• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar selam .. ya benim dünden beri çok ağrım oluyo hem kasıklarda hem arada belimede vuruyo bugün korktuk doktora acile gittik idrar kan tahlili yaptırdım temiz çıktı bide nst ye bğladılar ondada hiç bi sorun yok dedi doktor belki yorgunluktan olmuştur dedi ama pek yorulacak bişeyde yapmadım hala var ağrılar geçmiyo sanırsam kızım doğum pozisyonu aldı ayakları yukarda acaba ondanmı oluyo ağrılar kafamda karıştı yaaa:50: bu arada geçmiş yapamadım fazla kalamıcam uzanıcam canlar mrtylz den haber varmı acaba
çok geçmiş olsun canım niye ağrıyor ki acaba karnın çok mu büyüdü acaba hani gece yatarken yan falan yatıyorsan karnına baskı mı oluyor acaba bilemedim ki:26:neyse ki bişey yokmuş canım sıkma canını bol boldinlen gün içinde stres yapma hiçbişeyi:36:

Hatunlar ben de çkıyorum benim karnım çok gerildi.. göğsümün altına batmalar oluyo bebişimde sağolsun durmuyo azcık gidip uzanayım.. Allah rahatlık versin kuzular öptüm sizi :16::16:

uykumuz geldi bizim kızlar, hepinize iyi geceleeeeeeer...... :))
Hatunlar ben de çkıyorum benim karnım çok gerildi.. göğsümün altına batmalar oluyo bebişimde sağolsun durmuyo azcık gidip uzanayım.. Allah rahatlık versin kuzular öptüm sizi :16::16:

iyi geceler tatlı rüyalar inş.bu gece bütün eylül anneleri(diğer anneler de ) deliksiz rahat bir uyku çekerler....ağrısızz inş.

allah rahatlık versin canım sola yatmayı ihmal etme :3:
yarın örüşürüz inşallah...

sana da iyi geceler tatlım allah rahatlık versin :3:

ahmet emir geldi benim aklıma canım :26:
emir eşimde bende çok istemedik nedense bizimde aklımıza geldi

aman kimseden yardım istemiyorum ben kızıma bakarım yeter ki meleğim sağlıklı olsun bana gülücükler saçsın kocamda hizmet beklemsin yeter :22:

en doğrusunu söylüyorsun vallahi

normal sartlara gore 6.5 ay olması gerekıyor valla.toplam 5 kılo verdım ve almadım daha:nazar::nazar:
sen hamile olduğuna emin misin:53:
dur bakiiiimmm ben 6.5 aylık ken 5 kilo almıştım gerçi şimdide toplam da 6 kilo aldım fazla almış sayılmam da senin ki baya enteresan geldi bana dr.un ne diyor bu duruma ilk aylar da mide bulantısı falan mı yaşadın

sen hamile olduğuna emin misin:53:
dur bakiiiimmm ben 6.5 aylık ken 5 kilo almıştım gerçi şimdide toplam da 6 kilo aldım fazla almış sayılmam da senin ki baya enteresan geldi bana dr.un ne diyor bu duruma ilk aylar da mide bulantısı falan mı yaşadın

cinsiyeti ne canım kız mı erkek mi ? isime karar verdin mi?

hamılelıgım boyunca toplamda 5 defa mıgdem bulandı.doktorum bugun artık kendımı zorlamamı soyledı ne yersen ye yeterkı ye dedı.
kızım olucak adıda ece:nazar:

Back
X