2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar slm, son sayfaya hiç bakmadım. hemen şu alıntılar hakkında söyleyecklerimi söyleyeyim dilim şişmeden ::) sonra son sürat son sayfaya ilerlicem. online olanlara baktım da kesin muhabbet on numradır ;)

kilo veren bütün arkadaşları tebrik ederim. ben bi ara dikkat ettim, 15 günlük hedefimi tutturdum ama sonra bi yılgınlık geldi, alıyorum :S sizinle ben de motive olsam da her sabah işe giderken beni mutsuz eden kıyafet yakıştıramama işinen kurtulssam :(

arkadaşlar ben bebeğimin özel durumundan dolayı 1 çocuk doktoru, 1 alerji uzmanı ve bir de diyetisyenle görüşerek yemek düzeni şablonu oluşturdum. 1 haftadır ona adapte olmaya çalışıyorz. isterseniz kısaca açıklayayım belki fikir verir.
sabah uyanınca ilk anne sütü. zaten acıkmış oluyor, beni görünce ağlıyo bizimki :) 4 aylıktan sonra bebeklerin 4 saat acıkmamaları beklenirmiş (bu da tracy hogg'dan öğrendiğim) ben şimdilik ana öğünleri 3,5 saatte bire çekmeye çalışıyorm. ana öğün dediğim en az 120-150 cc süt/mama/sebze çorbası/muhallebi. araöğün olarak sabah-öğle arası ve öğleden sonra birer defa yarım armut ya da elma rendeleyip yediriyoruz. bizimki de yumurta, pekmezi ıhlamur ve rezeneyi reddediyo. o yuzden hiç yemezse,kesinlikle reddederse yumurtayı muhallebisine katıp veriyorum. hatta biraz da tam bugday ekmeği ekliyorum. (doktro dedi valla :) ama muhallebi biraz şişirici bi şey, kalorili, süper besleyici değil. o yuzden bu çok tercih edilmemeli.
anne sütü akşam saatleri ağırlıklı, gündüz ek gıda.
şimdilik aklıma gelenler bunlar. umarım işinize yarar.

bu arada bi site var, bebekler için ayına göre yemek tarifleri veriyo. ben ordan çeşitlemeler yapıyorum. beğendim tarifleri ve yorummları, ikazları. burda adres versem sorun olur mu bilemedim. o yuzden şimdilik yazmıyorum. napmalıyım?

gel bacım gel hep beraber gaza gelelim :8::8: hatta tosun anneler kulübü diye de topik açalım ilk fırsatta :52::52::52: link veriliyor bence ama emin degili benim yüzümden şutlanmayasın :22:

şekerim zayıflık genetik değil maalesef annem belli bir yaştan sonra kilolu oldu 30 dan sonra bana ne olur bilmiyorum şu an daha birşey yok bakalım 8-9 sene sonra göreceğiz.

erken evlilik genetik doğru:1:
:52::52::52::52:
Mekik cekerek tabiki sekerim
Sorma benim de evlenene kadar kilo sorunum olmamisti

ya mekikle çok zor gider ya offff
gençtik çıtırdık bebem şimdi ahh ahh
kadın evlenip kilo alınca bıraktı erkek alınca evlilik yapradı olur bacım :14::14:

kızlar slm, son sayfaya hiç bakmadım. hemen şu alıntılar hakkında söyleyecklerimi söyleyeyim dilim şişmeden ::) sonra son sürat son sayfaya ilerlicem. online olanlara baktım da kesin muhabbet on numradır ;)

kilo veren bütün arkadaşları tebrik ederim. ben bi ara dikkat ettim, 15 günlük hedefimi tutturdum ama sonra bi yılgınlık geldi, alıyorum :S sizinle ben de motive olsam da her sabah işe giderken beni mutsuz eden kıyafet yakıştıramama işinen kurtulssam :(

arkadaşlar ben bebeğimin özel durumundan dolayı 1 çocuk doktoru, 1 alerji uzmanı ve bir de diyetisyenle görüşerek yemek düzeni şablonu oluşturdum. 1 haftadır ona adapte olmaya çalışıyorz. isterseniz kısaca açıklayayım belki fikir verir.
sabah uyanınca ilk anne sütü. zaten acıkmış oluyor, beni görünce ağlıyo bizimki :) 4 aylıktan sonra bebeklerin 4 saat acıkmamaları beklenirmiş (bu da tracy hogg'dan öğrendiğim) ben şimdilik ana öğünleri 3,5 saatte bire çekmeye çalışıyorm. ana öğün dediğim en az 120-150 cc süt/mama/sebze çorbası/muhallebi. araöğün olarak sabah-öğle arası ve öğleden sonra birer defa yarım armut ya da elma rendeleyip yediriyoruz. bizimki de yumurta, pekmezi ıhlamur ve rezeneyi reddediyo. o yuzden hiç yemezse,kesinlikle reddederse yumurtayı muhallebisine katıp veriyorum. hatta biraz da tam bugday ekmeği ekliyorum. (doktro dedi valla :) ama muhallebi biraz şişirici bi şey, kalorili, süper besleyici değil. o yuzden bu çok tercih edilmemeli.
anne sütü akşam saatleri ağırlıklı, gündüz ek gıda.
şimdilik aklıma gelenler bunlar. umarım işinize yarar.

