2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

Merhaba kızlar:)Kızlar sız evlilik hazırlıklarına ne zaman basladınız? Bana bıraz bılgı verırmısınız

Merhaba kızlar:)Kızlar sız evlilik hazırlıklarına ne zaman basladınız? Bana bıraz bılgı verırmısınız
Merhaba :) ben ilk çeyizlerimi geçen sene nisan da almıştım sanırım çeyiz hazırlıklarına o zmn başladım yani. Ancak çeyiz dışında evlilik hazırlıklarına nikah-düğün yeri,gelinlik, mobilya vb. 1-1,5 ay oldu..
yanii hemen hemen 6-7 ay öncesinden yavaş yavaş başlarsan hazırlıklarına senin için daha kolay olur. tabii zaman yoksa 1-2 ay içinde de düğün olur hiç dert değil :))))))

sozlendikden sonra basladim ben hazirliklara .. 26 eylul 2010 da sozlendim :) sonra yaws yaws herseyimi almaya basladimm.. cok dugune yakin alarak kendimi SIKISTIrmak istemedigim icin basladim herseyimi almaya dugunume 4 ay kaldi herseyimi hemen hemen bitti gibi ..

selam kizlar naislsinizzzzzz:) cok guzel disarda kar yagiyoooorrr biraz yurusuyuse ciktimm kardan kiz oldum geldimm :) heryerimm bembyeazzz harika yaa:) ee nasilsiniz ne var ne yok bakalim yeni gelen arkadaslar hosgeldinizzz hakkinizda herseyin hayirlisi olur insallahh..

selammm canimmm... cok tesekkur ederizz.. bu topige giripp biseyler yazdigin icin cok tesekkur ederizz... allah mutlulugunuzu daim etsin.... inss bizede 7.ay oldu demeye nasip olur.... alllahin izniylee o gunleri ins bizde gorururuzz:)) destegin icin cok saoll

bizede nasip etsin allah o günleri hayırlısıyla...
bizde size ömür boyu mutluluklar dileriz

görürsünz görürsünz cabuk gecıyo valla zaman cok tşk ederım dualarınz için

her zaman yolu bilen birine sormak gerekir mesela ilk sorumu sorayım :)) 4 tane nevresim takımım var acaba kaç tane yeterli olur?birde günlük yemek takımı aldınz mı acaba benim günlük takımım yok,bir kere bir yerde görmüştüm 6 kişilik takım 60 tl civarındaydı alsam mı acaba denk gelince yoksa gerek olmaz mı??

çok mu soru sordum :1:

2 tane nevresım takımı bıle yeter ınan fazla bişey alma benım 30 civarı nevresım takımım var 3-5 tanesı danteli olanlardan biirsinz her genc kızın ceyızınde olması gerekıyomus diye annem yaptırdı bende gözüm aç o zamanlar linensten aldıkca aldım kardesıme verdım derken 30 tane kaldı elımde cogunu kaldrdım dısarda 5 tanesı duruyo mısafır için vs vs sakın faza alma bak yer bulmakta sorun odu bende evın her tarafı dolap bi görsen..günük 12 kısılık yemek takımım var günlük lazım evet alırsan iyi olur mısafırlık olanı kullanmazsın tek kısılık nevresım takımı al 1 tane

cok gec cvp verdım kusura bakmayın giremedım bu aralar baska soruar varmı? haa bu arada sakın ha sakın dugunde cok topuklu ayakkabı tercıh etmeyın benım burnumdan geldı dugun resmen aayaklarım oldu davul yuruyemedım falan en son cıkardım cıplak ayak takıldım aklınzda bulunsun :D:D

2 tane nevresım takımı bıle yeter ınan fazla bişey alma benım 30 civarı nevresım takımım var 3-5 tanesı danteli olanlardan biirsinz her genc kızın ceyızınde olması gerekıyomus diye annem yaptırdı bende gözüm aç o zamanlar linensten aldıkca aldım kardesıme verdım derken 30 tane kaldı elımde cogunu kaldrdım dısarda 5 tanesı duruyo mısafır için vs vs sakın faza alma bak yer bulmakta sorun odu bende evın her tarafı dolap bi görsen..günük 12 kısılık yemek takımım var günlük lazım evet alırsan iyi olur mısafırlık olanı kullanmazsın tek kısılık nevresım takımı al 1 tane

cok gec cvp verdım kusura bakmayın giremedım bu aralar baska soruar varmı? haa bu arada sakın ha sakın dugunde cok topuklu ayakkabı tercıh etmeyın benım burnumdan geldı dugun resmen aayaklarım oldu davul yuruyemedım falan en son cıkardım cıplak ayak takıldım aklınzda bulunsun :D:D

tecrübee konuşuyorrrrrr :))))))
desteğin için çok teşekkür ederiz :))

merhaba...ben mayısta başladım. Hazırlıklar, maddi durum müsaitse çok hızlı oluyor, değilse önceden başlayıp aylara bölüp yavaş yavaş halletmek en iyisi. Herşey evlenmeden tam olacak diyede bir şey yok. Erken başlarsan kampanya takip etme, araştırma fırsatından da olur.
Mesela mutfakla ilgili birçok şeyi bir akşam esse de indirimden aldım çıktım ( esseden memnun kalmadım o ayrı), ertesi gün ikea dan kalanları tamamladım. Bunları alırken yanında kendi evini senelerdir çekip çeviren bir büyük olması önemli, çok yardımı oluyor. İnternette dolaşırken gördüğüm küçük ev aletlerini tüm yorumları okuduktan sonra sipariş ettim falan. Sonra banyo için bakınmaya başladım bornoz seti, sepetler aldım. Şimdi yatak odası için birşeyler alıyorum. Bohça içinde 2 ay önce almaya başladım, neredeyse bitti alacaklarım.

