Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın herkesee:)) yaa mrtylz den haber var mı çok merak ettim şimdiye kadar bir haber olmaması ilginç
aaaaa hem siz momy le yani gülle göbek yarışı yapın hemde beni çağırmayın beim göbeğimin sizin göbüşünzden eksiği ne fazla sı var eksiği yoknedır senın benım gobusle alıp vermedıgınn sekeerımmbenı geceennlerrıı gorelım ozaman
uykucu senn uyumadınmı daha heheeee
![]()
günaydın canım oh ya ben kraplardan kurtuldum niye dr.una söylemedin canım magnezyum ilacı yazardı ben onu içeli krapnedir unuttum valla sende dr.söle yazar zaten kesin....günaydınnn kızlarrrrr biz de biraz önce sağ bacağıma giren krampla uyandıkeşim iş için hazırlanıyordu hemen müdahale etti yoksa sola da girmek üzereydi:18::18: veee kızlar ben de sanırım ilk defa hıçkırığını hissettim oğlumunnnnn
hihhi komikti ama hık hık hık
![]()
günaydın ben de dün gece ilk kez hisseetim çok güzeldi ya yirim ben onugünaydın canım,
ben de aynen sabah 6 da bacağıma giren krempla uyandım ve tekrar uyuyamadım. zaten bebişlerimde çoktan uyanmış. o hıçkırıkları daha çok hissedeceksin ben günde bir kaç kez hissediyorum![]()
günaydın herkese..ank.da çok güzel bi hava var..içim açıldı valla.
![]()
arkadaşım şunlardan almıştı memnundu, bende şimdi gördüm zaten bugün deterjan almaya çıkacaktım alsam mı acaba, kaç gün sürüyor acaba kargo?
Eki Görüntüle 461148 Eki Görüntüle 461149
günaydın canım zaten cemre beni şimdiden hararetli bi şekilde tekmelemeye başladı sanırım anne kalk acıktım kahvaltı yapalım demek istiyorgünaydın arkadaşlar...
yepyeni güzel, bol tekmeli bir gün sizin olsun![]()
günaydın şeker kaynanası geliyor diye sevivnen gelinde ilk defa görüyorumgünaydınnnnnnnnnn kızlar bizde 8de uyandık kızım fazla uyutmuo açıkIyor artık.))))
Mercimek çorbami yaptım şimdiden akşama kaynanam memleketten geliyo yemek yapıp onun eve götürüp hazırlıcam. Bugün mutluyuz babamız izinli kayınvalidem geliyo oleyyyyyyyyyy
günaydın herkesee:)) yaa mrtylz den haber var mı çok merak ettim şimdiye kadar bir haber olmaması ilginç
hoşgeldin sibelcim bu ne tempo böyle maşallah her yere hızır gibi yetişiyorsun bu enerjinizi ney borçluyuzkızlar günaydın nasılsınız ???
sınav gününden beri giremiyorum özledik sizi2 gün kpss ye girdim 2 gündür de şehir dışı eğitimdeyim yollarda çok yoruldum artık. şimdi dersteyim
göz ucuyla geçmiş yapıcam bakalım neler yapmşısnız biz yokken
![]()
aaaaa hem siz momy le yani gülle göbek yarışı yapın hemde beni çağırmayın beim göbeğimin sizin göbüşünzden eksiği ne fazla sı var eksiği yok
bide bana uykucu diyon ya tavuk gibi yatmış erkenden![]()
günaydın tuba ve diğer anneler valla nedense bende güzel uyumuşum 7:30 da mecburiyetten kalktım
günaydın hatunlar yine mi uyuyamadınız ya:126: dün gece o kadar dua ettim dedim eylül anneleri deliksiz bi uyku çeksin neeeeeeeeeeeeeolur allahım diye... ama sizde uyuyaak göz anam ben nidemmm
valla daha yani uyandım şekerim hava atmak kibin olmasında![]()
günaydın canım zaten cemre beni şimdiden hararetli bi şekilde tekmelemeye başladı sanırım anne kalk acıktım kahvaltı yapalım demek istiyor
günaydın şeker kaynanası geliyor diye sevivnen gelinde ilk defa görüyorum
günaydın canım yok malesefbizde meraktayız
![]()
Günaydın kızlar, bir süredir yazamıyorum.2 gündür sularımız kesik ve habersiz yakalandık.Nefret ediyorum sususzluktan.Hele ki bu sıcaklarda..Melih Gökçek her yaz bizi böylee rezil etmese ölürçok kızgınım çoook
herkese günaydııın
gunaydın canım, senin duaların benı tutmuş demkkı,uzun bı zamn sonra, basımı yastıga koyar koymaz uyumusum, ahh cok ozlemısım derın uyumayı :)))))
ayrıca benım gobek küçücüktü, ama şimdi kocaaman oldu yahhu:)) marketcı abla, aa sen hamılemısın dedı, yakında dogurucam dedımdaha 3,4 hfta once bellı olmuyodu, nasıl oldu bu bole dedı gülüştük :)))
Ben çok seviyorm kaynanami bu kelime bile kötü annemi diyimmaşallah bize aman bozulmasın aramız .
Günaydın kızlar, bir süredir yazamıyorum.2 gündür sularımız kesik ve habersiz yakalandık.Nefret ediyorum sususzluktan.Hele ki bu sıcaklarda..Melih Gökçek her yaz bizi böylee rezil etmese ölürçok kızgınım çoook