2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

$SAM_2167.webp $SAM_2168.webp $SAM_2169.webp

kizlarrrr hic aklimda yokkenn :)) gelinlik ayakkabisi aldim bugun ninewestten cok indirim vardi.. aslinda pembe yada fusya alicaktim gosterdim nisanlim beyenmedii ... o yuzden pudra pembesi gibi aldim bendee .. ama simdii tetirgin oldum yaa cokmu yuksekk diyee gercii bide beyaz convers alicamm aama bilmiyorum belki degistirebilirim ayakkabilarii cok beyendim cok rahat ama topukda emn deilim sizce?

Eki Görüntüle 345069 Eki Görüntüle 345070 Eki Görüntüle 345071

kizlarrrr hic aklimda yokkenn :)) gelinlik ayakkabisi aldim bugun ninewestten cok indirim vardi.. aslinda pembe yada fusya alicaktim gosterdim nisanlim beyenmedii ... o yuzden pudra pembesi gibi aldim bendee .. ama simdii tetirgin oldum yaa cokmu yuksekk diyee gercii bide beyaz convers alicamm aama bilmiyorum belki degistirebilirim ayakkabilarii cok beyendim cok rahat ama topukda emn deilim sizce?

güle güle kullan çok şık bir ayakkabı...
bence yüksekliği iyi zaten converse de alacakmışsın düğünün ilerleyen saatlerinde rahatsız olursan çıkarıverirsin

ay rengıne bayıldım ama ben cesaret edmem yuksek olsa bıle rahatsa sorun degıl canum:))

ay rengıne bayıldım ama ben cesaret edmem yuksek olsa bıle rahatsa sorun degıl canum:))

valla cnmm bende nasil cesaret ettim hic bilmiyorum :)) aldim ama nasil giyincemm bilmiyorum gerci yanimda yedek ayakkabi olucakk ama dugun cikisimda uzunn bi merdiven var ordan nasil inicem hic bir fikrim yok :) artik yuvarlanmazsam iyidir :)

canımm çok tatlı ayakkabıların çook güzel eminim gelinliğin altında da muhteşem durucaktır.. rahat diyosan ve nişanlınlar aranda boy farkınz çoksa topuk öyle çok değil bence. ben mevburen ya babet giyicem ya da alcak topuk ayakkabı tabi inş bulabilirim öyle seçenek az çünkü

canımm çok tatlı ayakkabıların çook güzel eminim gelinliğin altında da muhteşem durucaktır.. rahat diyosan ve nişanlınlar aranda boy farkınz çoksa topuk öyle çok değil bence. ben mevburen ya babet giyicem ya da alcak topuk ayakkabı tabi inş bulabilirim öyle seçenek az çünkü

cok saol canim benim :) boyum 1.60 :) bunlari giyindigimde vuhuuu 1.70 oluyorum :) nisanlim 1.76 :) yinede yetisemedim boyuna:) bu ayakkabinin ayni rengin ve modelin alcak topuklusu var platformlu deil .. alcak modeli var nineweste bakmani tavsiye ederim canim

bence güzel ve topuğu da çok ince değil hani şu kırılacak gibi olan incelerden değil, biraz evde dolaş bunlarla alışırsın, evet yüksek topuk ama gelinlikle de uzun görünmek iyi olur ya sülün gibi:))

ayakkabılar çok şık bence platform olduğu içinde topuğu sorun olmayacaktır rahat olur diye düşünüorum. Güle güle giy :))

selam kızlar...kar biraz dinince istanbulda bizde hız kazandık. Bu aralar çok şey hallettim gururluyum:) haftasonu kına malzemelerini aldık tepsi, sepet, güllü mum, örtü vs..., ankaraya gideceğimiz için haftaya oraya bırakalım düğün zamanı araba dolu olur diye şimdiden istanbuldan aldık. Sadece açık kına bozulmasın diye, kuruyemiş vs...gibi şeyleri kına zamanı alacaklar. Sonraaaa bugün nikah işlemleri için sağlık testi, verem savaş falan onları hallettik. Çarşamba nakil kağıdımızı alacağız haftaya ankarada başvuracağız. Gelinliğimde haftaya geliyor sonraki hafta provalara başlıyorum:) hatta gelinlik bölümüne resmini koydum. E bu kadar şimdilik yeter dedim:)

