• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar şu birkaçgündür bana birşeyler oldu.kendimi çok yalnız hissediyorum sizdede varmı kendini yalnız hisseden.bu yüzden hırçınlaştım.eşime çatıyorum onu ilgisizlikle suçluyorum.o an iyi ama sonra oda benden nazlı sanki.dün gece de kendime yaklaştırmadım diye küstü bana.bebeğimiz iyice büyüdü ona bişey olmasından korkuyorum o yüzden istemiyorum cinsellik diyorum.ama küstü.başımı alıp gitmek istiyorum ya

hayırlı işler bol güneşlerr kızlarrr:27::27:
ALLAH neşenizi bozmasııınnnn aminnn...
doktordan geldik oğlum 1880 gr:nazar::nazar: doktor senden daha iri bi bebek beklerdim dedi 2250 fln olabilirdi dedi 1 hafta geride ama sorun değil dedi bol proteinle beslen ve ayakta kalma sürekli sola yat dedi...
3 hafta sonraya tekrar randevu verdi. oğluşum yine uyuyodu yaa yüzünü net göremedim yineee:43:

oyyy oyyy maşşallah canım :nazar: 1880 gr mış ya daha ne olsun oda halt etmiş :1: demekki napcakmişız sola yatcakmışız protein alcakmışız ayakta çok durmıcakmışız ben de uygulayım barı bunları:48: bende haftaya gidicem çok merak ediyorummmm:10:

kızlar şu birkaçgündür bana birşeyler oldu.kendimi çok yalnız hissediyorum sizdede varmı kendini yalnız hisseden.bu yüzden hırçınlaştım.eşime çatıyorum onu ilgisizlikle suçluyorum.o an iyi ama sonra oda benden nazlı sanki.dün gece de kendime yaklaştırmadım diye küstü bana.bebeğimiz iyice büyüdü ona bişey olmasından korkuyorum o yüzden istemiyorum cinsellik diyorum.ama küstü.başımı alıp gitmek istiyorum ya

doktordan geldik oğlum 1880 gr:nazar::nazar: doktor senden daha iri bi bebek beklerdim dedi 2250 fln olabilirdi dedi 1 hafta geride ama sorun değil dedi bol proteinle beslen ve ayakta kalma sürekli sola yat dedi...
3 hafta sonraya tekrar randevu verdi. oğluşum yine uyuyodu yaa yüzünü net göremedim yineee:43:

Doktorda bi tuhaf ha . Ultrasyon -+400 gr yanlışlık payı var. 2250 beklerdim demesine sinir oldum. Rabbim sağlık versin kilo önemli değil. Senin oğlan süpriz yapıcak annesi yüzünü doğumda göstereçek bu gidişte maşallah

hep söylüyorum iştee şu hormonların gözü kör olsun şarkı sözü gibi oldu neysee geçecek kuzum geçecek tasalanma

hakkımızda hayırlısı canım,,hayırlısı ne ise oyle olsun,,,
bende normal dogum ıstıyorum, sezeryandan korkuyorum nıyeysee, ama benım velet oglum hala ters duruyooo

ayrıntılı ultrasonda benim kızımda tersti.sezeryanla doğum yazılmıştı raporuma.ama doktor daha kesin birşey söylemek için çok erken.36.-37-haftalara kadar çok değişir.ozaman belli olur demişti.seninde öyle olur merak etme.

Günaydın kızlar, bir süredir yazamıyorum.2 gündür sularımız kesik ve habersiz yakalandık.Nefret ediyorum sususzluktan.Hele ki bu sıcaklarda..Melih Gökçek her yaz bizi böylee rezil etmese ölür:47: çok kızgınım çoook

Canım bizde su eksikliği yok arada sırada kesliyo bi saat sonra geliyo.. Melih Gökçeke bende kızgnım otobüsler yüzünden... Aman hepsi aynı..

Canım bu aralar bende öyleyim duygusallık bendede var.. Geçer canım üzülme her akşam her akşama uymuyo... Bebişe de bişey olmaz doktorlar son haftaya adar olabilir diyor ama sıkıntılı durumlarda uzak durun diyolar..

yaa anlamıyorum insanı sakinleştirmeleri gerekirken ne diye cahil insanlar gibi konuşur şu doktorlar tamam problem varsada en uygun biçimde söylenmeli bu ne yaa maşallah bebişine canım gelişiyor işte daha ne olsun tavsiyelere uy barii

ah canım bana arada gelirler öyle merak etme geçici bi durum... arada o depresyon denen şey gelip bi yokluyor bizi :18:
bendensin sende bende istemiyorum benim ki daha küsmedi ama yine de kocalarımızıda ihmal etmeyelimmm....
ben çok okuyorum burda doğumdan sonra özellikle kendi telaşımıza dalıp kocaları ihmal ediyoruz sonra ortada evlilik fln kalmıyor bize çok iş düşüyor canım idare et güzellikle yaklaş yap bi ara adamın gönlünü:17: olmaz öyle dışarı kayyar sonra:20:

Günaydın hanımlar.. 8 de uyandm.. Dün gece misafirlerim var 11buçuk gibi gittiler bende 2 buçuk gibi yattım uyku tuttmadı annem aramış akşam saa 9buçukta telefonda kulaklığı unuttuğum için duymmaışım sabah 8de aradı korkmuş garibim :16::16:
Ayaklarım davul gibi kızlar yaaa :14::14::14::14: Ben daha çarşıya bi yere çıkamam kızımın son eksiklerinide alsamda bari dursalar..
Yarın doktor randevum vardı aradılar ameliyatı varmış perşembeye kaldı :43::43::43:

ayrıntılı ultrasonda benim kızımda tersti.sezeryanla doğum yazılmıştı raporuma.ama doktor daha kesin birşey söylemek için çok erken.36.-37-haftalara kadar çok değişir.ozaman belli olur demişti.seninde öyle olur merak etme.

