2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

bende sıkıntıdaN oturdum saç, makyaj şekillerine baktım.gelinlik modellerine baktım..bu kadar hevesleniyoruz ama inan erkekler bizim kadar hayal etmiyorlardır bile:) birde heves ediyoruz ya allahım inş. herşey yolunda gider hepimiz için ..:)

180:)))

bende sıkıntıdaN oturdum saç, makyaj şekillerine baktım.gelinlik modellerine baktım..bu kadar hevesleniyoruz ama inan erkekler bizim kadar hayal etmiyorlardır bile:) birde heves ediyoruz ya allahım inş. herşey yolunda gider hepimiz için ..:)

180:)))

hahaha aynen ole tatlim bende SIKINTIDAN sac makyaj gelinlik dugun mekanlari falan filan mobilya ama gel gorki nisanlim is yogunlugundan dolayii hic dusunemiyo bile bazen hayal ediyo onada sukur :) tek dedigi sey bana guzel yemekler yap ac birakma beni :)

hahaha aynen ole tatlim bende SIKINTIDAN sac makyaj gelinlik dugun mekanlari falan filan mobilya ama gel gorki nisanlim is yogunlugundan dolayii hic dusunemiyo bile bazen hayal ediyo onada sukur :) tek dedigi sey bana guzel yemekler yap ac birakma beni :)

ahaha bende geçen gittiğim düğünde gelin arabasını çok beğenmiştim, oda söz bende böyle çok güzel bir araba hazırlayacağım dedi..hayali gelin arabası puahahha :)

ya işte bizim şöyle bir sorunumuz var,işlerimizin aynı şehirde olmaması dolayısıyla ve de benim tayin gibi bir durumum olmadığı için(ancak kadro bulup gitmem lazım) haftanın belirli günleri görüşebileceğiz en az 2 3 sene :( herkes evlenince daha zor olur diyor ama hayırlısı kaderde bu da varsa katlanırız...
bu arada ben pazar günlerini hiç sevmem, nedense ertessi gün koşuşturmaca olacaği için heralde bir kasvet çöker üstüme...

ben de pazarları sevmıyorum canım yaa sabah kalkar kalkmaz yarın ıs var bugun hemen gececek dıye dusunuyorum sankı hafta pazardan baslıyor :1:

ben de pazarları sevmıyorum canım yaa sabah kalkar kalkmaz yarın ıs var bugun hemen gececek dıye dusunuyorum sankı hafta pazardan baslıyor :1:

banada sıkıntı basıyor, annemler 2 güne kadar tatile gidiyor, sevdiceğimde yok :( yalnızlığı hiç sevmiyorum, arkadaşlarımın çoğu da tatilde ve bir yandan ders çalışmam lazım afakanlar basıyor bana :18:

banada sıkıntı basıyor, annemler 2 güne kadar tatile gidiyor, sevdiceğimde yok :( yalnızlığı hiç sevmiyorum, arkadaşlarımın çoğu da tatilde ve bir yandan ders çalışmam lazım afakanlar basıyor bana :18:

Bugünler de geçecek Allahın izniyle ve inşallah sıkıntısız huzurlu ve bol mutlu günlere ereceksin tatlım o yüzden şimdilik idare edeliiimm :34::93:

yalnız şu takvimimizin altındaki "1 year" muhabbeti rahatsız ediyor çok yaa 4 gün geçiverse de aylara düşsek artık :97::97::97:

Back
X