2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

çok az kalmışşş kavuşmanıza :))) yaa gerçekten yaz gelsin bahar gelsinn şu kış bitsinn :S
iş yapmak çalışmak bile istemiorum evde ööle gün boyu miskinlik yapasım varr :)))))))

gerçi ocak bitti şubatta geçtikten sonra bahar göz kırpmaya başlar artık :52:
az kaldı gerçekten heycanla bekliyorum canım bende gitmeyi :12:

yatak odası takımımızı almadık hala,tv , tv sehpası şusu busu, koltuk ve masa dışındaki aksesuarların hiç biri yok ::S beyaz eşyalar, gelinlik-damatlık :)) (glinliğe karar verdim gibi ama gidip alamadık hala), mutfak eşyalarından ana eşyalarım hazır ama ıvır zvır olan hiçbişeyim yok bi tek rendem var :DDD aslında halledilir hepsi ama böle bişe yapmadan durunca sıkıldım :d nikah gününü aldık yerleri tuttuk bi rahatlık çöktü sanki herşey onunla bitmiş gibi :DDD

yatak odası,beyaz eşylar gelinlik-damatlık halledilse aslında bi daha bi rahatlıcam :)))

mobilyaları veya beyaz eşyayı almak bir gün sürüyor hele nasıl bir şey istediğini kafanda netleştirdiysen hemen halledersiniz. Tek vakit isteyen şey sipariş verdiklerinin teslim süreçleri uzayabiliyor. Biz 3 haftadır küçük odaya aldığımız koltuk teslimini bekliyoruz:) Bence nikah günü ve yeri en önemlisi zaten. TV sehpası evlendikten sonra alınsa da olur, yalnız yatak odasını alın tabii:)) Şubat sonu falan bence acele etmeye başlarız eee vakit çok az kalmış olcak.

mobilyaları veya beyaz eşyayı almak bir gün sürüyor hele nasıl bir şey istediğini kafanda netleştirdiysen hemen halledersiniz. Tek vakit isteyen şey sipariş verdiklerinin teslim süreçleri uzayabiliyor. Biz 3 haftadır küçük odaya aldığımız koltuk teslimini bekliyoruz:) Bence nikah günü ve yeri en önemlisi zaten. TV sehpası evlendikten sonra alınsa da olur, yalnız yatak odasını alın tabii:)) Şubat sonu falan bence acele etmeye başlarız eee vakit çok az kalmış olcak.

aynen öle şubattan sonra daha hızlanır herşey muhtemelen biz evi de mart bnaşında tutalım diorus o zaman zaten biçoğunu alırız evi döşerken.
Şubatta çabuk geçseydiiiiiiiiiiiii :)))))))

bu arada sevgililer günü planlarınız var mı kızlar???
biz ilk defa birlikte sevgililer günü geçirces ben çok önemsemezdim ama bu sene bişeyler yapasım var sürpriz :))

poff kizlarrrr hiccc ama hic keyfim yok nedense :(((((((( 8 subatt geliyooo birlikteligimizin 3 yilii..aama benimm kocis her yil oldugu gibi bu yilda olmucak 8 subatta :( sevgililer gununude zaten kutlamiyoruz biz onemsiz yani benim icin... pofff nisan ayi gelsin evimizi tutalim esyalarimizi yerlestirelimm ... neyse herseyin hayirlisiii

kızlar siz benden daha ii arastırmıssınzdır ben salonuma orta sehpa almak ıstıyorum bulamadım ılk zamanlar gerek yok dıyordum aam su aralar istiyorum varmı öyle bildiğinz model falan paylaşırmısınz

poff kizlarrrr hiccc ama hic keyfim yok nedense :(((((((( 8 subatt geliyooo birlikteligimizin 3 yilii..aama benimm kocis her yil oldugu gibi bu yilda olmucak 8 subatta :( sevgililer gununude zaten kutlamiyoruz biz onemsiz yani benim icin... pofff nisan ayi gelsin evimizi tutalim esyalarimizi yerlestirelimm ... neyse herseyin hayirlisiii

