2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

hadi bakalım hayırlısı olsun ne gibi hazırlıklar yaptın zahmet olmazsa

teşekkürler tatlım hepimiz için hayırlısı olsun. biz nişanlımla farklı şehirlerde olduğumuz için 2 düğün yapılcak öncelikle her iki yerde de salonları tuttuk. gelinlik bindallı, damatlık ve balayı işini hallettik. beyaz eşyalarımızı aldık ben çeyizimdeki eksikleri gideriyorum yavaş yavaş bikaç küçük ev aleti eksiğim kaldı onları da yakın zaamanda alıcam. fotoğrafçımız belli ama mart ayında onunla da görüşmeye gidicez. kendi şehrimdeki kuaförü ayarladım bi tek ankarada kuaför araştırmam devam ediyo. kına alışverişi vs onları da bikaç ay içinde yapmayı düşünüyoruz eşyaları da mayıs ayında bakmayı planlıyoruz kirada oturcağımız için büyük mobilyaları almadık daha.

merhaba kızlar napıyosunuz?
selamlarrr karlı bir ank gününde çalışıorumm yineeeee :((( gerçekten artık kış bitse hiç fena olmayacak. :S

tünaydınlar...heyecanla artık bahar gelse, güneş açsa ve alışverişe gitmek gözümde büyümese diye bekliyorum:)))

yaa di mi hiiç biyere gidesi gelmioo insanın evden işi işten eve geçio günlerr :S

bende yeni katıldım foruma.yazın düğünüm var ve daha elle tutulur bişeyler alamadım.ümraniye yakınlarında kına gecesi mekani arıyorum.yardımcı olursanız sevinirim.

hoşgeldinnnn alırsın hepsini yavaş yavaş bi başladın mı gelir devamı ist de olmadıım için yardımcı olamayacaım ama istten çok ark var görünce yardımcı olacaklardır :)

bu havalar beni korkutur oldu umarım yaz gelir ve umarım düğün günlerimizde yağış olmaz..:34:

Son düzenleme:
bugün 5.30ta ankara arabasına bineceğim, dağlardan geçeceğiz kar var heryerde korkuyorum arkadaşlar.
yarına gelmem lazım hem okulda halletmem gereken şeyler var hemde nikah memurunu ayarlamamız gerekiyor
inş. bir aksilik çıkmaz

iyi aksamlarrr gelinciklerr:)))) bugunnn gitttimmmm gelinlik ayakkabimi degistirdim ninewesten onun yerineee siyah topuklu ayakkabi birde cuzdan aldimm :)) sonra kemal tancaya gittimmm biraz daha alcakk biraz daha pudra pembesii gelin ayakkkabimi aldimmmm ohh icim rahatladi valla :) ayy bide kina elbisesii buldumm harikaydiii haftaya gitip onuda alicam resimleri koyarim kizlarr

iyi aksamlarrr gelinciklerr:)))) bugunnn gitttimmmm gelinlik ayakkabimi degistirdim ninewesten onun yerineee siyah topuklu ayakkabi birde cuzdan aldimm :)) sonra kemal tancaya gittimmm biraz daha alcakk biraz daha pudra pembesii gelin ayakkkabimi aldimmmm ohh icim rahatladi valla :) ayy bide kina elbisesii buldumm harikaydiii haftaya gitip onuda alicam resimleri koyarim kizlarr

hayırlı olsun ebruu :)) kına elbiseni de beenmişsin ii olmuşşş ben hiç bir şeye bakamıyorum yaa kar-kış bitsede artık rahat rahat alacaklarıma bakabilsem :S

bugün 5.30ta ankara arabasına bineceğim, dağlardan geçeceğiz kar var heryerde korkuyorum arkadaşlar.
yarına gelmem lazım hem okulda halletmem gereken şeyler var hemde nikah memurunu ayarlamamız gerekiyor
inş. bir aksilik çıkmaz

hayırlısı ile gitmişsindir inşallah canım.

merhaba canım napıyosun ne var ne yok.. evi nezaman yerleştirmeye başlıycaksınız?
ayy ayy bitseydi şu kar kış iyiydi.

nolsunn cnm iş yerindeim ööle arasında oyalanıorum öle kar kış fena ya gerçekten ne kdr çok kar yağdı bu sene :(
evi martın 15 inden sonra yerleştirmye başlarıs heralde. temzliği perdeleri fln nisanın ilk haftasına anca hazır hale gelir. o kdr çok işim vardı ki bu hafta yapacak ama şu akr yüzünden kaldı tüm işlerim yaa :S

sen napıosun nasısın??

