- 8 Şubat 2011
- 514
- 62
- 98
- Konu Sahibi rashabahar
- #7.641
Merhaba kızlar:)Kızlar sız evlilik hazırlıklarına ne zaman basladınız? Bana bıraz bılgı verırmısınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba :) ben ilk çeyizlerimi geçen sene nisan da almıştım sanırım çeyiz hazırlıklarına o zmn başladım yani. Ancak çeyiz dışında evlilik hazırlıklarına nikah-düğün yeri,gelinlik, mobilya vb. 1-1,5 ay oldu..Merhaba kızlar:)Kızlar sız evlilik hazırlıklarına ne zaman basladınız? Bana bıraz bılgı verırmısınız
Merhaba kızlar:)Kızlar sız evlilik hazırlıklarına ne zaman basladınız? Bana bıraz bılgı verırmısınız
selammm canimmm... cok tesekkur ederizz.. bu topige giripp biseyler yazdigin icin cok tesekkur ederizz... allah mutlulugunuzu daim etsin.... inss bizede 7.ay oldu demeye nasip olur.... alllahin izniylee o gunleri ins bizde gorururuzz:)) destegin icin cok saoll
bizede nasip etsin allah o günleri hayırlısıyla...
bizde size ömür boyu mutluluklar dileriz
her zaman yolu bilen birine sormak gerekir mesela ilk sorumu sorayım :)) 4 tane nevresim takımım var acaba kaç tane yeterli olur?birde günlük yemek takımı aldınz mı acaba benim günlük takımım yok,bir kere bir yerde görmüştüm 6 kişilik takım 60 tl civarındaydı alsam mı acaba denk gelince yoksa gerek olmaz mı??
çok mu soru sordum![]()
görürsünz görürsünz cabuk gecıyo valla zaman cok tşk ederım dualarınz için
2 tane nevresım takımı bıle yeter ınan fazla bişey alma benım 30 civarı nevresım takımım var 3-5 tanesı danteli olanlardan biirsinz her genc kızın ceyızınde olması gerekıyomus diye annem yaptırdı bende gözüm aç o zamanlar linensten aldıkca aldım kardesıme verdım derken 30 tane kaldı elımde cogunu kaldrdım dısarda 5 tanesı duruyo mısafır için vs vs sakın faza alma bak yer bulmakta sorun odu bende evın her tarafı dolap bi görsen..günük 12 kısılık yemek takımım var günlük lazım evet alırsan iyi olur mısafırlık olanı kullanmazsın tek kısılık nevresım takımı al 1 tane
cok gec cvp verdım kusura bakmayın giremedım bu aralar baska soruar varmı? haa bu arada sakın ha sakın dugunde cok topuklu ayakkabı tercıh etmeyın benım burnumdan geldı dugun resmen aayaklarım oldu davul yuruyemedım falan en son cıkardım cıplak ayak takıldım aklınzda bulunsun![]()
görürsünz görürsünz cabuk gecıyo valla zaman cok tşk ederım dualarınz için
2 tane nevresım takımı bıle yeter ınan fazla bişey alma benım 30 civarı nevresım takımım var 3-5 tanesı danteli olanlardan biirsinz her genc kızın ceyızınde olması gerekıyomus diye annem yaptırdı bende gözüm aç o zamanlar linensten aldıkca aldım kardesıme verdım derken 30 tane kaldı elımde cogunu kaldrdım dısarda 5 tanesı duruyo mısafır için vs vs sakın faza alma bak yer bulmakta sorun odu bende evın her tarafı dolap bi görsen..günük 12 kısılık yemek takımım var günlük lazım evet alırsan iyi olur mısafırlık olanı kullanmazsın tek kısılık nevresım takımı al 1 tane
cok gec cvp verdım kusura bakmayın giremedım bu aralar baska soruar varmı? haa bu arada sakın ha sakın dugunde cok topuklu ayakkabı tercıh etmeyın benım burnumdan geldı dugun resmen aayaklarım oldu davul yuruyemedım falan en son cıkardım cıplak ayak takıldım aklınzda bulunsun![]()
tecrübee konuşuyorrrrrr :))))))
desteğin için çok teşekkür ederiz :))
30 nevresim mi:)) e senin ev küçük bir linens bayii olmuş desene:))))
sorma indirim yapmasalarmıs ben napiyimsatısa cıkarsammı dıye dusunuyorum yanı daha paketı bozulmams
2 tane yetermıs asında da maymun iştahı beeen ne olcak
![]()
bence koy sahibindene ya da gitti gidiyora:) bazılarını da ev hediyesi falan götürürsün birilerine öyle erir. 30 nevresimi saklamak için bir boy dolap almak gerekir:)
selamm kızlarrrrr nasılsınızz?? hazırlıklar ne alemde..
ben uzun zamandır hiç bir hazırlık yapmıyorum :S bir durgunluk var bissürüü de eksik :))))
selamlar...ya kardan dolayı hazırlıklar durdu. Benim çok eksiğim yok olanlarda düğüne yakın yapılması gereken şeyler. Neler kaldı yapacağın? Kış biraz hafiflesin durgunluk kalkar üzerinden merak etme:)
selamm kızlarrrrr nasılsınızz?? hazırlıklar ne alemde..
ben uzun zamandır hiç bir hazırlık yapmıyorum :S bir durgunluk var bissürüü de eksik :))))
selam canım valla iyidir ne olsun son 20 gün aşkımın yanına gitmeme
onun dışında benim gelinlik ve damatlık dışında büyük eksiğim kalmadı işte ufak tefek şeyler var onlarda zamanla hallolur
beklemedeyim yaz gelsn die
benimde kıştan dolayı bir ağırlık var üstümde
bahar gelse artık dimi