2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bu aralar tuhaf birşey oldu hani benim benden bir yaş küçük erkek kardeşim vardı ya evlenecekmiş:53:
önce inanmadım ama ciddiymişler planlar bile yapılyor mayıs gibi.
:53: :53: anam derdi neymiş bi sor hele:52:

salıncaklı yürüteç mi :53:
sende her şeyi yanlış anlıyon hiç hafızanı çalıştıramadın bugün:40:

kız bende tavukgöğsü götürüyorum boş durmuyorum yani:1:
anaaaa bende çok severim afiyet olsun:43:

:53: :53: anam derdi neymiş bi sor hele:52:

sende her şeyi yanlış anlıyon hiç hafızanı çalıştıramadın bugün:40:

anaaaa bende çok severim afiyet olsun:43:

canım pardon senin rejimde olduğunu unuttum keşke yazmasaydım.

o konuya gelincede kafa uçmuş bu günlerini çok arıyacak asıl anneme şaşıyorum oğlunu evlendirmeye pek meraklı.:53:

ben olsam mertimi kolay kolay kimselere vermem.

ohh götüürrr..:56::56: stres diyette sen ne diyorsun marji çok ayıp çok:20:

mmoodeereenn mii :1::1: gelinleri de mi öyle alacaz bacım :27:
2 hamile kaldıgım kilo ben evlendigim kiloya dönmeliyim 10 kilo vermeliyim yani :14:
anacım benim bu huysuz oğlanları çekmeye bi kız talip olacakta bende hay huy edecem valla dilimi kırar otururum benim kuduruklarıma dayansınlar yeter:19:

daha 21 yaşında erkek çoçukta ondan canım bana çok acele gibi geliyor kötü görümcemiyim ne.
kötü değil mantıklı ablasın canım:31: annenler nasıl müsade ediyor

anacım benim bu huysuz oğlanları çekmeye bi kız talip olacakta bende hay huy edecem valla dilimi kırar otururum benim kuduruklarıma dayansınlar yeter:19:

dilini nasıl kırıyorsun kıss :52::52::52: dizin olmasın o kıracagın yeri şaşırdın bi de bana dio hıı:19:
ayy yookk huysuz muysuz benim canım,kanım o kadar kahrını çekiyorum 5 ayda 5 yaş yaşlandım,kalas oldum kim için onun için vermemm vermemm :19::19:

kız bunları kafalamış birlikte oturalım annecim diyor oda nasıl olsa oğlumdan ayrılmıycam diye seviniyor bile.

dilini nasıl kırıyorsun kıss :52::52::52: dizin olmasın o kıracagın yeri şaşırdın bi de bana dio hıı:19:
ayy yookk huysuz muysuz benim canım,kanım o kadar kahrını çekiyorum 5 ayda 5 yaş yaşlandım,kalas oldum kim için onun için vermemm vermemm :19::19:

:1::1::1::1::1:

çok yorgunum çookk bugün beynim arka çalıştı paso kalmadı örtmeni
aşk acısı zordur bilirim :ssz::ssz:
de bakem ne bilirsin:52:

bi kusmadıgı kalmış anacımm :46::46::46: adam diyomuş al bacım al çocugunu da al git :52::52:
adam gözler aynen böyle:53: ağzındada pis bir sırıtma aynen şöyle diyo tatlı şey tatlı şey:52: :52: :52: içinden ne düyordu artık bilmem

inşallah mutlu olurlar canım bende bunu çok istiyorum. yakında elbise bakmaya başlarım ne yapıyım.:1:
ohhh hem ağlarım hem giderim hesabı

kız gözümden yaş getirdin be
ne biliyim dilinimi dizinimi işte kırar otururum dedim ama bakma sen böyle diyenden korkacaksın :15:

kız bunları kafalamış birlikte oturalım annecim diyor oda nasıl olsa oğlumdan ayrılmıycam diye seviniyor bile.
yok artık inş mutlu olurlar canım ne diyelim..
de bakem ne bilirsin:52:

adam gözler aynen böyle:53: ağzındada pis bir sırıtma aynen şöyle diyo tatlı şey tatlı şey:52: :52: :52: içinden ne düyordu artık bilmem

ohhh hem ağlarım hem giderim hesabı

zordur bacım yemezsin,içmezsin,agla dur göz pınarların kurur ahh ahh biz eşimle 10 yıl flört ettik
:38:ne dayanıklılık sınavları vermişimdir ahh ahh neyse finalim iyi oldu :52::52::52:

Back
X