nolsunn cnm iş yerindeim ööle arasında oyalanıorum öle kar kış fena ya gerçekten ne kdr çok kar yağdı bu sene :(
evi martın 15 inden sonra yerleştirmye başlarıs heralde. temzliği perdeleri fln nisanın ilk haftasına anca hazır hale gelir. o kdr çok işim vardı ki bu hafta yapacak ama şu akr yüzünden kaldı tüm işlerim yaa :S

sen napıosun nasısın??
aynen bu sene hiç kar yerden kalkmadı haklısın bu havada da hiç bişey olmuyo. bende napim uğraşıyorum işte düğün hazırlığı adına yaptığım hiç bişey yok buara.
uzaktan uzağa halletmek te zor oluyo kar kış da eklenince nişanlımla da hiç görüşemez olduk :(

aynen bu sene hiç kar yerden kalkmadı haklısın bu havada da hiç bişey olmuyo. bende napim uğraşıyorum işte düğün hazırlığı adına yaptığım hiç bişey yok buara.
uzaktan uzağa halletmek te zor oluyo kar kış da eklenince nişanlımla da hiç görüşemez olduk :(
:S inş bu son yağışı olur da artk rahatlarız Uzaktan da idare etmek çok zor gerçekten. Ben Bursa da ki hazırlıklara hiç karışmıorum bir de onun stresine girmiorum açıkcası bir tek neresi tutuldu onu biliorum :)))) masa giydirmelerini seçmek için 1-2 hafta kala gidicem o kdr. Ama sen evi de ank da kuracaın için zor oluodur. neyse ki zamanın çok daha hepsini halledersin

:S inş bu son yağışı olur da artk rahatlarız Uzaktan da idare etmek çok zor gerçekten. Ben Bursa da ki hazırlıklara hiç karışmıorum bir de onun stresine girmiorum açıkcası bir tek neresi tutuldu onu biliorum :)))) masa giydirmelerini seçmek için 1-2 hafta kala gidicem o kdr. Ama sen evi de ank da kuracaın için zor oluodur. neyse ki zamanın çok daha hepsini halledersin

evet daha dolu dolu 6 ayım var. yazın haziran sonu temmuz başı artık ev falan bakar tutarız. isteğine göre ev bulmak da zordur tabi bide ramazan gircek araya o ara evi yerleştirirz artık.. neyse bian önce yaz gelsin:))
evlenince de bırakmayın buraları sakın :)

evet daha dolu dolu 6 ayım var. yazın haziran sonu temmuz başı artık ev falan bakar tutarız. isteğine göre ev bulmak da zordur tabi bide ramazan gircek araya o ara evi yerleştirirz artık.. neyse bian önce yaz gelsin:))

Bırakmayız tabii :)) siz daha rahat ev bulursunuz okullar kapanınca insanlar genelde ev değiştiriyor, kiralıklar artıyor biz baya zorlandık emlakçıların çoğu geri çevirdi bizi bu dönemde ev bulamazsınız kirallık diye. o yüzden okullar kapanmaya yakın bakmaya başlarsınız siz de.

kızlar merhaba.yorumlarınızı okudum.anladığım kadarıyla sizde başka memlekete gelin gideceksiniz benim gibi...benim düğünümde eylül de olcak ALLAH nasip ederse.gerçi daha gelemediler havalar yüzünden ama iki hafta sonra gelecekler inşallah,düğün tarihi belirlemek için.çok stres yapıyorum kızlar ya sorun çıkarsa die.şimdi benim size sormak istediğim sorular var.cevaplarsanız sevinirim...ben antalya da yaşıyorum nişanlım kocaeli.de.düğün damat evinde olucak doğal olarak burdada kına olucak ama ben burdada gelinlik giymek istiyorum ve salonda olmasını istiyorum.sizin nasıl olacak kızlar?birde konuşmaya geldikten sonra gelinlik bakılmaya başlanacak,ben burdan almak istiyorum ama nişanlımın ailesi ne der bizim burdan bakalım derler mi nasıl olur bilmiyorum valla kızlar ya...sizler nasıl yaptınız.nasıl yapıyosunuz???:18::18::18:

kızlar merhaba.yorumlarınızı okudum.anladığım kadarıyla sizde başka memlekete gelin gideceksiniz benim gibi...benim düğünümde eylül de olcak ALLAH nasip ederse.gerçi daha gelemediler havalar yüzünden ama iki hafta sonra gelecekler inşallah,düğün tarihi belirlemek için.çok stres yapıyorum kızlar ya sorun çıkarsa die.şimdi benim size sormak istediğim sorular var.cevaplarsanız sevinirim...ben antalya da yaşıyorum nişanlım kocaeli.de.düğün damat evinde olucak doğal olarak burdada kına olucak ama ben burdada gelinlik giymek istiyorum ve salonda olmasını istiyorum.sizin nasıl olacak kızlar?birde konuşmaya geldikten sonra gelinlik bakılmaya başlanacak,ben burdan almak istiyorum ama nişanlımın ailesi ne der bizim burdan bakalım derler mi nasıl olur bilmiyorum valla kızlar ya...sizler nasıl yaptınız.nasıl yapıyosunuz???:18::18::18:

merhaba kızlar bnm düğünde denizlide olcak ankaradada kınam olcak salonda bn o gün düğnün sonunda gelinliğimi giycem düğüne gelemeyenler olur onlarda görsün gelinliğimi diye :) skıntı yapma buraya gel bakalım dersede git bak beğenirsen alırsın beğenmezsen almazsın zorla aldıcak değiller heralde

Canım benim kuzenin sinopa gelin gitti. Burda biz ayrı düğün yaptık düğünde kına yaktık. gelinliğini giydi hem kına hem düğün oldu. çokda güzel oldu. erkek tarafındada 4 gün sonra düğün oldu. Gelinliğini biz burdan aldık. Sonuçta ilk giyceği yer burasıydı eee birde prova falan hep oluyor. Sürekli sinopa gitmesi imkansızdı. Belki fikir olmuştur sana :)

Back
X