- 13 Aralık 2012
- 707
- 0
- 46
Amın ınsaallah canımcanım doğum günün kutlu olsun gerçekten güzel bi güne denk gelmiş
çok sevindim eylülün eski haline dönmesine şükür atlattınız allahım tekrarını yaşatmasın inşallah.
maşallah kuzuna demek ismini söylüyor bizimki çok genel şeyler söylüyor anne baba dede ananne gel gel git mama anladıklarım bunlar anlamadığım garip şeylede söylüyor sanırım dili dönmüyor daha.
çok güzel görünüyor afıyet olsunEki Görüntüle 772010
Eki Görüntüle 772011
karam senin tarifini yaptım güzel görünüyor bakalım tadıda güzelmi iftarda görücez.
3 su bardağı şekere 5 su bardağı suyduya şerbet çok sulu oldu sanki ama tabi tadamadığımdan bişey söyleyemiyotum şuam
teşekkürler tekrar tarif için![]()
tskler teyzesıgeçmiş olsun kuzuya. ne güzel ismini söylemesi, darısı başımıza
kahvaltıda yumurta sarısı veriyorum, ağzına yapışınca sevmiyo ıslatıyorum bişeylerle. pekmez vs.
püreyi baştan beri sevmedi oğlum tuzunu az yapıyorum yemeklerin yiyebileceği her yemekten yiyo bizimle.
eti çok seviyo elimle bölüp veriyorum. sanırım her bebek farklı püreli bişey verirsem tükürüyo
doğum günün kutlu olsun canım
bence çok sevımlı görünüyorlar kırmızılı sarılı yapsan karışık oda hoş olurAhanda çakma mini mouse![]()
amın canım cümlemızın evladınıEylülüme çok sevindimanası iyi baktı allahın izniyle iyileşti çok şükür
Allahım onları korusun
canım belkı patates kızartması rahatsız etmıstır mıdesını ıkı gün önce bmizde gezmeye gıtmısdık ortada Eylül süt ıcerken bır kadın sevdı maşallah da dedı ya eylul onun üstüne bır öksürükle kusmaya başladı oluk oluk sırtına kadar arabasının ıcı berbat oldu dışarıda ınsanlar görüyor nefısde çektiyor nazara gelıyor kuzucuklarımızaa canım bununla gecmıs olsunmerhabalar kızlar inşallah iyidir herkez
cumartesi günü dışardaydık biz oğlana mayo mayo bez falan aldık.baya bi alışveriş yaptık iftara evede yetişemedik ordan çık oraya gir derken.oğlanda çok mızmızdı o gün rezil olduk yani.araba koltuğunun siftahınıda üstüne kusarak yaptı.hemde öle böle değil baya bi kustu.o gün eve gelince 10.30 falan geldik.yemek yedir yatır falan.yarım saat sonra kalktı.tekrar kustu üstüne başını değiştirdim yeri falan sildim oğlanı temziledim babasına verdim hopp tekrar babasına kustu noldu anlamadım.öğlen yediği patates kızartmaları bile çıktı.çok çok kustu.sonrada hiçbişey yemeden uyudu 6-7 saat falan.kalktı az bişey emdi geri uyudu 3-4 saat.nasıl yorulmuşsa çocuk.çok şükür devam etmedi kusmaları.doktora götürücekt,m bugün.
neden oldu böle anlamadım üşüdümü gazımı vardı.
bu arada oğlanın sorununun ne olduğunu artık keisn çözdüm tek sorunumuz gaz bizim.dün ayağımda sallayım dedim.uyuyor gazı geliyor alttan pırt pırt çıkarıyor ağlayarak uykusunda çıkarınca geri uyuyor falan.baya bi sürdü bu böle.yani uykusunda gaz çıkarırken uyanıyor benim oğlan.ağrı flan yapıyo galiba.daha küçükken bile gaz çıkarırken uyanmazdı.belki zorlandığı için uyanıyordur şimdi.
Dün gece bızımde uykusuzluk maceramız var öyle ağladı hıc bırseye gelmedı oturduk ona ağladı kalktık ona ağladı karında tokdu tok olmasına rağmen az bırsey süt yapım dedım onunla uyduklar gribi olup gerı kalktı baya bır perısandık öyle ağladı damaklarına merhem sürdüm banamısın demedı bunun yanı sıra dualarımızda okudum bıraz sakınlesıyor gerı uyanıyor sonra Internet'ten gece uyumayın bebekler ıcın özel bır dua varmı dıye baktım ayet el kürsı fatıha fln dışında bır sayfada amme suresının 8,9,10ayetlerını okuyun dıye yazmışlar
Sızınlede paylaşım üstüne okuyup yada besıgne bır kağıda yazıp asabılırsınız denemek ısteyenler ıcın
Bismillahirrahmanirrahim.Ve cealna nevmeküm sübata ve cealnalleyli libasa veceelnannehara meaşa birahmetike ya erhamerrahim.
Mealıde
Amme suresinde geçer 8,9 ve 10 ncu ayetlerdir.Sizleri biz çifter çifter yarattık Uykunuzu bir dinlenme yaptık
Geceyi bir örtü yaptık
Bız faydasını gördük rabbımın ıznıyle