selam kızlar...kar biraz dinince istanbulda bizde hız kazandık. Bu aralar çok şey hallettim gururluyum:) haftasonu kına malzemelerini aldık tepsi, sepet, güllü mum, örtü vs..., ankaraya gideceğimiz için haftaya oraya bırakalım düğün zamanı araba dolu olur diye şimdiden istanbuldan aldık. Sadece açık kına bozulmasın diye, kuruyemiş vs...gibi şeyleri kına zamanı alacaklar. Sonraaaa bugün nikah işlemleri için sağlık testi, verem savaş falan onları hallettik. Çarşamba nakil kağıdımızı alacağız haftaya ankarada başvuracağız. Gelinliğimde haftaya geliyor sonraki hafta provalara başlıyorum:) hatta gelinlik bölümüne resmini koydum. E bu kadar şimdilik yeter dedim:)

:))) hayırlı olsunnn kına malzemelerinn baya bişey halletmişsin gerçekten çok ii olmuş. :nazar:

ohh masallah canimmm hallettmisinizz cogu seyii :) gelinliginide gordumm cok guzel harikaa:) cok yakismis sana ..

çok güzelmiş ayakkabıların.bende aldım.benimkilerde topuklu.çok yüksek diil ama.belki spor ayakkabı ala bilirim yanıma ;-)

ebrumm papuçlar çok cici çok da topuklu deil bence,ama daha rahat bi ayakkabı da muhakkak al yanına ayaklar çok ağrıyor çünkü

günaydın kızlarrrr:))

günaydın tatlışıımm :)) özleştik yahuu nasıl gidiyor hazırlıklar bakalım??

Kızlaarr nasılsınız bakalım? Sınavlardan dolayı gıremıyorum bır sure benı mazur görün. Yazdıklarınızı okuyorum ama ;) masallah ebruumm ayakkabıları da halletmıssın cok sevındım ve cok begendım :)) İyi günlerde kullanmak nasıp olsun... 31 mart gelını gelmıs aramıza yavas yavas dugunler baslıyor bakıyorum da :))) masallah masallah :nazar: Biz de dun nıkah ıslemlerımızı hallettık ondan kurtulduk en azından... baska bır gelısme yok suanda durgunuz yanı :))

BU ARADA HERKESİN SEVGİLİLER GÜNÜ KUTLU OLSUUNN CANLARIM...
Bugün bizim 7. yıldönümümüz olması dolayısıyla ayrı bır onem tasıyor :16:

günaydın tatlışıımm :)) özleştik yahuu nasıl gidiyor hazırlıklar bakalım??

Kızlaarr nasılsınız bakalım? Sınavlardan dolayı gıremıyorum bır sure benı mazur görün. Yazdıklarınızı okuyorum ama ;) masallah ebruumm ayakkabıları da halletmıssın cok sevındım ve cok begendım :)) İyi günlerde kullanmak nasıp olsun... 31 mart gelını gelmıs aramıza yavas yavas dugunler baslıyor bakıyorum da :))) masallah masallah :nazar: Biz de dun nıkah ıslemlerımızı hallettık ondan kurtulduk en azından... baska bır gelısme yok suanda durgunuz yanı :))

BU ARADA HERKESİN SEVGİLİLER GÜNÜ KUTLU OLSUUNN CANLARIM...
Bugün bizim 7. yıldönümümüz olması dolayısıyla ayrı bır onem tasıyor :16:

saolasın canım ne olsun işte yavaş yavaş hızlandı bizde çarşamba nıkah işlemlerine başlıcaz haftayada düzceye gıdıcez orda olucagı için nikha bıde ıstanbula gıdıp gelinlik ve diger kına malzemelerı nıkah şekeri falan onalrı halletcez:)sen nasılsın tatlım:)

Back
X