- Konu Sahibi rashabahar
Kızlaarrrr ayyyy saat 12 yi geçmişşş farketmemısım hııccc yaaao zamaaannn sooonnn 180
![]()
yehuuuuuuuuuuuuuuuuuu @180 hoppaaaaaaa kizlar boyle devam edersekkkkkkkk kolay devircez bu safagii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlaarrrr ayyyy saat 12 yi geçmişşş farketmemısım hııccc yaaao zamaaannn sooonnn 180
![]()
6 gün nasıl gectı anlamadık o da gecer dımı tatlıımmmmm![]()
gecer be tatim 4 gun nedirkii pehhhh :) kac seneleri aylari devirdikde omu gecmicek
çok haklısın tatlışımilk kim evlenecek şimdi kızlar
![]()
en hayırlısı neyse o zaman olsun canlarım benım... Ben yıne erkenden yatıyorum uyku geldı yıneeeeeeHerkese hayırlı geceler öpüyorum çok rüyalarınızda kocişlerinizi görün inşallaahhhh
ßß
iyi geceler tatlım rüyanda düğününü gör :)))
günaydın kızlarrr ben geldimmmmmmnişanlımın yanındayıdmm nete gırmek aklıma bıle gelmedııı
acıkcasııı ee ne var ne yokkk bakalımmm sizlerdeee???
:85::85: ayy canım yaa rüyamda gördüm düğünü de görmez olaydım cok kotu bır ruyaydı (hayırdır inşallah)rüyamda düğünümüz olacak ama olmuyor bir türlü her akşam erteleniyor geçen akşam da buna benzer bir rüya görmüştüm. Sonra en sonunda düğünümüz oluyor ama çok baştan savma salakça bir düğüünn... Buraka diyorum ki artık hep yanındayım zaman kısıtlamamız yok falan diyorum cok mutluyum falan ama o pek mutlu degıl evet dıyor sadece ve en sonunda ben gıdıcem sımdı dıyor nereye dıyorum bırısıyle bırlıkte olucam bunları bılmen lazım falan dıyorrr...
ayy kızlar sabahı zor yaptım inan ki nerden çıktı şimdi bu rüya yaaaaaaaa bütün gün aklımdan çıkmaz şimdii
![]()
tabiki aramıza hoşgeldin ne zaman düğün?hazırlıklar başladı mı ?
tatlimmm hosgeldinn aramizaaaaa ne zaman dugun hazirliklar ne asamada ?
hoşgeldin canım topikimizee![]()
günaydın kızlarrr ben geldimmmmmmnişanlımın yanındayıdmm nete gırmek aklıma bıle gelmedııı
acıkcasııı ee ne var ne yokkk bakalımmm sizlerdeee???
tatlimm gunaydinnn kabus gormusun bebisimmm senin poposunn acik kalmis bence:)))))))))))))))))))))) takma kafana sakinnnn hahaha:))![]()
hoşbuldukkk canımmmm :76:![]()
öncelikle hayırlısını diliyorum hakkınızda canım benımama sen de benden once evlenıceksın ben yapayalnız kalıcam burda yahuuu
![]()
günaydınn canımm sağol cnmm herşeyin hayrlısı olsun dediğin gibi senin düğün ne zamn canımm![]()