bu arada bi site var, bebekler için ayına göre yemek tarifleri veriyo. ben ordan çeşitlemeler yapıyorum. beğendim tarifleri ve yorummları, ikazları. burda adres versem sorun olur mu bilemedim. o yuzden şimdilik yazmıyorum. napmalıyım?

Bacim sen yine 15 gun yapmissin benim daha siftahim yok yaw

:52::52::52::52:

ya mekikle çok zor gider ya offff
gençtik çıtırdık bebem şimdi ahh ahh
kadın evlenip kilo alınca bıraktı erkek alınca evlilik yapradı olur bacım :14::14:

gençlik ve güzellik geçici canım önemli olan insanlık.:31:

zaman su gibi akıp gidiyor.

merhaba
öncelikle karam, marjinal ve stres muhabbetinize doyum olmuyor geçmiş yapıyorumkonuşulanları okuyorum:) süperrsinizzz

bilis e katılıyorum bende böyle konuşmayalı yıllar olmuş beyaaa:50: evlendik çürüdük mü ne ....
ahh gençliğim ahhh üniv.de böyle miydim .. neyse bak şimdi efkarlandımm

size diyeceğim bir şey var ; bu gece kızım abartısız 1,5-2 saatte bir uyandı ağladı meme istedi verdim uyudu ama arada yine mızmızlandı saladık, niye böyle oldu bilmiyorum acaba sizde de bu durumda olan var mı sersem gibiyim zaten gün içinde bağırıyorsürekli (neşeyle değil ama)
sütüm azaldı gibi normal mi , kilo veriyorum artık yedikleirme dikkat edyrdum acaba o mu etkili offff:( sizde de azalma varmı?

bir de beslenme saati sormuş eylülnaz. cvp vereyim her an emziriyorum, sabahları yumurta sarısı ve rezene karışık vermeye çalışıyorum almıyor, öğleye kadar emziriyorum saat bile dolmadan, öğle çorba yiyior ama yine meme istyor süt birikmeden bir daha veriyorum akşama kadar emziriyorum akşam da meyve püresi(yarım elma- yarım muz-az kivi-ayva) vermeye çalışıyorum ama:50::50:midesini bulandırıyo

çokk canım sıkkın çokk bana bi yol gösterin
çok yazdım ama çok doluyumm:43::43::43:
sıkıntısı var belli canım yumurtayla pekmez bebe büskivisi az peynir dene rezeneyle karıştırma tadı iyice bozulur
meyvelerdende kivi ve muz ağır gelebilir mesela elma haşla tarçın ekle diyolar az bişey güzel oluyomuş bende yarın deniycem

Cnm aklm sizde de is de zaten fazla da
Oglan uyutmuyo sabaha kadar surekli memede bu gece uyandim bi baktim goz goze uyanmis battaniyesiyle oynuyo
Kiz dersen tam problem cocuk bugun drama dersine basladik ona gittim geldim
Bu arada kilolar verilmis tebrikler
Siskolar diye bizle dalga da gecilmis:33:
Ben de akupunktura basliycam heralde son care
altarnatif şeyler denenmeli tabi
kızın problemi ne

Bu arada hedef kilomuz da ayniymis
Nasil vericem ben bu kadar kiloyu yaw
ben nasıl verecem esas

sen de gel canım bizi boşladın stresin dedigi gibi :19:

biri bana mı seslendi :1::1::1:
:46::46::46::46: benim ibre 77,6 gösteriyor tez zamanda 76,5 olacam çok pis gaza geldim hıı :8::8::8:

biz de bugün baktık baktık almadan geldik :4::4:

aha bir tombik daha :1::1::1:

var canım reglden sonra eskisi gibi olmadı gögüsler :50: sütüm azaldı :14::14::14: zaten artık doyurmaması da normal 6.aydan sonra ek besin diye boşuna demiyorlar..çorba miktarı ne kadar kaşık cinsinden :52::52:

