir yazısını okumamış heralde girdim hemen kan verdim bekleyemedim sıra başım dönüodu sıcaktan nevrim dönmüş zaten biz burda boşuna mı beklioz diye bağırdı kadın bende hamileler önceliklidir yazısını okumadınız heralde başım dönüyor k.bkmayın artık dedim kadın terbiyesiz birde bağırdı bana gerizekalı diye çok sinirlendim sinirden ağladım birde
( ordaki hemşirede kadına bağırdı saygılı ol diye ellerim ayaklarım titredi bugün kötü bi gün geçirdim hala moralim düzelmedi
43:
![]()
memleket öküz dolu malesef,duyarsız şey başına gelir inşallah aynı şey de
insanların kendileri demesi lazım orda yazı olmasa bile siz önden buyrun falan diye

İyiyiz canımm hoş geldiiiiiiinnnnnnnnnnıı aksamlarkızlarr elıfımlee bız geldık :) nasıl keyıflerr..