ebrumm biz ilk defa bnm doum günümde ve sevgililer gününde bir arada olcaz inş sen de daha güzel günlerde birlikte olcaksınn hiçç keyfini kaçırmaa..
bu kış havası soğuklar kar herkesin içini bi kararttı sanki hemen bahar gelsin artıkkkk

kızlar siz benden daha ii arastırmıssınzdır ben salonuma orta sehpa almak ıstıyorum bulamadım ılk zamanlar gerek yok dıyordum aam su aralar istiyorum varmı öyle bildiğinz model falan paylaşırmısınz

benim beğendiğim bikaç model şunlar.
$sehpa 4.webp $sehpa.webp $sehpa2.webp $sehpa3.webp

ayrıca ikea da çok güzel modern sehpalar var oraya da bakmanızı öneririm.
Henüz evimizi tutmadığımız için eşyaları yerleştirmeden karar veremedim ama eklediklerimden üzeri cam olan dallı modeli çok beğeniorum.
Bu modeller İder Mobilya dan bu arada internet sitesinden aksesuarlar kısmına girerseniz başka modeller de var.

benim beğendiğim bikaç model şunlar.
Eki Görüntüle 337504 Eki Görüntüle 337505 Eki Görüntüle 337506 Eki Görüntüle 337507

ayrıca ikea da çok güzel modern sehpalar var oraya da bakmanızı öneririm.
Henüz evimizi tutmadığımız için eşyaları yerleştirmeden karar veremedim ama eklediklerimden üzeri cam olan dallı modeli çok beğeniorum.
Bu modeller İder Mobilya dan bu arada internet sitesinden aksesuarlar kısmına girerseniz başka modeller de var.

ikeadan cıkmıyorum zaten ama ordada aradıgım gibi bulamadım bi tane düz beyaz begendım ama oda renk olarak tutmadı daha krem gibi bana parlak beyaz-anadolu cevizi
agac karısımı yada düz parlak beyaz model olabılr dogtasa baktım ucmuslar resmennnn

Eki Görüntüle 337521 Eki Görüntüle 337523

bende bunları paylaşmak istedim tatlım umarım işine yarar masaya dönüşen sehpa benim çok hoşuma gitmişti

evet güzel ölcüleri nasıl acaba salonda cok buyuk durmaz umarım en son çizecem kendım yaptırcam yoruldum aramaktan :D

ikeadan cıkmıyorum zaten ama ordada aradıgım gibi bulamadım bi tane düz beyaz begendım ama oda renk olarak tutmadı daha krem gibi bana parlak beyaz-anadolu cevizi
agac karısımı yada düz parlak beyaz model olabılr dogtasa baktım ucmuslar resmennnn

evet güzel ölcüleri nasıl acaba salonda cok buyuk durmaz umarım en son çizecem kendım yaptırcam yoruldum aramaktan :D

hayatım ikea nın sayfasına girip oradan bakabilirsin

tşk ederim ünitemi kendım kullanacagım alana göre dusunerek cizdim toplamda 800 tl ye malettım

aaaa süpermiş, ikeada sırf alt kısmını 500e satıyorlar. Sakıncası yoksa bana özelden atabilir misin nerede yaptırdığını istanbul veya civarıysa tabii:)

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerelerdesinizzzz kimsecikler ugramamis topigee :(( oksuz kalmis topik yahuu :) benim kuzeninim dugunu var ona kosusturuyoruz cumartesi kina yaptik bugunde dugun var aksamaa sansimiza hava gunesli :) dugunlerimizede cok az kaldii :) hadi bakalim hayirlisi

merhabalar...bizim topic boş kalmış kaç gündür, hava güzel diye hepimiz dışarıdaydık herhalde:) bizde haftasonu ankastra fırın ve ocağımızı aldık çok mutlu oldum, büyük eşyalar tamamlanmış oldu böylelikle:)))

Back
X