şişko şişkoo :35::35::35:

ah bu diş de olmasa :52::52::52: anam topikçe kudurdu bebelerr :64::64::64:
kudurmaki ne kudurma artık sabrım her an taşabilir:14:

Kiz geldim de yoksun hani
Topigin en siskosu da benim ha
Neyse basliyorum pazartesi artik
Ee gelseniz de sohbet etsek azcik
niyetinin iyi olmadığı pazartesi demenden belli

sağolun kızlar bugünde o patyalan dişininin yanındakide patlamış yani ön alt dişler geliyor.
maşallah kız bizimki anca kuru gürültü hergün kaşıkla vuruyorum tık yok:5:

gezmek iyi geldi ohhh sefamız olsun .

sebostoscum 6-7 saat gezince yorucu oluyor valla.
anacım nasıl izin verdi mert bizimkisi bi yerini yırttı valla ağzımdan burnumdan geldi sinir oldum anca dışarda:24:

yoruldum vala avm gezdik bir de açık alanda oturup birşeyler içtik çarpıldım :37:
kilolardan mı,bünye artık yaşlandı bilmem ama :50:
2 si birdendir karam:9:

:14::14::14: çok zor çokk

evet ya bir de foto çekip face attım herkes yorum yapmış tosun anne diye :14::14::14:
çok zoruma gitti çokk kanka 10 kilo var vermem gereken :8::8::8:
anacım niye bozuldun ha
hani etin sıkıydı hani belli etmiyodum anacım 78 kiloyu etinde ......sıkı olsa belli edersin hadi bacım rejime:8:
onlarda ayıp etmiş canım tosun annede ne.
yok yok etmemişler gerçeklerle yüzleştirmişler:27:

Var bizim komsu dogum kilolarini boyle vermis hala devam ediyor once bogazimi tutmayi deniycem bu da b plani
dene bacım az ye:27:

Bana da iste her goren iyi gordum seni diyo ama ben anliyorum tabi iri gordum seni demek istediklerini
Sisman olmak zor bacim
ahhhaaaa hahaahahhahhahahha koptum kız:52:

benim de ilk planım çikolataya hayır :113:
sonra fırsat buldukça en az haftada üç gün 1 saat koşubandında yürüyüş :8:
vee kek,börek,çörek,baklava yazarken bile elim titredi anacım :52: yok :50::50:
işte bende ıvır zıvıı çıkardım yoksa her öğünde 2 tabak yemek homini gırtlak:32:

çook zorr çookk bugünkü laflar tokat gibi çarptı yüzüme :41:
başkoyalım bu yola haftalık stres gibi tartılalım bak kız veriyor kiloları ya bizz :14::14:
nazar etme ne olur azye seninde olur:33:

Biz de yapariz bacim hele bu gazla
Ben de stresi kiskandim zaten
Pilavdan donenin kasigi kirilsin
Rejim yapcam diyip pilavli ornek veriyorum yalniz
anacım bunudamı kıskandın:1:

şimdi iç pilavda iyi giderdi ha:56:
havasından geçilmez şimdi zayıflamış yaa :21::21:
anacım bugün dışarda bi salına salına yürüdüm sanki podyum mankeniyim
sonra çocuklarla eşim fotoğrafımı çekti bakayım dedim güzel çıkmışmıyım diye işte o an yine gerçeklerle yüzleştim :14:şişkoyum anacım şişko

bayanstres

mert gezmeyi çok seviyor canım evde yaptığı huysuzlukları hiç yapmıyor.

akupunktur falan demişsin var mı öyle zayıflayan benim fırsatım olsa pilates güzel inceltiyor :8::8::8:
kesinlikle plates. ben birkaç yıldır düzensiz de olsa yapıyodum, doğumu bile kolaylaştırdıgını düşünüyorum. ama doğyumdan sonra 1 gün bile yapmadım. hem evde kendi kendine yapma imkanı da var ama tabi zaman bulabilene..

blis hoş geldin şekerimm :16::16::16:
hoş buldum canım. ya senin her dedğine katılıyorum galiba ben :) sen ne burcuydun?

çookk acıktım yaa seboşş :51::52::52::52:
ay acıktım demeyiiiinn.

ya aslında ben kilolarımla mutluyum eşim de öyle en azından öyle görünüyor :27::27:
sosyal baskı yok mu o zor bebem :49:

ya ben mutlu değilim ya. dar bi şey giyemiyorum. hiçbi giydiğimi yakıştırmıyorum. kendimi pelte gibi hissediyorum.
beni bu saatte boş içemediğim çaylar mahvetti. ha bunları söylerken hala çay içip yanında tatlı mı yiyorum, evet aynen öyle. bu durumda ben nasıl iflah olcam :S:S:S

Back
X