2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

aynen ole ayniyiz cnm...sarardan aldim damatligi 940 tl tuttu.. ceket pnt gomlek siyah dugmeli . papyon o kadar kusak yelek falan aldik tatlim

bizde networkten takımı aldık ama aksesuarları almadık.. nişanlım yelek giymek istemiyo o yüzden papyon takmaya karar verdi. bende siyah düğmeli gömlek istiyorum onlar daha şık oluyo bi sarara bakalm gömlek için

anladim cnmmm o gelinligide denedim ben o da cok guzell dedgiin gibi dantelli.. ben buna ek olarak ustundeki islemesiyle ayni olacak sekilde tul kol yaptircam

ebrumm sen istanbuldasın sanırım dimi? burda bu model yoktu.. istanbulda tüm modeller var şanslısınz :)

bizde networkten takımı aldık ama aksesuarları almadık.. nişanlım yelek giymek istemiyo o yüzden papyon takmaya karar verdi. bende siyah düğmeli gömlek istiyorum onlar daha şık oluyo bi sarara bakalm gömlek için

aynen ya benim kocisde yelek falann hic sevmedigi icinn papyonu secti ama gomlekte siyah dugmeliler inanilmaz guzel duruyoo alin derim hatta kesin alin derim yanii :) papyonla falan super duruyoo :)

aynen canim istanbuldan aldim cok asiri fazla model vardi bi giyindim bunu bi kac model daha denedim allahdan kafam cok karismadi hemen aldim ciktim :)

istanbuldan mı baksaydım ne :1:şaka bi yana istediğim prenses etekti dantelliydi olup btcek inş:)

aynen ya benim kocisde yelek falann hic sevmedigi icinn papyonu secti ama gomlekte siyah dugmeliler inanilmaz guzel duruyoo alin derim hatta kesin alin derim yanii :) papyonla falan super duruyoo :)

sarardan halledelim onu da ozmn çünkü networkte yoktu siyah düğmeli gömlek. aksesuarları da ordan alırız :)

sarardan halledelim onu da ozmn çünkü networkte yoktu siyah düğmeli gömlek. aksesuarları da ordan alırız :)

aynen olee cnm sarardan baska yerde gormedim ben o gomlekten yanliz gomlegin fiyati biraz pahaliydii 200 tl olmasi lazim ..bak bi siyah icinde parlak tasli olan var bide sirf siyah olan var.. sirf siyah daha hos duruyoo degistirebiliyorlar dugmeleri yani

aynen ole ayniyiz cnm...sarardan aldim damatligi 940 tl tuttu.. ceket pnt gomlek siyah dugmeli . papyon o kadar kusak yelek falan aldik tatlim

nişan da takımı sarardan almıştım herşey dahil almıştm.. şimdi damat sarar ve network'e bakıcaz kesinlikle papyon istiyoruz kuşak ve siyah düğme.. yakasına da beyaz kırçiçeği gibi minik bi çiçek :34: networkte fiyat nasıl ?

Son düzenleme:
nişan da takımı sarardan almıştım herşey dahil almıştm.. şimdi damat ve network'e bakıcaz kesinlikle papyon istiyoruz kuşak ve siyah düğme.. yakasına da beyaz kırçiçeği gibi minik bi çiçek :34: networkte fiyat nasıl ?

cok guzel olur cnm papyon kusakli ..valla networkte 450 tl den basliyor fiyatlar hatta gecen kuzenim evlendi network dan aldi damatligi 450 tl ye gayette guzeldi.

Kızlarr gelinlikler süperr eminim hepniz o günün en güzel gelini olcaksınız :)))))) :nazar:
yaa ben nişandan önce böle rüyalar görüodum nişan olmada düğün oluyordu bir sürü aksilik makyajımla resmen şebeğe dönüodum gelinliğim berbat saç desen fena :D bu aralar görmüorum ama :D
rüyaların tersi çıkamrış hepimizin sorunsuz çok güzel geçicek demek ki :DDD

cok guzel olur cnm papyon kusakli ..valla networkte 450 tl den basliyor fiyatlar hatta gecen kuzenim evlendi network dan aldi damatligi 450 tl ye gayette guzeldi.

biz nişan takımına 900küsürlü bişi vermiştik sarar dı ama .. herhalde yine oraya gideriz ama 3 yere bakıcaz dediğim gibi:34:

Sanırım bende bu gelinliği alıcam kızlarr sizce nasıl????
ben çok kabarık olmayan sade bir model istiyordum sanırım buldum :))) fotolar çok net değil ama az çok belli oluyor.

$1.webp $2.webp

........................................ fotoğraf yükleyemedim benm modeli koycktm

Son düzenleme:
aynen olee cnm sarardan baska yerde gormedim ben o gomlekten yanliz gomlegin fiyati biraz pahaliydii 200 tl olmasi lazim ..bak bi siyah icinde parlak tasli olan var bide sirf siyah olan var.. sirf siyah daha hos duruyoo degistirebiliyorlar dugmeleri yani

bu arada geçen gün internette w collection online shop sitesinde gördüm erkek bölümünde smokin kısmında bakın isterseniz fiyatı 229 dan 114,50 ye düşmüş. Classic fit beyaz kol düğmeli smokin gömlek diyor adına. Düğmeleri antrasit/siyah gibi metal. Bence fiyatı çok iyi.

Birde sararda vardı ama beyaz düğmeliydi galiba 119 a düşmüştü ve yakası değişip düz yaka olabiliyor yazmışlar. Yani ata yaka sonradan değişip düz beyaz gömlek olarak kullanabilir. W collectiondakinde böyle bir özellik var mı bilmiyorum...

Back
X