2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

Kızlarrr selamlarr nasılsınız?? Haftasonunuz nasıl geçti??
Gelinliğimi diktiriorum ben c.tesi ölçülerim alındı model seçtim önümüzdeki c.tesi de ilk provam var :))))))
bugün de kayınvalidem geliyor bursadan bu haftamız baya yoğun geçecek işten nasıl izin alacağım nasıl zaman ayıracağım bilemiyorum :SS

selamm kizlarrrr nasilsinizz....... hafta sonunda nelr yaptiniz.... ben full nisanlimla kavga ettim artik kavga etmekten tartismaktan yoruldum.... hava gunluk guneslikkk millett nisanlisi sevgilisi ile gezerkenn benimkii 7 tane sap olan arkadaslari ile piknige gider oraya gider buraya giderr... nisanlimi vee nisanlimin 7 tanee beyinsizz arkadasiniii bogmak istiyorummmmmmmmmmm...............................

Kızlarrr selamlarr nasılsınız?? Haftasonunuz nasıl geçti??
Gelinliğimi diktiriorum ben c.tesi ölçülerim alındı model seçtim önümüzdeki c.tesi de ilk provam var :))))))
bugün de kayınvalidem geliyor bursadan bu haftamız baya yoğun geçecek işten nasıl izin alacağım nasıl zaman ayıracağım bilemiyorum :SS[/QUOT

a.s canimmm ALLAH KOLAYLIK VERSIN ISLERINIZ RAST GIDER INSALLAH benim haftasonum hic guzel gecmedii :( gelinligin icinde hayirli olsun tatlim

a.s canimmm ALLAH KOLAYLIK VERSIN ISLERINIZ RAST GIDER INSALLAH benim haftasonum hic guzel gecmedii :( gelinligin icinde hayirli olsun tatlim

Sağol ebrumm canını sıkmaa bazen öyle oluyor. evlilik öncesi hazırlklardan fln biraz uzaklaşmak istemiştir belki sen de kız arklarınla kız kızaa takıl bol bol :)))
Bizimki de boks maçına gidelim dedi kendi tek başına gitti. 1 haftadır görüşemioruz aynı şehirde olmamıza rağmen bi haftasonu görüşcektik onda da boks maçına gitti ben evde oturdumm ama takmıorum artık nası rahatlıosa öle yapsın bana sarmasında :DDD

Evi ve eşyaları halletmiştik. Mekanımızı ayarladık bu haftasonu :) Gelinlikçimle anlaştım ayrıca :)

Yarın da nikah tarihi almaya gidiyoruz, inşallah bir aksiik çıkmaz kızlar :)

günaydınnn güzel gelinlerrrrrrr :)))))
nasılsınız?? nerelerdesiniz bayadır kimsecikler yok gerçekten :50:

Benim bu hafta kayınvalidem geldi Ankara ya kira kontratımızı yaptık evimizi tutmuş olduk yanii :))) halı perde beyaz eşya işlerimizi hallettik :nazar: yatak odası takımı için sipraişimizi de verdik ve pek bir eksiimiz kalmadı bu durumda :)) şimdi sırada davetiye ve nikah şekerleri, kına hazırlıkları var.
sizler ne alemdesiniz hazırlıklarr nasıl gidiyorr???

günaydınnn güzel gelinlerrrrrrr :)))))
nasılsınız?? nerelerdesiniz bayadır kimsecikler yok gerçekten :50:

Benim bu hafta kayınvalidem geldi Ankara ya kira kontratımızı yaptık evimizi tutmuş olduk yanii :))) halı perde beyaz eşya işlerimizi hallettik :nazar: yatak odası takımı için sipraişimizi de verdik ve pek bir eksiimiz kalmadı bu durumda :)) şimdi sırada davetiye ve nikah şekerleri, kına hazırlıkları var.
sizler ne alemdesiniz hazırlıklarr nasıl gidiyorr???

hayırlı olsun canım, ne güzel bitmiş herşey...ev nasıl istediğin gibi oldu mu?

