2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

selam kızlar valla evet kimse gelmemiş topice
bende bu ara sıkıntılıyım sebepsiz yere bunalıyorum hiçbişeye bakasım yok çok zayıfladım iyiki gelinlik falan almamışım 53 kiloyum ve boyum 172 :43: iskelet gibi oldum
bahar gelse heralde canlanırım biraz daha
patbir eşyalarını iyi günlerde kullan
ebrumm kuzeninin düğünüde hayırlı ugurlu olsun darısı başımıza inşallah

Dikkat et kendinee havalar çok etkiliyor insanı.
Bahar gelsin alırsın kilolarını toparlarsın mrk etme canını sıkma hiç. :)))

tekrardan merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım..inanılmaz güzel paylaşımlarınız var. Allah nasip ederse 1 temmuz 2012 de bizde aşkımızı resmileştireceğiz. konu başlığını okuyunca, bir an panikledim. 4 ay 3 hafta gibi bir zmanım var ama hala hiçbir şey almadık nişanlımla. nisan ortası gibi ev tutup,haziranın sonuna kadar tamamlarız diye düşünüyoruz.. şu an küçük adımlar atıyoruz.. mayıs sonu büyük eşyalar ve beyaz eşya yı alırız diye düşündük. sizce çok mu geç kalırız. daha ev tutmadan eşya almak mantıklı gelmedi bize.yazdıkça heyecanlanıyorum :)))
umarım hepimiz istediğimiz hayal ettiğimiz gibi evlilik yaşarız..
kolay gelsin hepimize...:)))

hoşgeldiinnn
bence geç değil. sadece bu aralar indirimler çok yaza doğru evlilik sezonu oldugundan biraz daha pahalı olabiliyor bazı eşyalar ama bazende güzel kampanyalar olabliyor.
daha zamanınız çok hiç panik yapma o yüzden :)))

Bende gelinliğimin altına beyaz bir dolgu topuk almıştım. İnanırmısın asıl ayakkabımı doğru düzgün hiç giymedim bile. Bi nikahta giymiştim, merdivenden inerken takıldım düşüyodum tepetaklak, o yüzden düğünde sadece ilk dansta giydim, sonra annemi çağırdım, o getirdi dolgu topuklarımı rrahatça oynadım. Fotoğraf çekiminde hep dolgu topuklaydım, dağ bayır rahatça gezdim. O arkadaşın çok akıllılık etmiş dolgu topuk bir yedek alarak. Sizede tavsiyem kesin bir yedek alın. Babet çok baktım ben, ama şöyle oluyor, babet alınca gelinliğin boyu topuklu ayakkabına göre olduğu için yerlere çok sürünüyor. O yüzden yedek ayakkabıdada topuk olması şart.

:))) evet yedek ayakkabı şart çok iyi yapmışsın sen de. Ben de rahat güzel çok fazla topuğu olmayan bi yedek ayakkabı almayı düşünüorum mutlaka.

selamlarrrr, birazdan bir toplantı için çıkacağım sonra umarım mağaza kapanmadan gidebilirsem gelinliğimi, ayakkabı ve küpelerimle falan denemeye gideceğim...asıl topuklu ayakkabım uçuk pembe de merak ediyorum nasıl duracak şöyle pembeli bir buket alıp elime bakacağım:)) küpelerde inci etrafı taşlı, bakalım boğacak mı benim modeli diye....ahh umarım güzel olur ve daha önemlisi yetişirim şu istanbul trafiğinde:)))

selamlarrrr, birazdan bir toplantı için çıkacağım sonra umarım mağaza kapanmadan gidebilirsem gelinliğimi, ayakkabı ve küpelerimle falan denemeye gideceğim...asıl topuklu ayakkabım uçuk pembe de merak ediyorum nasıl duracak şöyle pembeli bir buket alıp elime bakacağım:)) küpelerde inci etrafı taşlı, bakalım boğacak mı benim modeli diye....ahh umarım güzel olur ve daha önemlisi yetişirim şu istanbul trafiğinde:)))

inş yetişirsinn.... eminim çok güzel durcaktırr :))))))
Kolay gelsin sana şimdiden foto çekebilrsennn çek mutlaka bize de gösterrrrr :))))))))

cok saol canim... vallaa koltuk on numaraa keten kumasli yatak oluyoo konforlu cok rahatt.. leke tutmayan kumasdan su dok kayiyoo asagiya su... suet gibi kadife gibi koltuklari hic sevmiyorum daha dogrusu o kumaslari kocisle elliyemioruz bile huylaniyoruzz heryerdede simdi o koltuklardan var keten kumas nadir gordum baktigim kadariyla .. aynen dedigin gibi illa perdelerde krem kahve olmasi sart deil bi renk katicam bakalimm.. bi ev belli olsunda su esyalar bi yerlessinde gozumle bi goriyim ole karar vericem artik :)

kuzum bende bunu istiyodum ama 4.300 felan yazıyo sitede yapmıyolar mı indirim hiç:18::18:
dediğim gibi desenli renkli fonlardan seç çok tatlı olur

kuzum bende bunu istiyodum ama 4.300 felan yazıyo sitede yapmıyolar mı indirim hiç:18::18:
dediğim gibi desenli renkli fonlardan seç çok tatlı olur

valla nakitte indirim yapiyorlar tatlim bide toplu alisveris yaptiginda baya indirim yapiyorlar bizim toplam esya normalde 13 000 tl tuttu yatak odasi oturma grubu yemek takimi tv unitesi ve yatak icinde ..ama biz 10.600 tl ye aldik evlilik icin dedigimizdede guzel indirim yapiyorlar cnm ama koltuk super tavsiye ederim cok kullanisli

