- Konu Sahibi rashabahar
benimde ayni tatlim iyimmm iste aynii safak sayiyom :))))) haayallerr falan derken zaman gecio
ayneeennn tatlım geçiyo gunler hızla :)) yarım saat sonra seneye bu akşam kına gecem olacakkkk

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde ayni tatlim iyimmm iste aynii safak sayiyom :))))) haayallerr falan derken zaman gecio
işte her kuaför gösterdiğiniz saçı yapamıyor ne yazıkki, ama eminsen dene bu saç güzelmiş hakikaten...
ben geçen at kuyruğu yaptırayım demiştim, gayet doğal olsun dedim, gitti çok kadınsı bir saç yaptı, ee postişide takmayınca saç hiç güzel durmadı bende vazgeçtim açtım tekrar saçımı...
buarada baharcım sağlık ihmale gelmez..o yüzden hemen yarın randevu al git bence
kızlar böyle şafak saya saya acaba dahamı kafayı takıyoruz acaba ya ben onu düşünmeye başladım :S
kızlar böyle şafak saya saya acaba dahamı kafayı takıyoruz acaba ya ben onu düşünmeye başladım :S
evinde düzleştiricin varsa,saçlarını onla döndüre döndüre kıvır, üstüne sprey sık, saçının en üstünede hafif krepe at denenmiş ve gerek görülmedikçe kuaföre gidilmemektedir, tecrübeyle sabittir :)![]()
ebrum hakkaten aylık sayalım ya geçmiyor zaman, ben askerdeyken son zamanlarda saymıştım yoksa geçmiodu...
o zaman 154 mi desek ben su zamana kadar aylik saydimm aylikken daha cok sasiriyodumm vovv zaman nasilda gecmis diye olemi yapsak kizlar
piki o zaman kızlarrr son 5 ay kala deriz madem ama burdan kopmak yok tamam mı![]()
![]()
ask olsunnnnnnnnnnnnnnnnn ne kopmasi tatlim yaaaaaaaaaaaaaaaaaa