2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

asıl konuyu atlamışım gece beslenmesi demişsiniz kızlar. bizim uyku rutini şöyle oluştu banyo emme ve uyku.
banyo yaptırmasam bile gece uykusuna emmeden geçmesi çok zor. aslında akşam bizimle güzel doyuruyo karnını.
hatta gündüz bile emince sakinleşip uyuyo bazen yoksa uykusu olduğu halde oyun yapmaya çalışıyor.
gece de 1-2 defa uyanıp emiyo her defasında emzirmemeye çalışıyorum ama illa meme isterse çare yok.
bu gece beslenmesi kısır döngü emip uyuduğu için çişi gelip uyanıyo bence sonra uyanınca bi daha emiyo. 2 saat sonra bi daha çiş:37:
bi de ahmetle sarılıp uyuyoruz uyuyunca yatagına alıyorum, ben alıştırdım yatagına bırakınca uyurdu.
biraz adem güneşten etkilendim.
hem sarılmayı hem gece emmesini düzeltmek istiyorum uğraşınca 1 haftada olur ama diş dönemi diye erteledim, şimdi 2 hafta tatil var düzen olmayınca olmaz, sonra da bakıcıya alışma vs. ertelenmek zorunda.
bi yandan da sarılıp uyutmak düzeltilcek bişey değil diye düşünüyorum.
böyleyken böyle:23:

kızlar pat diye daldım walla su meshur sekerpare tarlfi nerde kacıncı sayfada bırı bana anlatsın sabah yapıcam umarım bırı okur ve cevap yazar
bıde püf noktası olarak serbetı sıcak kendısı sogukmu olacak üzerıne koydugumuz kuru yemısler haslanıptamı koyulacak bende cevız ve badem var
son sahurumuz hepınıze sımdıden iyi bayramlar optum hepınızı mınık yavrularınızıda

kızlar pat diye daldım walla su meshur sekerpare tarlfi nerde kacıncı sayfada bırı bana anlatsın sabah yapıcam umarım bırı okur ve cevap yazar
bıde püf noktası olarak serbetı sıcak kendısı sogukmu olacak üzerıne koydugumuz kuru yemısler haslanıptamı koyulacak bende cevız ve badem var
son sahurumuz hepınıze sımdıden iyi bayramlar optum hepınızı mınık yavrularınızıda

Bende pat dıye cevap vereyım:9: aynı nıyetle gırdım aramak ıcın benım bır tarıfım :56:var aslında ama elıf öyle anlattıkı bırde karamın tahrifini deneyım dedım güzelde görünüyorlardı bulunca sanada söylerım

Pastacı karamdan tarif
Önce şerbeti yapacaksın
Şerbet tarifi
5 su bardagı su 3 şu bardagı şeker
1,2 damla limon suyu damlat
Şerbet sogumaya bırakılacak
Şekerparenin pare tarifi :))
3 yumurta
1 paket margarin
3 fincan toz şeker
2 fincan irmik
1 kabartma tozu
1 pk vanilya
Alabildigine un yumusacık hanur elde edene kadar eline yapılmayacak kadar
Margarini mikrodalgada yumuşatıyom iyice sen güneşe koy mikrodalga yoksa
Sonra hepsini karıştır en son da yavaş yavaş unu koy
Yuvarlak yap ortasına fındık iyice bastır çünkü çıkar
At fırına şekerpare sıcak şerbet sogukken buluştur ikisini
Ahanda sana pare afiyet olsun yap fotosunu at

KIZLAR karam tarifi vereli baya oldu ondan bulamamışlsınızdır ben olandan fırsat bulup anca yapabildim.

şerbeti çok geliyo bence 2 bardak şekere 3.5 bardak su daha iyi.zaten karam şerbeti böle yapıp hepsini dökmüyormuş.yazmayı unutunca ben hepsini koydum çok şekerli oldu ama gayet güzeldi yinede.

bende ceviz vardı onla yaptım ama badem yada en güzei fınfıkla oluyo şekepare.

haşlamıyoruz arzucum kuruyemişleri

inşallah görürsün mesajı

herkese iyi bayramlar kızlar.
oğluma bi tane kot aldım içine tişört bile almadım çorapları hep lekeli alışverişe çıkmaya fırsat olmadı. neyse bayramda harçlık toplarsa onlarla alırız:9:
marji iyi yolculuklar canım
karam ve eliföykü evde yapıcaksınız bayramı size de iyi bayramlar, kapınızı çalan çok olsun. bebekli insana iyi bi dua olmadı mı bu. gönlünüze göre olsun ozaman:1:
bizim de 6 saatlik yolumuz var ne zaman yola çıksak bilemedik güya bu akşam çıkıcaktık sabaha kaldı.

