2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

bir biyolog olarak olayın sadece hormonsal olduğunu o dönemlerde devamlı ağlamak istediğimi söyleyebilirm,nedenini bilsemde hiçbir çare bulamıyorum ühüüü:(
bizde tek alyans aldık ya biz ikimizde gösterişe çok önem verdiğimizden, taşlı ve kalın bir alyans aldık, ancak ben evdede kullanacağımı hiç düşünmedim, iş yaparken, deney yaparken fln çıkarıyorum...çok seviyorum ama kullanışlı değil, bizde evlendikten sonra ince bir tane aalmaya kara verdik onu herzaman takıp,özel günlerde bunu takacağız diye düşündük bakalım ne olur

benimkiside kalin tatlim kalinlar cok hosuma gidiyo ayri ayri almaktansa bi tane alalim dedik hep oonu kullanalim tabi dedign dogru deney falan yaparken cikarmak zorundasin bende o sorun olmadigi icin :)) kullanabiliyorumm resim koyabilirmisin peki ?

benimkiside kalin tatlim kalinlar cok hosuma gidiyo ayri ayri almaktansa bi tane alalim dedik hep oonu kullanalim tabi dedign dogru deney falan yaparken cikarmak zorundasin bende o sorun olmadigi icin :)) kullanabiliyorumm resim koyabilirmisin peki ?

bende parmaklarım uzun olduğu için kalın olması hoşuma gidiyor :)
tatlım bir böyle foto buldum parmağımda çekilmiş çok yakın foto bulamadım
sende seninkini eklersen sevinirim

Eklentiler

• $Fotoğraf0051.webp
    $Fotoğraf0051.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 22
bende parmaklarım uzun olduğu için kalın olması hoşuma gidiyor :)
tatlım bir böyle foto buldum parmağımda çekilmiş çok yakın foto bulamadım
sende seninkini eklersen sevinirim

cok beyendimm tatlimm beyazi seviyorum benimkilerde beyaz..sari almak istemedim tektasimla uyumlu olsun diye beyaz aldim

cok beyendimm tatlimm beyazi seviyorum benimkilerde beyaz..sari almak istemedim tektasimla uyumlu olsun diye beyaz aldim
saol tatlım sizinkilerde çok güzelmiş, ben hep çift renk almayı istiyordum aslında ama nişanlım çok beğenmişti bende bisürü baktım ve dön dolaş ona geldim.taşıda içten yapıldığı için çok zor düşermş...buarada tek taşımız aynı model seninle düz değil benimkide çapraz modellerden :)
allah ağız tadıyla kullanmak nasip etsin,ben ince alırsam bombeli ve çift renk yüzük alıcam buarada en azından altın birşey taktığımda da uyumlu olur,mesela altın takamıyorum(gerçi çokta taktığım söylenemezde :)

saol tatlım sizinkilerde çok güzelmiş, ben hep çift renk almayı istiyordum aslında ama nişanlım çok beğenmişti bende bisürü baktım ve dön dolaş ona geldim.taşıda içten yapıldığı için çok zor düşermş...buarada tek taşımız aynı model seninle düz değil benimkide çapraz modellerden :)
allah ağız tadıyla kullanmak nasip etsin,ben ince alırsam bombeli ve çift renk yüzük alıcam buarada en azından altın birşey taktığımda da uyumlu olur,mesela altın takamıyorum(gerçi çokta taktığım söylenemezde :)

duzleri sevmiyorum tektasda cok dik duruyor ama capraz modeller daha bi kibar gibi geliyo bana..bende sari altin kullanmadigim icin dedim beyaz olsun herseye uyar dedim sariyla aram yok biraz:) setimide beyaz almayi dusunuyorum.. beyaz altin seviorum..amin insallah cumlemizi agiz tadiyla kullanmak nasip eder canimm ;)

duzleri sevmiyorum tektasda cok dik duruyor ama capraz modeller daha bi kibar gibi geliyo bana..bende sari altin kullanmadigim icin dedim beyaz olsun herseye uyar dedim sariyla aram yok biraz:) setimide beyaz almayi dusunuyorum.. beyaz altin seviorum..amin insallah cumlemizi agiz tadiyla kullanmak nasip eder canimm ;)

bende zaten düz ve koyu sarı olanları hiç sevmiyorum..birde altın tektaşları alıyorlar çok büyük hani hoş durmuyor..
nişanımdan önce zaten kayınvalideme belirtmiştim alttan alta ben bilezik takmam,sadece yatırım olsun diye kullanırım diye, neyse ki çok hoş bir bileklik almıştı sarı-beyaz karışımı kendiside çok zevkli hakikaten devamlı takıyorum onu mesela...bende seti beyaz istiyorum kesinlikle sarıyı sevmiyorum aynen

günaydınnn kıslarrr:))))baktımda konusmalarınızaa ve alyanslarınıza cokk hosmuss.benım sarı ama acıkk göze batmıyoo motifli cokk hosuma gitmiştii alırkenn.:))

merhabalar arkadaslar bende aranıza yenı katılmaktayım ve bende sözluyum 2012 gelinlerinden olacagim bende:) biz sozlumle evimizin tadilatlarını bıtırmekle ugrasıyoruz ve daha sonra evin içini düzmeye başlayacagız yavastan ve içimize sinerek :)

merhabalar arkadaslar bende aranıza yenı katılmaktayım ve bende sözluyum 2012 gelinlerinden olacagim bende:) biz sozlumle evimizin tadilatlarını bıtırmekle ugrasıyoruz ve daha sonra evin içini düzmeye başlayacagız yavastan ve içimize sinerek :)

hosgeldin tatlim aramizaa ALLAH BIR OMUR BOYU huzur ve mutlulukla oturmayi nasip etsin tatlimm...cok guzel simdiden baslamaniz yawas yawas icinize sinerek daha guzel olur.2012 hangi ayda dugun ve mekan bellimi ?

Back
X