• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

valla zevzek sen bu topiğin maşallah diyeyimde uykucususun senin göbek şişmesinde ne olsun yani
:9::9::9:hahahahahah :9::9::9:
maşşallah de arzuuuuuuuuuuuuuuuuu :nazar::nazar::nazar:
bak bu gece uyuyamazsam senden bilirim heeeee gece uykunda rüyana girerimmm bakkkk :27:

Canım :) hepimiz lazımız birbirimize daha bir sürü şey paylaşıcaz inşallah.

Ah ahh bazen Kaanımın da bana çok ihtiyacı olacağını düşününce ürküyorum kızlar ya. Yani büyük sorumluluk. Yani baba akşam arkadaşlarıyla dışarı çıkabilir çocuk -özellikle küçükken- onun eksikliğini farketmez de anne olmayınca olmaz. Yani hep bayanlara hep bayanlara düşer sorumluluk.

tabisi canım daha neler kaynatcaz neler :8:ayyy düşünme öyle olumsuz şeyler kaan ın küser bak sonraaa sana ....:20:

hilaaall hoş geldiiin,misafirlerin gittimi?
bakma geçmişe boşver önemli bişey yok:6:

suksuk Şükriye nerdeki kızlar?

Hoşbulduk canım gittiler... Akşam misafir güzel oluyoda çocuklar çok ses yapıyo ya.. Şikayet geelcek diye korktum ama bişey olmadı :)
Sen napıyon..

hoş geldin benimde 4 gündür yan döndü oğlişim esmen ilk defa bu kadar net hissediyorum sabah kalkıyorum normal pozisyonda akşam olunca yan dönüyor
herkazinki bu haftalarda normal doğum pozisyonuna döner herkez gider mersine bizimkisi tersine anasına çekmiş:))

Canım ben anlamadım bugün benim kızı yediklerimi sevdimi sevmedimi resmen karnımı tırmalıyo ya :) sağa bi dayıyo bi yerlerini ittiriyo çıkacak nerdeyse.. Hayırlı zaamanlarında gelirler inşallah bebişlerimiz bu arada mrtylzden hala daha haber yok :(

istanbulda nerde doğuracan bakim
ümraniye de afiyet hastanesinde arzucum allah nasip ederse inş...:31:

Ben geldimmmmmmmmm napıyonuzz bebişlerr ve annişlerrr :)

Bi geçmişe bakim geliyom :)

Bu arada kızlar Aişem bastı bana tekmeği cimcikliyo resmen karnımı :1::1: :54:

benimde karnım davul gibi oldu çok yedi m bu akşam ya kendi meyve tabağımı bitirdim şimdi kocişkomunkine dadandım:27:napayım ben ona, o bana bakıyor :56:
benimde cemremi bi görsen içerde oryantel yapıyor sanırım aynı anası yaaa oynak olcak kızım :32::32::32:

cnaım sen daha hiç bişey mi almadın?
bir an önce temizlet evini bence artık ilerledik baya

aynen serap kasık ağrısı ben de de var
bi de tabanlarım bileklerim çok ağrıyor sanırım artık vücüt çekemiyor ağırlığı:26:

Göster canım bakalım ayy ilahi
allah iyiliğini versin emi:9::9:

Tamam canım ben de seni bilgilendiririm..:29:

canım bizim sokakları belediye kazıp taş yol yapıyor her yer kum çukur anlatamam bende 2. kattayım kum olduğu gibi evde şimdi temizletsem he yer 1 günde tekrar batıcak mecbur belediyeyi belkiyorum

:9::9::9:hahahahahah :9::9::9:
maşşallah de arzuuuuuuuuuuuuuuuuu :nazar::nazar::nazar:
bak bu gece uyuyamazsam senden bilirim heeeee gece uykunda rüyana girerimmm bakkkk :27:

tabisi canım daha neler kaynatcaz neler :8:ayyy düşünme öyle olumsuz şeyler kaan ın küser bak sonraaa sana ....:20:

maşallah demiştim yine diyeyim benim rüyama zor girersin çünkü ben uyuyamıyorum genelde olsa olsa karşıma dikilirsin:))

canım hiç öyle bir sorumluluk almayalım tek başımıza kırsınlar kıçlarını otursunlar evlerinde benim 2.cocuğum ilkinde dediğin gibi çok özverili oldum aman kocam dinlensin aman uykusuz kalmasın vs.vs işe gidiyor diye sonra baktım o rahatladıkça rahatlıyor ben yıprandıkça yıpranıyorum bu sefer aynı hataya düşmiycem annelik kutsal ama bir yere kadar biz mutlu olmazsak çocuklarımızda mutlu olmaz dimi ama

arzu bende böyle düşünüyordum biliyormusun aman kocam dinlensin aman uykusuz kalmasın vs.vs işe gidiyor diye :53: şimdi sen öle yazınca kendimi gördüm ilk gebeliğinde ki halinde
ay napsam ki :18: bende mi yıprancam ama benim kocam duyarsız değildir bana yardımcı olur manen :26: olur mu acaba :44: görcez bakalım:29:

Canım :) hepimiz lazımız birbirimize daha bir sürü şey paylaşıcaz inşallah.

