2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

işte her kuaför gösterdiğiniz saçı yapamıyor ne yazıkki, ama eminsen dene bu saç güzelmiş hakikaten...
ben geçen at kuyruğu yaptırayım demiştim, gayet doğal olsun dedim, gitti çok kadınsı bir saç yaptı, ee postişide takmayınca saç hiç güzel durmadı bende vazgeçtim açtım tekrar saçımı...

buarada baharcım sağlık ihmale gelmez..o yüzden hemen yarın randevu al git bence

valla tatlım kımseyı bu konuda dınlemedım ama senı dınleyecegım söz :)) tesekkur ederım dusundugun ıcın ayrıca...

bızım burda kuaforlere pek guven olmaz kı ya.. hıcbır zaman yaptıkları sacı ya da makyajı begenmemısımdır zaten o yuzden bu sefer de oyle olsun ıstemıyoruummm :(( nişanlıcıgım benı guzrl gorsun o akşam ıstıyorum.. pudra rengi düz bir abiye giyeceğim üzerinde yuvarlak lazer kesimleri var ve straplez kısmı da gri taşlı falan.. kararsızım cok yaa :((

evinde düzleştiricin varsa,saçlarını onla döndüre döndüre kıvır, üstüne sprey sık, saçının en üstünede hafif krepe at denenmiş ve gerek görülmedikçe kuaföre gidilmemektedir, tecrübeyle sabittir :):34:

evinde düzleştiricin varsa,saçlarını onla döndüre döndüre kıvır, üstüne sprey sık, saçının en üstünede hafif krepe at denenmiş ve gerek görülmedikçe kuaföre gidilmemektedir, tecrübeyle sabittir :):34:

bunu dusunebılırım tatlım gerçekten :))) o akşam güzel olursam fotomu koyarım tatlım siz de yorum yaparsınız olur muu :))

banada ole geldi kizlar safak ayda ayami saysak napsakki :) gonderdigim sac modeli tarzinda yaparsan guzel olur tatlimm.. kendinde yapardim duzlestirici ilee cok guzel olursun resimde koyarsan bizde beyeniriz bebis

ben hergun burdayim bebisimmmmmmm sohbete devmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm herzamnn her heycanimizi burada paylasicazzzzzzzzzzzzzzzzzzz iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr muck

günaydınn canlarr:)))sohbetlerınıze pek katılamasamda bılgi sahıbı oluyorum okuyup.hala yol yorgunlugum geçmedıı uykuu herseyın üstünde oluyooo :)))nasılsınız bakalımm bugunn????

gunaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn tatlislarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...cerencim iyilik tatlim yeni kalktim :))))))))))))) senden nbr napiyosunn ...diger tatliislarim sizler naslsinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz off ramazan yaklasioo

Back
X