2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

hiçbirşey belli olmaz tatlım, biz kafamızda tarihi belirledik ancak aksilik olabilir, işler iyi gitmeyebilir o yüzden tarih konusunda ben net konuşamam şimdilik ...

çok haklısın tatlışım :1: ilk kim evlenecek şimdi kızlar :34:

valla tatlim simdi benim 19 mayis olarak gorunuyor ama kir dugunu olacagi icin belkide olmaz ama bu havalar bir tuhaf istanbulda .temmuza girdik hala yagmur firtina var. yani eger kir dugunu olmazsa 19 mayis eger olurda hava durumuna gore degisicekkkk haziranda olabilir temmuzda ramazana girmeden

en hayırlısı neyse o zaman olsun canlarım benım... Ben yıne erkenden yatıyorum uyku geldı yıneeeeee :61: Herkese hayırlı geceler öpüyorum çok rüyalarınızda kocişlerinizi görün inşallaahhhh :69: ßß

en hayırlısı neyse o zaman olsun canlarım benım... Ben yıne erkenden yatıyorum uyku geldı yıneeeeee :61: Herkese hayırlı geceler öpüyorum çok rüyalarınızda kocişlerinizi görün inşallaahhhh :69: ßß

saol tatlim yarin gorusurzz iiyii uykuslar sanaaaaa

Son düzenleme:
iyi geceler tatlım rüyanda düğününü gör :)))

:85::85: ayy canım yaa rüyamda gördüm düğünü de görmez olaydım cok kotu bır ruyaydı (hayırdır inşallah) :59: rüyamda düğünümüz olacak ama olmuyor bir türlü her akşam erteleniyor geçen akşam da buna benzer bir rüya görmüştüm. Sonra en sonunda düğünümüz oluyor ama çok baştan savma salakça bir düğüünn... Buraka diyorum ki artık hep yanındayım zaman kısıtlamamız yok falan diyorum cok mutluyum falan ama o pek mutlu degıl evet dıyor sadece ve en sonunda ben gıdıcem sımdı dıyor nereye dıyorum bırısıyle bırlıkte olucam bunları bılmen lazım falan dıyorrr... :14::14: ayy kızlar sabahı zor yaptım inan ki nerden çıktı şimdi bu rüya yaaaaaaaa bütün gün aklımdan çıkmaz şimdii :14::14::14:

günaydın kızlarrr ben geldimmmmmm:64: nişanlımın yanındayıdmm nete gırmek aklıma bıle gelmedııı :1:acıkcasııı ee ne var ne yokkk bakalımmm sizlerdeee???

günaydın kızlarrr ben geldimmmmmm:64: nişanlımın yanındayıdmm nete gırmek aklıma bıle gelmedııı :1:acıkcasııı ee ne var ne yokkk bakalımmm sizlerdeee???

GUNAYDIN tatlimm yani insanin nisanlisini yanindayken ne isi var internettte:)) kocisine zaman ayricaksin tabikii ..valla ne olsunnn cerencim safak sayiyoruz bu yilin hizli gecmesi icin dua ediyoruz :)) kocisler calisma para kazanma derdinde biz kizlarda hayallerin pesinde ay gelinligim nasil olcak ay sole bole derken :)) evlenicez sonunda inssallahh

:85::85: ayy canım yaa rüyamda gördüm düğünü de görmez olaydım cok kotu bır ruyaydı (hayırdır inşallah) :59: rüyamda düğünümüz olacak ama olmuyor bir türlü her akşam erteleniyor geçen akşam da buna benzer bir rüya görmüştüm. Sonra en sonunda düğünümüz oluyor ama çok baştan savma salakça bir düğüünn... Buraka diyorum ki artık hep yanındayım zaman kısıtlamamız yok falan diyorum cok mutluyum falan ama o pek mutlu degıl evet dıyor sadece ve en sonunda ben gıdıcem sımdı dıyor nereye dıyorum bırısıyle bırlıkte olucam bunları bılmen lazım falan dıyorrr... :14::14: ayy kızlar sabahı zor yaptım inan ki nerden çıktı şimdi bu rüya yaaaaaaaa bütün gün aklımdan çıkmaz şimdii :14::14::14:

tatlimm gunaydinnn kabus gormusun bebisimmm senin poposunn acik kalmis bence:)))))))))))))))))))))) takma kafana sakinnnn hahaha:)):emir_bebek:

tabiki aramıza hoşgeldin ne zaman düğün?hazırlıklar başladı mı ?

tatlimmm hosgeldinn aramizaaaaa ne zaman dugun hazirliklar ne asamada ?

hoşbuldukkkk cnmm düğün tarihi net değil ama haziran ayında düşünüyoruz inş hazırlılar çok fazla olmadı daha amaa aldık bişiler yavaş yavaş almaya başlıyoruz cnm sizin düğün tarihiniz düğün mekanınız bellimi cnmm :21:

hoşgeldin canım topikimizee :71:

hoşbuldukkk canımmmm :76::71:

aşkın yanındayken aklına gelmez tabıkı tatlımmm en guzel dakıkalar o dakıkalar ınsan hıc gecmesın ıstıyor ama az kaldı cok az kaldıııı :34:

hoşbuldukkk canımmmm :76::71:[/QUOTE]

öncelikle hayırlısını diliyorum hakkınızda canım benım :34: ama sen de benden once evlenıceksın ben yapayalnız kalıcam burda yahuuu :9:

öncelikle hayırlısını diliyorum hakkınızda canım benım :34: ama sen de benden once evlenıceksın ben yapayalnız kalıcam burda yahuuu :9:

günaydınn canımm sağol cnmm herşeyin hayrlısı olsun dediğin gibi senin düğün ne zamn canımm:54:[/QUOTE]

benim düğün 7 temmuzda canım ınsallah bır aksılık cıkmazsa :97:

benim ddugunde 19 mayis tarihine karar verdik mekan olarak anadolu yakasi yada avrupa yakasinda kir dugunu yapmayis dusunuyoruz ama bu sene havalar cok dengesiz temmuz ayina girdik hava kapali seneye de bole olursa ya ertelicez yada kir dugununden vazgecicez:(

Back
X