- Konu Sahibi rashabahar
-
- #8.061
selamlar kızlarr
uzun oldu giremedim, izmirdeydim nikah işlemleri bitti mobilyalarımız alındı halılar perdeler sipariş edildi
düğün için organizasyon şirketiyle toplantı yaptık herşey çok güzeldi
bi ara nazara geldik ama şükür iyiyiz dualarınızı esirgemeyin kızlar
sizleride özledim hazırlıklarınız nasıl gidiyor nisanda ilk gelinlerimizi gönderiyoruz sanırım
selammm ohh maşallah biçok şeyiniziş halletmişsiniz cnm
yaa bizim de iice zaman daraldı telaş başladı yapcaklarımızı haftasonlarına bölüorum yetişmioooo haftaiçi zatn izin alamıorum işten çok fazla :18:
selammm ohh maşallah biçok şeyiniziş halletmişsiniz cnm
yaa bizim de iice zaman daraldı telaş başladı yapcaklarımızı haftasonlarına bölüorum yetişmioooo haftaiçi zatn izin alamıorum işten çok fazla :18:
ay bu hepimizin derdi galiba...
ama ben kendime yardımcı olarak annemi tuttum, benim için gidiyo arıyo buluyo hatta pazarlık da ediyo sonra da ben gidip bakıyorum beğenirsem alıyorum, boşuna vakit kaybetmiş olmuyorum
neredeyse tüm çeyizim bu yolla alındı... şimdi de mobilya bakıyo kendisi her gün elinde bi katalogla geliyo
kuzum allah ev kurana yardım edermiş kafana taka hiç
evet çok az zamanın kaldı senin sevdiceğine kavuşmanna dilerim benim içinde zaman hemen geçer gider
selamm gelinlerrrrrrrrr nasılsınız???
bu aralar çok yoğun geçiyor hazırlıklar hızlandı sanki hiç bişey yetişmicekmiş gibi haftasonları yetmior resmennnnn :18:
ebrucumm hala oluyormuşsun hayırlı olsun mutlulukla sağlıkla huzurla gelsin bebiş inş :))
canım yaaaa bizim çok az kaldı 28 nisana 1,5 ay:))) zaman geçmiyordu bir türlü şimdi mart nasıl geçiyor anlamıyorum:)))) bir baktım ortasına gelmişiz
selam kizlar nasilsinizz dun cok yorucuu bir gundu benim icinnn ruhenn yoruldum amaa:) ilk once annem ben kaayinvalidem ve nisanlimla gelinlik provasina gittikk... kayinvalidem gelinligi gormemistiii oda bakti cok beyendii tabi nisanlim gormedi gelinligii :) kovduk onu denemelerde :) sonraa alisverismerkezine gittikkk yatak odasi almistik onu degistirdikk .. ozdilekten bayaa bi alisveris yaptikk.. nisanlim onune geleni aldii :) ama iki kadin bir araya gelince dusunun bizim halimizii nisanlim SIKILDI ben daraldimm onun SIKINTISI bana gecti :) yuzumde aniden sivilceler olustuu .. biri ebru gell suna bak diyo nisanlim gel gel buna bak diyoo garip gibi ortada kaldi bi oraya bi burayaa cok zorms ya bir daha asla alisverise nisanlimi almicam :) annemler oldugu zaman yanimda gelmesin istemiyorum :) yarinda bohca icin alisverise cikicazz kina alisverisinide ypicazz dua edin kolay gecsin sorunsuz gecsin basimda ole bi anne varki hic susmuyoo :) kendi annemden bahsediyorum dirdirdirdir :) beyimi sisiriyooo
aynı benm annem ben napcam acabahayırlı olsun cnm aldıklarınısz güzel günlerde inşallah :)
selam kizlar nasilsinizz dun cok yorucuu bir gundu benim icinnn ruhenn yoruldum amaa:) ilk once annem ben kaayinvalidem ve nisanlimla gelinlik provasina gittikk... kayinvalidem gelinligi gormemistiii oda bakti cok beyendii tabi nisanlim gormedi gelinligii :) kovduk onu denemelerde :) sonraa alisverismerkezine gittikkk yatak odasi almistik onu degistirdikk .. ozdilekten bayaa bi alisveris yaptikk.. nisanlim onune geleni aldii :) ama iki kadin bir araya gelince dusunun bizim halimizii nisanlim SIKILDI ben daraldimm onun SIKINTISI bana gecti :) yuzumde aniden sivilceler olustuu .. biri ebru gell suna bak diyo nisanlim gel gel buna bak diyoo garip gibi ortada kaldi bi oraya bi burayaa cok zorms ya bir daha asla alisverise nisanlimi almicam :) annemler oldugu zaman yanimda gelmesin istemiyorum :) yarinda bohca icin alisverise cikicazz kina alisverisinide ypicazz dua edin kolay gecsin sorunsuz gecsin basimda ole bi anne varki hic susmuyoo :) kendi annemden bahsediyorum dirdirdirdir :) beyimi sisiriyooo
Bu arada nikah şekerlerini ben de kendim yapıorum zaten bir arkımla beraber biz boş zamanlarımızı değerlendirmek için bu işe giriştik yaklaşık 1 yıldır bu işin içindeyiz.daha çok seramikden istenilen modelde nikah şekeri tasarllıyoruz.
ilgilenen olursa aklınızda olsun kızlar
ya evet erkekleri her yere götürmemek lazım hele hele mefruşat olayına hiç...bazı anneler kendi arzularını kızlarında tatmin ediyor maalesef seninki de öyle galiba:)) neyse kendi annen en azından kayınvaliden öyle olsa daha kötüydü
:)))))))))) ALLAH yardimcimiz olsun valla dun cileden cikarti benii :) annem bana hic yardimci olmuyor kizlarr anlamadim gitti herseyi kendim hallediyorum.. surekli bi sitem bi beyenmemezlik bole anlamiyorum neden bole yapiyorr..hic biseyi beyendiremiyorum hanimefendiyee o kadar cok konusuyo kalbimi kiriyokii herseyden hevesimi kaciriyoo bakalim yarin napicaz off bolee eski adetlere gore gidiyorlaryaa cok zorluyo benii biseyde diyemiyorum fazlaa.. zor valla cok zorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?