ya bu davetiye ve davetli işi zormuş bayağı...kimler çağırılacak kimler gelecek işi...düğün yeri net rakam istiyor ama şimdiden insanlara soruyoruz gelip gelmeyecekleri belli olmuyor...yakın akarabalar okeyde diğerleri muallak, nasıl vereceğiz kişi sayısı bilmiyorum:)))

hayırlı olsun canım, ne güzel bitmiş herşey...ev nasıl istediğin gibi oldu mu?

ya bu davetiye ve davetli işi zormuş bayağı...kimler çağırılacak kimler gelecek işi...düğün yeri net rakam istiyor ama şimdiden insanlara soruyoruz gelip gelmeyecekleri belli olmuyor...yakın akarabalar okeyde diğerleri muallak, nasıl vereceğiz kişi sayısı bilmiyorum:)))

teşekkür ederim ewet birçok şey halloldu bi anda sevindim :D evimizi çok beğendim geniş güneş gören ferah bir ev istiyordum ta da öyle olsu :nazar:
davetiye işi gerçekten zor allahtan bizim yemekli düğün olmıcak nikahımız kokteyl olcak onda da kişi sayısı problem değil dediler 3 aşaı 5 yukarı söleyin yeter dediler. düğün de bursada olcak o da ikramlı olcak sadece onlar da kişi sayısı farketmez demişler. o yüzden daha rahatım o konuda. Davetiye içinde çıkardıımız listeden 50-60 fazlasını yaptırmayı düşünüoruz. onda da sıkıntı çıkmaz sanırım.
ama yemekli düğünlerde gerçekten sıkıntılı biraz bilemiyorsun tam sayıyı artık biraz tahminle yapacaksınız listeyi :S

kızlar depresyona sokmayın beni ya benim daha ne evim var ne eşyalarım çeyiz olarak tekstil kısmı tamam sadece. bizim tayinimiz mayısta belli olacak mayısa kadar alsak koyacak yer yok öyle elim kolum bağlı bekliyorum anlayacağınız...:(

kızlar depresyona sokmayın beni ya benim daha ne evim var ne eşyalarım çeyiz olarak tekstil kısmı tamam sadece. bizim tayinimiz mayısta belli olacak mayısa kadar alsak koyacak yer yok öyle elim kolum bağlı bekliyorum anlayacağınız...:(
hiç depresyona girme 1 haftada bile halledersin bir başladınız mı. bizim zamanımız vardı tarih belli oldu başladık yavaş yavaş almaya. düğün tarhiniz belli mi bu arada?

Benimde dugunume 3 bucuk ay var ama halen bısey alınmadı ole beklıyorum karsı tarafın bıseyler yapmasını bakmasını almasını ama kımse oralı degıl ben soyleyınce aceleci deyıp kızıyolar şaka gibi hala bişeyim yok sıkıntı bastı iyce :( çokmu gec kaldık sızce yoksa ben mi yanlıs dusunuyorum bazı seylerın yapılması gerekmıyomu bu kadar zaman varken bızım sadece salonumuz tutuldu okaadr bır ıgnemiz bile yok :(

endişelenmekte haklısın çok zor yetiştirmeniz 3 ay anca... diyebilirim...daha fazla vakit kaybetmemek lazım...neden bu kadar rahatlar acaba??

Benimde dugunume 3 bucuk ay var ama halen bısey alınmadı ole beklıyorum karsı tarafın bıseyler yapmasını bakmasını almasını ama kımse oralı degıl ben soyleyınce aceleci deyıp kızıyolar şaka gibi hala bişeyim yok sıkıntı bastı iyce :( çokmu gec kaldık sızce yoksa ben mi yanlıs dusunuyorum bazı seylerın yapılması gerekmıyomu bu kadar zaman varken bızım sadece salonumuz tutuldu okaadr bır ıgnemiz bile yok :(

canım eviniz belli mi sizin tuttunuz mu? ev varsa bence sen nişanlınla konuş halletmeye başlayın ev olsa ben döşemeye başlayacağım da yok..

a

Back
X