Ah ahh bazen Kaanımın da bana çok ihtiyacı olacağını düşününce ürküyorum kızlar ya. Yani büyük sorumluluk. Yani baba akşam arkadaşlarıyla dışarı çıkabilir çocuk -özellikle küçükken- onun eksikliğini farketmez de anne olmayınca olmaz. Yani hep bayanlara hep bayanlara düşer sorumluluk.
Öyle sorumluluğun gözünü severim ben:1:Tek sıkıntımız o olsun canim:))

kızımla size iyi geceler demeye geldik ;)
Serap farkediyorumda aynı şikayetler bendede var . Aynen beni anlatıyorsun ;)

Geçmişe baktım birşey yok bu arada ben emzikde biberonda almadım düşünmüyorumda gereksiz
Hadi biz yattık prensesim size iyi geceler diyo öpüldünüz

ecrin1001 sende topiktesin senin ilgi alanın banada bir yol göster benim ilk oğlumun adı mehmet emre şimdiki bebişin ilk adı ahmet ama 2. isime kara veremedim bana bir yardım edin

Geçen ay gittiğimde ben de 1 ayda 5 kilo almıştım
dr yuhh demişti artık :-)))
toplmada şimdiden 15-16 kilo aldım
off yaaaa

Senin bi para harcauyasın var sanırım
ikeaya git orda çok tatlı aksesuarlar var:28::28:

Berlika oyun halın çok güzel olmuş:46::46::46:
biz hazır almıştık kızıma 200 TL miydi neydi fisher price ın
benim kız 1 yaşına gelince kaldırdım karşı komşumun kızı tam 5 aylık falan
olmulştu oynasın dedim ona verdim,bi kaç ay geçti istedim geri
üzerindeki 2 oyuncağı kaybetmiş bana geri iade etti,kusura bakma ya dedi oyuncakları
çıkarmıştık oyuncak sepetindeydi ama bulamıyorum dedi
Ben hiç onun üstündeki oyuncakları çıkarıp diğer oyuncaklara karıştırmamıştım
öyle sinirlendimki hala aklımda yani,çok ayıp geldi bana ne bileyim ben mi abarttım ki

teşekkür ederim canım.. bu arada o canını sıkan olay benim başıma gelse kavga ederdim herhalde.... sen gözünden sakın, o gitsin emaneti salasın insan 1değil 5 dikkat kesilir.... ayıp ayıp! Hazır buldu ondan değerini bilmedi... sen ne dedin canım peki, yeni oyuncak aldırsaydın! :)))))

burdayım mommyy geçmiş yaptım geldim :9:
kızlar benim evde boy aynası yok ben de bayadır göbeğimi incelemiyordum sanki büyümemiş çok hep aynı gibi geliyor camın önünde duruyordum bide tül açılmıştı anammmmmmmm bi de ne göreyim kocaman bi göbeğim var :9::9::9: ay nasıl büyümüş anlatamam şimdi kıyafetim müsait değil yarın foto çekcem göstercem kendimi size bi göbek görün şöööööyyylleeeeeee:49::49::49:
şükriyeciğimi geçer mi bilmem belki de geçmiştir :52:
heyt zevzek benim de var göbişli fotom :))) hem o göbişle suksukla yarışmıştık.. Ama yarışmaya başka eklenen olmadı, biz bize kalmıştık.. ;)))

Canım ya bi gitsinler ya bana denk gelse öyleleri şu koca gövdemle bi geçirsem onlara kafamı... Hay Allahım ya...

Neyse gerilmeyelimm...

Kızlar komşularım gelmişlerdi gittiler ben dışarda hep bol ferace pardesü giyiyorum diyolar ki aa göründüğün gibi çok kilolu değilsin hep şişsin doğumda hepsi gider felan bide karnımı görenler hep erkek diyor yaa çarşamba günü gidip görcem kızımın şeysini :) :1::1::1::1:

Bi de doğuma yakın insanın kaşı gözü mü sararımış :))

Ya bir de kız annelerinin yüzünde cilt lekelenmesi olurmuş... Bende öyle bir durum yok çok şükür.. Teyzem de dün bana senin göbiş erkek göbişi gibi sivri duruyor dedi. Bak görürsün erkek olacak dedi... Yahu teyze yapma doktorda kaç kere lutrasona girdim ben kız o kız "kahve çekirdeğini" gördük dedim, göreceğiz dedi... hey allahım! Herkes birşey söylüyor