evet canım evdeyiz genelde kapımızı çocuklar bile çalmıyo bayramlarda biz küçük olduumuzdan hep biz gidiyoruz biyerlere.
sanada hayırlı yolculuklar

ben yine yalnızım eşim bu sabah gitti yarın sabah gelicek bayram mesaisi yamzışlar.sözde o kaana bakıcak bende temzilik yapıcaktım.neyse yarın gelenim gidenim olmaz yarın yaparım yapacaklarımı.tatlımı dolmamaı annem yaptı zaten.

eliföykücüm cok saol bebısım yapmıcaktım gorunce msjını yapıyorum sımdı aksam kvlere gıdıcez onlara goturucem bayramdan sonra gorusuruz umarım hayırlı bayramlar (telden gırıyorum zor oluyo yazmak nette sorun var)

fıncanlar kahve fıncanımı?bıde sekerle yumurtayı ılk az cırpıyomuyuz
saol cnm ıyıyız kosusturmaca ıste sızde ıyısınızdır ınsallah

fıncanlar kahve fıncanımı?bıde sekerle yumurtayı ılk az cırpıyomuyuz
saol cnm ıyıyız kosusturmaca ıste sızde ıyısınızdır ınsallah

kahve fincanı
çırpmıyoruz ölece karıştırıyoruz
çoktan yapmışsındır gerçi oğlandan bakamadım.
sanada hayırlı bayramlar şimdiden
bizde iyiyiz şükür

Merhabalar
Iyisiniz umarim kızlar:3:
Oruc rehaveti is guc derken topigi ihmal ettim:17:
Ramazandan dolayi ahmetin uyku saatleride iyice abuklasti bakalim bayramdan sonra toparlayabilecekmiyim:44: su saat olmus hala uyanik sallarken yaziyorum cepen

Bugun basimiza talihsiz bir olay geldi
Sabah ahmetin ustune 1 fincan sicak cay dokuldu
Herkese olsa bana olmaz diyordum:14:cunku asiri dikkatliydim bu konularda ama oldu sol yani kafadan bacaga yandi kipkirmizi olfu yavrum:2:kaptigim gibi dr a goturdum hafif yanik cogu bolgesi dedi pomat verdi yara yerleri mikrop kapmasin diye kulagi hep su topladi pstladi felan sikintili bi gundu yani kisacasi:14: Allaha sukrediyorum yuzune gelmedi en azindan Allah sebi subyanlarin cumlesini korusun:43:

Esas topige girme sebebim bayramlasmakti dertlestim once:29:
hepinizin ramazan bayrami mubarek olsun ALLAH yapilan ibadetlerimizi kabul etsin insallah:16:
gorusmek dilegiyle:kkk:

Herkese olsa bana olmaz diyordum:14:cunku asiri dikkatliydim bu konularda ama oldu sol yani kafadan bacaga yandi kipkirmizi olfu yavrum:2:kaptigim gibi dr a goturdum hafif yanik cogu bolgesi dedi pomat verdi yara yerleri mikrop kapmasin diye kulagi hep su topladi pstladi felan sikintili bi gundu yani kisacasi:14: Allaha sukrediyorum yuzune gelmedi en azindan Allah sebi subyanlarin cumlesini korusun:43:

aykıyamam cnm geçmiş olsun ya rabbim şifa versin:5::5:peki ağlıyprmu nasıl dayanıyor acısına:14:

$b0.webp :54::54::54::54::54::54::54:

Merhabalar
Iyisiniz umarim kızlar:3:
Oruc rehaveti is guc derken topigi ihmal ettim:17:
Ramazandan dolayi ahmetin uyku saatleride iyice abuklasti bakalim bayramdan sonra toparlayabilecekmiyim:44: su saat olmus hala uyanik sallarken yaziyorum cepen

merhaba canım evet bayadır yoktun merak ettim.valla bizim düzenimizde bazen iyi bazen kötü.dışarı falan çıkarsak bozuluyo.

canım benim yaaa çok geçmiş olsun.kuzucuk nasılda korkmuştur allah esirgesin daha kötüsünden.canı yanıyodur bilirim yanığı rahatlatıcı bi krem verseydi doktor.kuzum ya çok üzüldüm allahım korusun bütün bebeklerimizi.ama kaza işte en olmaz dediğin şey bile gelebiliyo insanın başına.

Esas topige girme sebebim bayramlasmakti dertlestim once:29:
hepinizin ramazan bayrami mubarek olsun ALLAH yapilan ibadetlerimizi kabul etsin insallah:16:
gorusmek dilegiyle:kkk:

seninde bayramın mübarek olsun canım görüşürüz bayram sonrası inşallah.

hayırlı bayramlar canım

çok gecmıs olsun cnmbnm cok dıkkatlı olmamız gerek rabbm korusun yavrularmızı

Back
X