Ebrumm güle güle kullan takımlarını :nazar:

Krem tonlarına yeşil gerçekten güzel gidio sıcak bi orta oluyor. Aynı zamanda turkuazlar maviler de güzel duruyor. Aslında çok kahve yok mobilyalarında o yüzden biçok renkle kombine edebilrsin. Ama en garantisi ve hoşu yeşil olur sanki :))

cok saol cnmm .. ya dedigim gibii aslinda pek icime sinerek almadiim esyalari ben normalde gri siyah beyaz yesil olarak dizayn edicektim evi ama nisanlimi ikna edemedim o yuzden bole oldu renklerr kalp kirmaya degmez dedikbunlari sectik .. ama aklima yatan renk yesil tonlari kafamda canlandirdigimda hos durur diye dusunuyorum ins ole ollur

Kızllaarrrrr :3:

yazdıklarınıza şöyle bir göz gezdirdim çoğunuz bahar gelsin demişş ve ben geldim :9::9: şaka bir yana ben de artık sabah kalktıgımda odama vura güneş ışığını ve o enerjiyi çok özledim :ssz: canlarım mobilya alanlar var aranızda hayırlı olsun Allah güzel günlerde kullanmayı nasip eder inşallaaahhh :nazar: biz de dün nikah tarihi almak için belediyeye başvurduk verem savaştan sonuçlar çıkmayınca yetiştiremedik ama çoğu işlemi hallettik sadece onun sonucunu alıp aile doktorumuza götürüp onaylatmak kaldı :32: darısı basınıza :34: az kaldı kızlar gerçekten az kaldıı çok mutluyum Allah hiçbirimizin mutluluğunu bozmasın inşallahh... :nazar:

yaaaa zar zor yetiştim son yarım saat ama birde ne göreyim benim gelinliği mankene giydirmişler ön camdaki:( tabii çıkartıp bana giydiremedi :( kendi gelinliğimi beklemem gerekiyor pufff....ya 100 çeşit gelinlik var niye benimkini koyuyorsun di mi ama....ayakkabıları koyduk onun altına sadece o kısmın resmini çektim...açık pembe çiçekle fena durmadı pembe ayakkabı ama yinede içime çok sinmedi sanki. rahat olsun diye aldığım az topuklu saten ise süper oldu...
neyse bu arada gitmişken taç falan baktım bende

sonra hazır gitmişken kadıköyde gelinlik ayakkabılarına baktım bambi ve diğer yerlere, bambi 129 tl diğerleri 99 tl ydi

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr tunaydinnnnnnnnnnnnn hava yagislii karlii olmus gunes acmamisss hicccccccccccccc bugun takmiyorum valla :) cunku bugun kocisle bizim 3.yilimizz :) o yuzden mutluyummm .. sabah uyuyordum 9 gibi zil caldi duydum ama kalkmadim annem bakar diye sonra anneem ebru gel bi teslimat vrmis sana dediii bende apar topar pijamalarim gittimm kii kapida ne goreyimmm kocamann bi cicekkkk ve bi ayucukkk birde zarff :) askimmm yollamis bana ))))))) cok mutlu oldum cok sevimdimmm askum bana supriz yapmuss:)

Kızllaarrrrr :3:

yazdıklarınıza şöyle bir göz gezdirdim çoğunuz bahar gelsin demişş ve ben geldim :9::9: şaka bir yana ben de artık sabah kalktıgımda odama vura güneş ışığını ve o enerjiyi çok özledim :ssz: canlarım mobilya alanlar var aranızda hayırlı olsun Allah güzel günlerde kullanmayı nasip eder inşallaaahhh :nazar: biz de dün nikah tarihi almak için belediyeye başvurduk verem savaştan sonuçlar çıkmayınca yetiştiremedik ama çoğu işlemi hallettik sadece onun sonucunu alıp aile doktorumuza götürüp onaylatmak kaldı :32: darısı basınıza :34: az kaldı kızlar gerçekten az kaldıı çok mutluyum Allah hiçbirimizin mutluluğunu bozmasın inşallahh... :nazar:

tatliss ozledikk vallaa seniidee baharidaa:)) gelmez oldun buralaraaa mevsiminimi bekliyosun kiz gelmek icin :) aksama msn de ol bebiss

Son düzenleme:
Back
X