Gelinlik için herkes acele et dedi ve erken bakmaya başladım 6 ay gibi. Hiç gerek yokmuş:) Siparişi, kaporayı verip durdurdum, çok erken sonra gelsin diye.

Yani 3 ay var düğüne herşey bitti gibi, gerek yokmuş aceleye:))

30 nevresim mi:)) e senin ev küçük bir linens bayii olmuş desene:))))

sorma indirim yapmasalarmıs ben napiyim :Dsatısa cıkarsammı dıye dusunuyorum yanı daha paketı bozulmams:D:D 2 tane yetermıs asında da maymun iştahı beeen ne olcak :D

bence koy sahibindene ya da gitti gidiyora:) bazılarını da ev hediyesi falan götürürsün birilerine öyle erir. 30 nevresimi saklamak için bir boy dolap almak gerekir:)

bence koy sahibindene ya da gitti gidiyora:) bazılarını da ev hediyesi falan götürürsün birilerine öyle erir. 30 nevresimi saklamak için bir boy dolap almak gerekir:)

diyorum ya her taraf dolap aradıgımı bıle bulamıyorum bazen :D ay sizi böyle gördükçe gecen sene ki bugunlerım aklıma geldı hey gidi hey

hazırlıklar tam gaz :) eksik bitmiyor ya herşey en iyisi olsun diye uğraşıyoruz vay ailemin haline ben gidince artık kaç senede biter taksitleri :)

:) kızlar bızde 2012 de evlenmeyı dusunuyoruz ama söz nısan olmadıgı ıcın elım kolum baglı kaldı merak ettm ne kadar surede tamamlanıyor dıye:)verdınız cevaplar ıcın tesekkurederm

selamm kızlarrrrr nasılsınızz?? hazırlıklar ne alemde..
ben uzun zamandır hiç bir hazırlık yapmıyorum :S bir durgunluk var bissürüü de eksik :))))

ben uzun zamandır hiç bir hazırlık yapmıyorum :S bir durgunluk var bissürüü de eksik :))))

selamlar...ya kardan dolayı hazırlıklar durdu. Benim çok eksiğim yok olanlarda düğüne yakın yapılması gereken şeyler. Neler kaldı yapacağın? Kış biraz hafiflesin durgunluk kalkar üzerinden merak etme:)

selamlar...ya kardan dolayı hazırlıklar durdu. Benim çok eksiğim yok olanlarda düğüne yakın yapılması gereken şeyler. Neler kaldı yapacağın? Kış biraz hafiflesin durgunluk kalkar üzerinden merak etme:)

yatak odası takımımızı almadık hala,tv , tv sehpası şusu busu, koltuk ve masa dışındaki aksesuarların hiç biri yok ::S beyaz eşyalar, gelinlik-damatlık :)) (glinliğe karar verdim gibi ama gidip alamadık hala), mutfak eşyalarından ana eşyalarım hazır ama ıvır zvır olan hiçbişeyim yok bi tek rendem var :DDD aslında halledilir hepsi ama böle bişe yapmadan durunca sıkıldım :d nikah gününü aldık yerleri tuttuk bi rahatlık çöktü sanki herşey onunla bitmiş gibi :DDD

yatak odası,beyaz eşylar gelinlik-damatlık halledilse aslında bi daha bi rahatlıcam :)))

selam canım valla iyidir ne olsun son 20 gün aşkımın yanına gitmeme :16:
onun dışında benim gelinlik ve damatlık dışında büyük eksiğim kalmadı işte ufak tefek şeyler var onlarda zamanla hallolur
beklemedeyim yaz gelsn die
benimde kıştan dolayı bir ağırlık var üstümde
bahar gelse artık dimi

selam canım valla iyidir ne olsun son 20 gün aşkımın yanına gitmeme :16:
onun dışında benim gelinlik ve damatlık dışında büyük eksiğim kalmadı işte ufak tefek şeyler var onlarda zamanla hallolur
beklemedeyim yaz gelsn die
benimde kıştan dolayı bir ağırlık var üstümde
bahar gelse artık dimi

çok az kalmışşş kavuşmanıza :))) yaa gerçekten yaz gelsin bahar gelsinn şu kış bitsinn :S
iş yapmak çalışmak bile istemiorum evde ööle gün boyu miskinlik yapasım varr :)))))))

Back
X