Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canlarım eylül yada ekimde doğum yapacak annelerimiz bebeklerimizin cinsiyetlerini öğrenebildinizmi ben bugün tam 13 haftalığım:))
dün gördüm canım cinsiyetini oğluşum olacak inş. bacaklarını açmış annesine babasına kendini gösterdi.
çok sevindim canım allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin senin kaç haftalık
allah razı olsun canım. rabbim herkeze sağlıkla kavuştursun bebişlerini. 14 haftalığız bu hafta
canlarım eylül yada ekimde doğum yapacak annelerimiz bebeklerimizin cinsiyetlerini öğrenebildinizmi ben bugün tam 13 haftalığım:))
canım 14 haftalık mısın cinsiyeti öğrendin sanırım bende 14 haftalığım çok merak ediyorum girsem öğrenirmiyim acaba cevabını bekliyorum
canım 14 haftalık mısın cinsiyeti öğrendin sanırım bende 14 haftalığım çok merak ediyorum girsem öğrenirmiyim acaba cevabını bekliyorum
bende suan 13+4 oldumm 12 +1de doktor kıza benzer dedi 1ay snra kesin belli olur dedi.
13+5teyim doktor kıza benziyor dedi.. 2 hafta sonra gıtcem kesınlesır o zaman.ruyamda hep erkek goruyordum, erkek diye bekledım ama doktor kız dedı.saglıklı olsun da artık kızım dıye seveyım onu..:)![]()
şanslısınız en azından söylemişler yarı ihtimallede olsa ben beklemedeyim vallahi dayanamayacam başka doktora gidecem:))benim gittiğim doktor çok gelenekçi bide hastanenin yönetim kurul başkanı acayip yağni:)) birde kızlar ikili test sonuçlarınız kaç günde çıktı şuan 10 gün oldu benim
canlarım biraz önce hastaneden aradılar çok şükür ikili testim temiz çıkmışş:)))) mutluyum
kızlar ben de yarın gideceğim. 12+5 olacağım yarın. inşallah yarın gösterir de öğrenebiliriz cinsiyetini :))) ikili tarama testi de yapılacak, umarım çifte mutluluk yaşarım her şeyin yolunda gitmesiyle..
herkese sevgiler.
canlarım dayanamadım bebişin cinsiyetini öğrenmeye gittim bugün ama malesef pozisyonu uygun değildi göremedik artık 17 haftalıkta inşallah 13+5 günlüğüm oysaki(
Benimde muhtemel doğum tarihi 03/10/2012 . İkili testte kıza benzediğini söylediler. İnşallah doğru görmüşlerdir :)![]()