benmde gecen hafta oyleydı canım,ilgisiz,sevgısız gıbı geldı hep:( adama sarcak yer aradım, resmen her hareketi battı gözüme,bırde tartısmıstık, sarcak yer aradım valla, ama bu hfta iyiyiz, hormonlar delırtıyoo arada:)))
banada 36 hftaya kadr donebılırde donmeyebılırde dedı, 26.hftadada terstı, ozamn bu kadr takılmamıstım, daha 35 e kadr yolu var dıyodum hatta,,, ama artık zamn gectıkce, aklıma takılıyoo, cünkü ben sezeryandan korkuyorum:(

hepimize oluyordur eminim böyle şeyler, ben de iyice kıskanç oldum, biraz ilgi göstermesin hemen küsüyorum, benim her türlü nazı yapmaya hakkım var ama onun yok diye düşünüyorum. Bazen o da küsünce sinir oluyorum. Niye küsüyorsun sen de mi hamilesin diyorum. Diğer konuda korkmana gerek yok bişey olmaz inşallah, sadece biraz daha dikkatli davranmak lazım. Daha doğuma çok var, sonra lohusalık da var unutma.

selam arkadaşlar baş dönmesi ve halsizlik hadi bakalım sonuna kadar böle gitmez inşallah

akşam ayaklarımda yanma hissi vardı sizdede varmı ne eksikliginden kaynaklanıyor acaba bilen arkadaşlar cevap yazarlarsa sevinirim

şu doktorlar bazen çok saçmalıyorlar canım takma kafana.benim doktorda bebeğimin cinsiyetini ilk gördüğünde ben senden erkek bekliyordum bu kız çok şaşırdım demişti.doktorların beklentilerine aldırma yani.hem 1880 gr azmı canım maşallah bebişine.daha ne olsun.bu arada senin vaktin baya azalmış canım ilk senmi doğuracaksın yoksa:)

hepimize oluyordur eminim böyle şeyler, ben de iyice kıskanç oldum, biraz ilgi göstermesin hemen küsüyorum, benim her türlü nazı yapmaya hakkım var ama onun yok diye düşünüyorum. Bazen o da küsünce sinir oluyorum. Niye küsüyorsun sen de mi hamilesin diyorum. Diğer konuda korkmana gerek yok bişey olmaz inşallah, sadece biraz daha dikkatli davranmak lazım. Daha doğuma çok var, sonra lohusalık da var unutma.

hahah, hepimiz aynıyız galıba,,
bende zaten kıskancm, sımdı dahada beter oldum, gecen gun gazetede yarı acık kadın resmı vardı onun tersını cevırdım, ne manyagım bu kadrda olmazz, adam sankı dısarıda gözü kapalı gezıyoo, bu hormonlar bızı delırtmeden, biz adamları delırtıcez galıba :))))

şu doktorlar bazen çok saçmalıyorlar canım takma kafana.benim doktorda bebeğimin cinsiyetini ilk gördüğünde ben senden erkek bekliyordum bu kız çok şaşırdım demişti.doktorların beklentilerine aldırma yani.hem 1880 gr azmı canım maşallah bebişine.daha ne olsun.bu arada senin vaktin baya azalmış canım ilk senmi doğuracaksın yoksa:)

hahaha çok güldüm valla bu ne yaa senden erkek bekliyordum şaka gibi sanki ona doğurcan

hahah, hepimiz aynıyız galıba,,
bende zaten kıskancm, sımdı dahada beter oldum, gecen gun gazetede yarı acık kadın resmı vardı onun tersını cevırdım, ne manyagım bu kadrda olmazz, adam sankı dısarıda gözü kapalı gezıyoo, bu hormonlar bızı delırtmeden, biz adamları delırtıcez galıba :))))
hahahahaha:9::9::9: ay valla sesli güldüm asilemir alemsin yaaa

selam arkadaşlar baş dönmesi ve halsizlik hadi bakalım sonuna kadar böle gitmez inşallah

akşam ayaklarımda yanma hissi vardı sizdede varmı ne eksikliginden kaynaklanıyor acaba bilen arkadaşlar cevap yazarlarsa sevinirim

selmlar canım, h.g... halsızlık oluyoo genelde, basdonmesı ıcınde dınlen bıraz, anı hareketler yapma...
yanma ve ayakalrımın altı agrıyo benmde bazen, dunaksam tuzlu su yaptım ayaklarımı oyle tuttum ıcınde,ama bı ıyı geldıkı anlatamam, daha suya gırer gırmez, o agrısı sızısı gectı sankı. dene bı ıstersen...

dikkatli olunca birşey olmaz ama istemiyorumda neyapıyım.onun bana anlayış göstermesi gerekmezmi.zaten halimi görüyor gece uyuyamıyorum gündüzde halsizlikten başım yastıktan hiç kalkmıyor.ama o halde evimin temiziğiymiş onun üstü başıymış yemeğimmiş,eksik etmemeye çalışıyorum.tek istediğim biraz ilgi ve cinsellikte anlayış.of neyse sizlerine bunaltmayım canım ya.

aslında normal ama bu ruh hali canını sıkıyor tabii doğal olarak... dikkatini dağıtacak bişeyler yok mu?? mesela bebeğe bişeyler örsen. ya da bebek şekerleri kurabiyeleri falan yapsan.arada ben de sinir oluyorum eşime ama yazık o o kadar ilgli ki. sonra çoküzülüyorum.
cinselliğe gelince benim de eşim korkuyormuş birgün itiraf etmişti. o yüzden bizde hiç bişeeeeeeey yok uzun aylardır:17::17::17:

Back
X