2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

nişanlı mızlar sizde benim gibimisiiz yaa nişanlandığımdan beri elim kolum tutmuyor ne iş yapıyorum ne yemek hiç bişey yapmak istemior canım üstümde bir ağırlık var sürekli bunalıyorum nişandan önce böle değildim ben yaa sizdede oldumu böle

selam arkadaşlar, topik ilk açıldığında bende buralardaydım.ama çeşitli nedenlerden düğün tarihimizi belirleyememiştik ama daha dün belli oldu bir anda mayıs gelini olucam allahın izniyle, ebrummma, baharyaylaya, hfcerene selamlar:1::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :))))))))))))))))))))))))))))))))))) canimyaaaaa okudummmdaa aynenn bole oldum bak simdii :52::52::52::52::52::52::52::52::52: :) superr yaaaa ayyy cnm cok mutlu oldumm valla ne zamandirr aklimdaydinn biliyosunnn bu haberi bekliyodum cok sevindim hadi hayirlisii olsunn hazirliklar baslasinnnnnnnnnnnnnnnnn

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :))))))))))))))))))))))))))))))))))) canimyaaaaa okudummmdaa aynenn bole oldum bak simdii :52::52::52::52::52::52::52::52::52: :) superr yaaaa ayyy cnm cok mutlu oldumm valla ne zamandirr aklimdaydinn biliyosunnn bu haberi bekliyodum cok sevindim hadi hayirlisii olsunn hazirliklar baslasinnnnnnnnnnnnnnnnn

saol canım benim resmen koştur koştur hazırlıcaz herşeyi allah ağzımızın tadını bozmasın yeterki:nazar:

saol canım benim resmen koştur koştur hazırlıcaz herşeyi allah ağzımızın tadını bozmasın yeterki:nazar:

:)) valla kostur kostur olcak ama olsunnn gonuller bir olsundaa yorulmamiz bi kenarda kalsinn :) ALLAH yardimcin olsun ALLAH kolaylik versinn... gelinlik falan sectinmi beyendinmi al simdidenn :))))))))))

:)) valla kostur kostur olcak ama olsunnn gonuller bir olsundaa yorulmamiz bi kenarda kalsinn :) ALLAH yardimcin olsun ALLAH kolaylik versinn... gelinlik falan sectinmi beyendinmi al simdidenn :))))))))))

yok canım nerde biz hep eylül olur die düşünüoduk böyle oldu aklımda modeller var ama bakıcam hepsine tek tek artıkın

nişanlı mızlar sizde benim gibimisiiz yaa nişanlandığımdan beri elim kolum tutmuyor ne iş yapıyorum ne yemek hiç bişey yapmak istemior canım üstümde bir ağırlık var sürekli bunalıyorum nişandan önce böle değildim ben yaa sizdede oldumu böle

selam canimmm aynennnnn bende diyorum bi tek benmi boleyimmm hic is yapasim gelmiyorr evde herseyden cekildim herseyi annem yapiyoo pasoo yatistayimm :) bi agirlik var ustumdeee galiba dugun yaklastikcaa sey dusuncesi var zaten evlenince herseyi ben yapicam baba evinde rahatligimi ne kadar surdurusem o kadar iyidir benim icin evlendiginde yemekde sana bakicak temizliktee:) bi suru seyy sorumluluk alicazz evlenen kadar tadini cikartalim buu agirligin :)

yok canım nerde biz hep eylül olur die düşünüoduk böyle oldu aklımda modeller var ama bakıcam hepsine tek tek artıkın

hmmm anladim cnmm ama sana tavsiyemm cok gelinlik bakmani istemem kafanda varsa bi modell .. bi kac yerde dene icine sineni al cok gezersen cok kafan karisirr.. hallerdesiniz ins hersyeii :)

selam canimmm aynennnnn bende diyorum bi tek benmi boleyimmm hic is yapasim gelmiyorr evde herseyden cekildim herseyi annem yapiyoo pasoo yatistayimm :) bi agirlik var ustumdeee galiba dugun yaklastikcaa sey dusuncesi var zaten evlenince herseyi ben yapicam baba evinde rahatligimi ne kadar surdurusem o kadar iyidir benim icin evlendiginde yemekde sana bakicak temizliktee:) bi suru seyy sorumluluk alicazz evlenen kadar tadini cikartalim buu agirligin :)

acaba dedim bunu ben mi yazdım
aynen anneme öle diyorum zaten 5 ay sonra maraton başlıcak diyorum bayağa beterim ama ben yaa
herşey anneme bakıor önceden heves ederdim pasta börek yapardım şimdi normal yemek yapmıyorum
sen çalışıomusun cnm

kizlarr iyi aksamlarrrr yarin istanbul icin kirmizi alarm :) kar geliyomus :) hadi bakalimm ..

ee ne var ne yok hazirliklariniz nasil gidiyor..

bizim hallettiklerimiz

gelinlik, damatlik, mobilyalar ( yemek tk.yatak odasi.koltk tk . tv unit ) balayi, fotografci, dugun mekani, kina mekani, buyuk seylerin hepsini halettik cok sukur... hayirlisi ileee digerlerinide halledicez

bu aradaa kizlar cok hastayimmm kemiklerim sizliyor agriyor... resmenn.. parmaklarimi bile hareket ettiremiyorum o derece yani :( pofff

oy maşallah canım herşeyi halletmişsin ben daha bi kere gidip gelinlik baktım sanırım hiç bişeyi yetiştiremicemmm

büyük işlerinn çoğu gitmiş maşallah :)

yok canım nerde daha gelinlik damatlık mobilya varr..ve ben çalışma saatlerinden dolayı bi nişanlımı göremiyorum izin günlerimiz hiiç denk gelmio hazırlıkta yalan oluo tabii..

heyooo ayarlamışsın makyajı:) fiyatta hiç esneklik gösterdi mi? prova yapacak mı? ben de konuştum senin kuaförünle, çok düzgün bir beye benziyor, artık sadece saatleri ayarlayacağım henüz fotoğrafçı kaç diyecek bilmiyorum ama düğün 7:30da olduğu için ben senden sonra giderim saça, makyaja yani senin bitimlerine gelmiş olurum herhalde:)

Fiyatta bişey yapmadı ama prova ücretsiz olcak senin de öleydi di mi? fotoğrafçıyı da ayarladım ben sbh 8 den akşam 7 ye kdr fln yaklaşık 12 saat bnmle :DD zaten tuttuğum fotoğrafçı sezar sak ın yakın arkıymış tesadüf ikisi de çok sevindi birlikte çalışmayı seviolarmış :D
sen benden sonra gelirsin evet ben senin hazır halini göremem ama sen beni yakalayabilrsin :)))

heyyyy tritonissaaa şansa bak ismini açıklamıorum belki istemessin cnm da ben Hava :)))))))))
Telden konuştuk ama hayırlı olsun cnm tekrar kk da karşılaşmak da varmış bak :)))))

günaydınnn herkeslereeeee
Ank da yağmurlu bulutlu kapalı bi hava var ama keyfimi o bile bozamıo allaha şükür :)))))))
Sizler nasılsınızz??
Evimizi de tuttuk biz sonundaaaaaaaaaaaaaaaa :16:

Back
X