2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar birşeyim yok herzamanki şeyler olsa burda paylaşıp rahatlarım biliyorsunuz düşünceli arkadaşlarım benim:29::29::29::29:
mert 2 gündür doğru dürüst uyumuyor sinirliyim dememe gelincede o doğuştan:1:ama bu aralar pek kalmadı sanki

aman bacım bişi olmasın da :50::50: geçer hepsi geçer bacım gençlikte olur sinir öfke bir yaştan sonra daha relax oluyor insan dimi kıss stress sen daha iyi bilirsin :52::52::52:
diştendir canım herkesin bebegi uyumuyor buaralar ben idmanlıyım bizimki zaten uyutmuyor:32::32::32:

kızlar birşeyim yok herzamanki şeyler olsa burda paylaşıp rahatlarım biliyorsunuz düşünceli arkadaşlarım benim:29::29::29::29:
mert 2 gündür doğru dürüst uyumuyor sinirliyim dememe gelincede o doğuştan:1:ama bu aralar pek kalmadı sanki
anaa senin yüzüne bakıp hiç sinir göremedimkız huyun yumuşacık görünüyor:16:

10-15 dak kaçarız kız gelirsede tatımazdan geliriz:51: :52:
marjinalin derdini öğrenelim bi

yok canım derdim filan dedim ya yapı meselesi ergenlikten çıkmam zaman aldı anne olunca yeni yeni çıkmaya başladım:1:hala ergen triplerindeyim bazen rahat batıyor derdim olsa siz sormadan ben söylerim zaten

aman bacım bişi olmasın da :50::50: geçer hepsi geçer bacım gençlikte olur sinir öfke bir yaştan sonra daha relax oluyor insan dimi kıss stress sen daha iyi bilirsin :52::52::52:
diştendir canım herkesin bebegi uyumuyor buaralar ben idmanlıyım bizimki zaten uyutmuyor:32::32::32:
:52: :52: kız ben yaşlandıkça delleniyom demekki hep genç kalıcam:12:

ben yapmadım stress yaptı :14::14::14:
ya sırf iftirasın pes:19:

bide oraya 3 tane masum kafa koyunca seboş sanamı inanıcak tabiki sen başlattın:8:

yok canım derdim filan dedim ya yapı meselesi ergenlikten çıkmam zaman aldı anne olunca yeni yeni çıkmaya başladım:1:hala ergen triplerindeyim bazen rahat batıyor derdim olsa siz sormadan ben söylerim zaten
anacım bende hep trip atıyorum kapris felan bendemi ergenlikteyim:44:bundan sonra eşim bişi derse böyle diycem valla:21:

anaa senin yüzüne bakıp hiç sinir göremedimkız huyun yumuşacık görünüyor:16:

sağol canım benim:16::16::16:

halbuki çevremdekiler bana no frost der :1::1::1:
canım ben tanımadığım insanlara karşı mesafeliyimde ondan sanırım dışım serttir ama içim yumuşak samimi arkadaşlarım benim içimi bilir
sinire gelince gerçekten sinirliyim özellikde şu erkek tarafının ailesi yüzünden olan meselelerde neler olduğunu az çok yazdım.

10-15 dak kaçarız kız gelirsede tatımazdan geliriz:51: :52:
marjinalin derdini öğrenelim bi
evet canım ya neyin var:49:
söyle bacım vala özelime de atabilirsin stresten çekinirsen falan :52::52::52:
senin yaptığın kabak gibi ortada canım:1: seboştoş seni çıkışta yakalamasın benden söylemesi:52::52::52:
sen de alıntı yapıp gülmüşsün marjinal aşk olsun ama:19:
:52: :52: kız ben yaşlandıkça delleniyom demekki hep genç kalıcam:12:

ya sırf iftirasın pes:19:

bide oraya 3 tane masum kafa koyunca seboş sanamı inanıcak tabiki sen başlattın:8:

ruhun genç bacım senin :43::43::43: ama bak hala yookk :52::52::52:

evet canım ya neyin var:49:

söyle bacım vala özelime de atabilirsin stresten çekinirsen falan :52::52::52:

sen de alıntı yapıp gülmüşsün marjinal aşk olsun ama:19:

ruhun genç bacım senin :43::43::43: ama bak hala yookk :52::52::52:

yok kız stresten ne çekinicem oda benim en iyi dert ortaklarımdan biri
şuna bak kendi yaptığı şeye bizide ortak etmek istiyor uyanık seni neymiş gülmüşüm:1::1::1::1:

senin yaptığın kabak gibi ortada canım:1: seboştoş seni çıkışta yakalamasın benden söylemesi:52::52::52:
bütün şeylerin suçlusu karamdır:19:

gözünde büyütüyorsun demiştim sana bıngılım:52::52::52:
canım gölgemi gördün doğrumu yanlışmı söylediklerim bıngıl oranım fazla

sağol canım benim:16::16::16:

halbuki çevremdekiler bana no frost der :1::1::1:
canım ben tanımadığım insanlara karşı mesafeliyimde ondan sanırım dışım serttir ama içim yumuşak samimi arkadaşlarım benim içimi bilir
sinire gelince gerçekten sinirliyim özellikde şu erkek tarafının ailesi yüzünden olan meselelerde neler olduğunu az çok yazdım.
anacım sen beni görsen bizim stres bumu dersin:9:tipik aslan kadını duruşu ama bende tanıdıkça kaynaşıp açılanlardanım
sana bi abla tavsiyesi söyliycem ama uyarsın ama uymazsın fakat aklının bi köşesinde dursun
ben 1 yıl öncesine kadar eşimle ailesi için hiç kavga etmedim çok büyük olaylar yaşadığım halde huzurumu hiç bozmadım onlar için
ama 1 yıldır tahammül sınırlarım zorlanıyordu ve bende kavgalara başladım fakat dünki olaydan sonra bu sabah dank etti kafam ya onlar için ben yuvamı çocuklarımı kendimi mutsuz ediyorum surat asıp günümü mahvediyorum ve çocuklarada bunu hissettiriyorum ve 1 sene önceki kişi olmaya karar verdim ve eşime sarıldım ve bidaha ailesi için kavga etmeme kararı aldığımı onlar için üzülmeye değmiyceni söyledim
sevindi garibim:38: burdan kendine pay çıkar istersen:54:

Back
X