Hele geçen gün denizdeyim, daha kıyıdan girmeye çalışıyorum yanımdan bir kadın geçti ama benim bel hizamda yüzüyor dikkatıni çekeyim.. Bana dedi ki sen 5 dakikada bir gir çık..!!!!! bu su bebeğe yaramaz.... sadece kadına şöööööyle bir baktım... hiç bir şey söylemedim.. (gözlerim konuştu) sonra gitti... kıyıdan bana bakıyor, ben de inadına bir ters yüzdüm bir düz yüzdüm.. sanane yaa hem bebek için yüzmeyi öneriyor doktorlar, havuz yasak sadece... ama gel de anlat dimi... hiiiiiçççç işim olmaz

arzu bende böyle düşünüyordum biliyormusun aman kocam dinlensin aman uykusuz kalmasın vs.vs işe gidiyor diye :53: şimdi sen öle yazınca kendimi gördüm ilk gebeliğinde ki halinde
ay napsam ki :18: bende mi yıprancam ama benim kocam duyarsız değildir bana yardımcı olur manen :26: olur mu acaba :44: görcez bakalım:29:
öyle çok anlayış manlayış olmuyor tubacım
ilk yardım etselerde sonra erkeklik egoları baskın geliyor beninm eşimde çok iyi insandır o ayrı ama biryerde onlar çabuk pes ediyorlar çünkü anneye çok güveniyorlar

kızlar selam .. ya benim dünden beri çok ağrım oluyo hem kasıklarda hem arada belimede vuruyo bugün korktuk doktora acile gittik idrar kan tahlili yaptırdım temiz çıktı bide nst ye bğladılar ondada hiç bi sorun yok dedi doktor belki yorgunluktan olmuştur dedi ama pek yorulacak bişeyde yapmadım hala var ağrılar geçmiyo sanırsam kızım doğum pozisyonu aldı ayakları yukarda acaba ondanmı oluyo ağrılar kafamda karıştı yaaa:50: bu arada geçmiş yapamadım fazla kalamıcam uzanıcam canlar mrtylz den haber varmı acaba

kızlar ben bu gece çok konuştum
hamilelikte kız mı erkekmi en iyitest bence göğüsün koyululuğu
ucu siyaha yakın kahverengi olanlar erkek
daha açık kahveler kız oluyor bu tamamiyle benim yaklaşımım hiç bir bilimsel yanı yok

kızlar selam .. ya benim dünden beri çok ağrım oluyo hem kasıklarda hem arada belimede vuruyo bugün korktuk doktora acile gittik idrar kan tahlili yaptırdım temiz çıktı bide nst ye bğladılar ondada hiç bi sorun yok dedi doktor belki yorgunluktan olmuştur dedi ama pek yorulacak bişeyde yapmadım hala var ağrılar geçmiyo sanırsam kızım doğum pozisyonu aldı ayakları yukarda acaba ondanmı oluyo ağrılar kafamda karıştı yaaa:50: bu arada geçmiş yapamadım fazla kalamıcam uzanıcam canlar mrtylz den haber varmı acaba
geçmiş olsun ne olmuş olaki bu sebepsiz sancı dr ne dedi duruma
mrtylz den haber yok tatlım

Annisler bizim cok uykumuz geldi yatıyoruz. Herkese ağrırız ve deliksiz uykularrr:3:
allah rahatlık versin canım sola yatmayı ihmal etme :3:
yarın örüşürüz inşallah...

kızımla size iyi geceler demeye geldik ;)
Serap farkediyorumda aynı şikayetler bendede var . Aynen beni anlatıyorsun ;)

Geçmişe baktım birşey yok bu arada ben emzikde biberonda almadım düşünmüyorumda gereksiz
Hadi biz yattık prensesim size iyi geceler diyo öpüldünüz

sana da iyi geceler tatlım allah rahatlık versin :3:
ecrin1001 sende topiktesin senin ilgi alanın banada bir yol göster benim ilk oğlumun adı mehmet emre şimdiki bebişin ilk adı ahmet ama 2. isime kara veremedim bana bir yardım edin

ahmet emir geldi benim aklıma canım :26:

öyle çok anlayış manlayış olmuyor tubacım
ilk yardım etselerde sonra erkeklik egoları baskın geliyor beninm eşimde çok iyi insandır o ayrı ama biryerde onlar çabuk pes ediyorlar çünkü anneye çok güveniyorlar

aman kimseden yardım istemiyorum ben kızıma bakarım yeter ki meleğim sağlıklı olsun bana gülücükler saçsın kocamda hizmet beklemsin yeter :22:

Back
X